Conceptul care anticipeaza Ford Fiesta vine la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.08.2007
Surse din interiorul Ford au anuntat ca la Frankfurt va debuta conceptul care va sta la baza viitoarei generatii Fiesta.

Noua generatie a modelului de clasa mica Fiesta, despre care va vorbeam la mijlocul lunii mai, se lasa asteptata. Surse din interiorul Ford au declarat ca grupul american va aduce la Frankfurt un concept care va prefigura noua generatie a modelului Fiesta, programata sa debuteze abia in primavara anului viitor la Geneva.

Se pare ca micul model va fi construit pe platforma proaspat lansatului model Mazda 2 si va imprumuta liniile de design introduse de noul Ford Mondeo si de SUV-ul Kuga. Ford intentioneaza sa pastreze distributia globala a modelului de clasa B. Potrivit surselor din interiorul Ford, imaginile noului concept ar urma sa fie prezentate publicului la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul saptamanii viitoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru