CONCURS: Câştigă un curs de pilotaj profesionist!

De Automarket
Publicat Luni, 18.10.2010
Cele trei episoade speciale Top Gear pe care Discovery Channel le va difuza în 18, 19 şi 20 octombrie vă dau ocazia de a câştiga un curs de pilotaj la Şcoala lui Titi Aur.

Automarket.ro şi Discovery România te invită la un concurs în care poţi să te faci cu un curs de pilotaj profesionist la şcoala celebrului pilot de raliuri Titi Aur. Tot ce trebuie să faci este să intri pe Automarket.ro în cursul zilelor de luni 18, marţi 19 şi miercuri 20 octombrie 2010 şi să răspunzi cât mai inspirat la cele trei întrebări ale concursului.

Concursul are loc cu ocazia difuzării a trei episoade speciale ale celui mai urmărit show auto TV al lumii pe Discovery Channel. Fiecare episod - difuzat în serile zilelor de luni, marţi şi miercuri - are o tematică specială inedită pe baza căreia se vor construi răspunsurile concursului.

MIERCURI, la ora 21:00, Discovery îi prezintă pe cei trei prezentatori Top Gear în expediţie la Polul Nord. Richard Hammond va concura cu o sanie trasă de câini, în timp ce Jeremy Clarkson şi James mai vor utiliza un automobil modificat pentru condiţii extreme. Pentru a intra în concurs, trebuie să le sugerezi băieţilor o mașină potrivită pentru o astfel de încercare nebună.
 

Nu uita, câştigă cel mai inspirat, interesant, trăznit şi argumentat răspuns primit pe parcursul tuturor celor trei zile. Baftă şi multă, multă inspiraţie!

INTRĂ ACUM ÎN CONCURS!

 


Comentarii (4)

  • Comentariu
    De ce nu mi-a aparut comentariul de astazi 20oct ?
    0 0
  • este 11:30 si comentariul meu inca nu apare pe site ( sunt multe in coada ?!?! )
    0 0
  • felicitari DOROBANTU NICUSOR !
    1 0
  • Concurs
    Al treilea coment nu a mai aparut. Concursul ramane concurs. Flicitari castigatorului. Pe cand urmatorul?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru