Colectie de ochelari de soare Mercedes

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.07.2007
Mercedes a dezvoltat o serie de ochelari de soare si rame speciale dedicata fanilor producatorului german.

Unul dintre accesoriile absolut necesare in masina pe timp de vara (mai ales la drumuri lungi) este reprezentat de ochelarii de soare. Este, de altfel, absolut normal in conditiile in care temperatura trece de 45 de grade la nivelul soselei iar soarele puternic oboseste rapid.

Exista insa o categorie de soferi care nu pot fi multumiti cu orice fel de ochelari de soare. Cei care isi permit un model premium nu o sa apeleze niciodata la ochelari de provenienta dubioasa. Germanii de la Mercedes stiu foarte bine acest lucru iar ultima lor lansare nu este un model ci o colectie de ochelari dedicata celor mai fideli fani.

Ochelarii au fost prezentati la Fashion Week in Berlin (12-15 iulie), eveniment la care Mercedes a participat ca sponsor oficial. Este vorba de o serie de 40 de ochelari si rame speciale dezvoltate in colaborare cu italienii de la Allison Sp, specializati in accesorii de vedere. Exemplarele colectiei Mercedes Eyewear sunt disponibile in Germania la preturi intre 159 si 259 de euro.

Comentarii (2)

  • Hm...
    Mi-as lua si eu pt Loganu' meu, da oare se asorteaza?
    :))
    1 0
  • Foghis
    Doresc ochelarii de soare
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru