Compania Darian va evalua Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.05.2007
Darian Rom Suisse Cluj-Napoca este castigatoarea licitatiei care a avut loc pentru evaluarea Automobile Craiova.

Compania de evaluare Darian Rom Suisse Cluj-Napoca va evalua compania Automobile Craiova in vederea privatizarii, dupa ce a castigat licitatia organizata de AVAS .

"Procesul de evaluare va fi complex, el presupunand evaluarea pachetului majoritar de actiuni detinut de AVAS la Automobile Craiova, care include practic si participatiile statului in cadrul companiilor Daewoo Automobile Romania si Mecatim Timisoara", a declarat pentru Mediafax, Adrian Crivii, directorul general al Darian.

Contractul dintre AVAS si Darian va fi semnat dupa expirarea termenului de cinci zile de depunere a eventualelor contestatii si dupa solutionarea acestora, iar procesul de evaluare este preconizat sa dureze circa 30 de zile.

Directorul general al Automobile Craiova, Lucian Lutaru, a precizat pentru Mediafax ca Darian a obtinut cel mai bun punctaj pentru oferta tehnica, iar celalalt concurent, Romanian Expert Consulting, a avut o oferta financiara mai buna, dar a intrunit un punctaj general mai redus.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru