Colt in versiune R

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.05.2006
Japonezii de la Mitsubishi au apelat la Ralliart pentru a scoate o versiune speciala a lui Colt, care va face sa uitati de toate cliseele anti-sport pe care le foloseati cand era vorba de asemenea dimensiuni.

In asteptarea lui Lancer Evo X, Mitsubishi si Ralliart au realizat o sora mai mica a modelului japonez, destinata celor care iubesc masinile de oras cu personalitate.

S-a pornit de la Colt si s-a ajuns la Version R, model care, gratie motorului Turbo de 1.5 litri ajunge la 154 CP/6000 rpm si la un cuplu de 210 Nm/3500 Nm. Puterea ajunge la rotile anterioare printr-un sistem de transmisie cu cinci rapoarte. In acelasi timp, structura de rezistenta a intregii masini a fost reproiectata pentru a putea face fata noii provocari.

In interior, noile scaune Recaro si-au facut loc pe modelul devenit astfel o mica masina de curse. Dezamageste faptul ca sistemul de tractiune nu este integral, desi pe unele versiuni de serie a lui Colt acesta exista. Asta in conditiile in care dispozitivele electronice de stabilitate montate pe aceasta masina au nevoie de patru roti motrice pentru a scoate Colt Version R din situatiile critice.

Deocamdata, modelul esteprezent doar in Japonia, unde pretul sau se ridica la echivalentul a 14.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru