Clio va fi si in varianta break

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.02.2007
Francezii de la Renault se pregatesc sa atace segmentul de piata al vehiculelor break de clasa mica cu o versiune estate a lui Clio.

Pentru a putea cuceri un nou sector de piata, Renault se pregateste sa lanseze versiunea break a lui Clio. Dupa ce Skoda Fabia Combi a dovedit ca exista in prezent un interes crescut pentru masinile de clasa mica in varianta break, constructorul francez se gandeste sa contrabalanseze vanzarile slabe ale lui Modus MPV printr-o varianta mai practica a lui Clio.

Desi noua versiune nu va primi bancheta spate rabatabila, in stilul clasic MPV, pasagerii din spate se vor bucura totusi de spatiozitate, iar portbagajul va avea o capacitate de incarcare mare. Versiunea break va fi dezvaluita luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva si va intra in vanzare spre sfarsitul anului.

Clio break va fi echipat cu un motor de 1.5 litri turbodiesel dCi, care dezvolta 106 cai putere. In ceea ce priveste pretul, Renault a anunta ca acesta va creste cu aproximativ 1100 euro, ceea ce inseamna ca noua varianta va fi estimata la 16.700 euro.

Comentarii (5)

  • pistol
    Skoda Fabia Estate
    Skoda Fabia Estate.
    concurenta bat-o vina .
    La prima vedere arata bine, sa vedem ce mai iese, tot ca LOGAN MCV.
    0 0
  • florin
    acelasi stil?
    daca va fi in stilul megane estate, va fi betooon frate
    0 0
  • ...
    nu arata deloc rau.
    cred ca o sa fie destul de vandut.
    am vazut ca sunt destui amatori de break la noi.
    0 0
  • Fabia Combi
    Nu se chema Fabia Estate, ci Combi.
    Inainte sa va declarati ziaristi auto, n-ar strica sa invatati cate ceva despre piata auto.
    Apropos, carnet auto ai sau inca mai mergi cu bicicleta?
    0 0
  • Bogdan
    Estate/Combi
    Asa este, a fost o eroare pe care am corectat-o si pe care mi-o asum. Reactia dumneavoastra este insa demna de un roman frustrat care incearca sa isi modeleze personalitatea atacand la baioneta imediat ce vede un colt desantat intr-un cerc vicios. Va mai astept, deoarece volumul imens de munca de aici inseamna si erori de acest tip intr-un articol in care estate/combi/SW se impletesc.

    A fost vorba de o mica neatentie, atat. Poate data viitoare evitati aprecierile de judecator batran gata sa iasa la pensie. Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru