Colectia Adidas-Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.02.2007
Adidas si Porsche au pus la punct o colaborare prin care designerii Porsche produc incaltaminte si imbracaminte pentru cunoscuta firma germana.

Porsche si Adidas au oficializat ieri o legatura extrem de interesanta intre cele doua branduri cunoscute la nivel mondial prin lansarea liniei de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Porsche Design Sport. Este vorba de o serie de echipamente sport clasate pe patru categorii care se adreseaza soferilor (Driving), iubitorilor golfului (Golf), sportivilor (Running) sau amatorilor de tenis (Tennis), adica celor patru mari categorii de utilizatori ai masinilor create de compania germana. Toate elementele seriei speciale Adidas au fost create cu ajutorul designerilor Porsche.

Trecem la prezentarea celei mai intersante colectii, cea dedicata echipamentelor pentru sofat. Aceasta include pantofi sport cu talpa subtire testati pe pilotii interni ai celor de la Porsche, un pulover din casmir cu design interesant, un tricou polo alb nelipsit din colectiile de acest tip si o geanta de voiaj. Colectia Golf contine crose de golf create cu ajutorul TaylorMade, o subsidiara a celor de la Adidas, colectia Tennis vine cu rachete speciale construite de Adidas si Porsche iar gama Running este formata in principal din pantofi sport pentru jogging si tinuta casual.

Colaborarea dintre cele doua firma germane nu est prima de acest tip intre industria auto si cea a confectiilor sport. Acum cativa ani, Pininfarina s-a aliat cu Fila pentru producerea unei colectii extrem de apreciate iar aceiasi nemti de la Adidas si-au unit fortele cu Goodyear, ultimii producand o linie de talpi speciale pentru colectia de incaltaminte a germanilor.

Comentarii (9)

  • Cul
    Cea mai tare e husa de la racheta de tenis :)
    0 0
  • bijuterii
    sunt absolut superbe, dar preturile cred ca sunt si mai si.
    0 0
  • vreau si eu o bluza macar
    imi place bluza cu alb si albastru la nebunie ,in atentia redactiei......poate imi faceti si mie cadou una din aceea.
    0 0
  • mda sunt super tari dar as vrea sa stiu si de unde pot fi cumparate
    0 0
  • Mai sunt si alte modele de Adidas Porsche Design.
    Inafara de cei prezentati in acest articol mai sunt si alte modele de incaltaminte Porsche Sport, le puteti vedea pe www.eastbay.com(codul e 561094), spre exemplu, si pe multe alte site-uri de profil. Intradevar sunt foarte stilate, de calitate si la preturi nu pot spune ca rup piata. Spre exemplu eu mi-am comandat o pereche de Adidas Porsche Design cu 100$. Si sunt bestiali. :)
    0 0
  • Superstar Driver
    :))
    Deja mi-am comandat o pereche de adidasi de 2sapt..cam in urma sunteti cu stirile fratilor:))
    0 0
  • Adidasi
    daca utilizam lucrurile de mai sus, isi iau obligatia cei de la renault ca, in sfarsit, vor construi un autoturism in romania sau ca vor pleca (in africa)?
    0 0
  • ....
    prima pereche de adidasi is super tari.....:D.........si ce te lauzi bah ca tiai comandat?
    0 0
  • tzutzu
    adidasi
    si eu mi`am comandat o pereche de porsche(negri) si sunt super misto,acum mi`am mai comandat o per albi :>!care vrea poze reale tzutzu15 e id`ul meu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru