Concept Honda Accord Coupe

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 08.01.2007
Japonezii de la Honda au prezentat la Detroit conceptul din care va deriva versiunea coupe a lui Accord.

Un alt prototip Honda la Detroit: dupa ce japonezii au prezentat, prin divizia de lux Acura, conceptul Advanced Sport, a venit randul lui Accord Coupe Concept sa iasa in luminile rampei. Desi nu au fost publicate informatii legate de performante, motor sau transmisie, imaginea celor patru tevi de esapament indica veleitati musculare pentru conceptul din care vor deriva viitoarele versiuni (atat coupe cat si sedan) ale lui Accord.

Vesti proaste insa pentru cei care asteapta coupe-ul in Europa: acesta va fi disponibil exclusiv pentru Statele Unite si Japonia, in conditiile in care Honda Europa prefera sa se concentreze pe berline, monovolume si SUV-uri.

Comentarii (2)

  • dragos xss
    frumos, dar degeaba pt "noi"
    Despre stil ... jos palaria ! Mi se pare un design foarte reusit si cred ca va avea si o motorizare destul de buna, nu atat de sportiva pe cat atat de fiabila. Incet, incet japonezii de la Honda au dovedit ca pot tine pasul atat ca design cat si ca fiabilitate. Insa , marele lor minus, ramane faptul ca nu pun la dispozitie, europenilor, toate modelele lor. Sper ca in scurt timp sa-si dea seama de chestia asta si sa ia masuri. :)
    0 0
  • acidburn
    Tare tare
    Am vazut masina pe www.honda.com unde exista si un configurator. Eu am o honda civic 5d si sunt super incantat de ea. Honda este o marca cu adevarat tare tare. Din pacate nu este ptr Europa, sper asa cum zice si dragos sa isi dea seama ca piata europeana reprezinta un mare potential ca piata de desfacere. Asta este...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru