Constructorii chinezi ar putea lipsi de la Salonul Auto de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.08.2010
Deşi caută cu perseverenţă o pătrundere în forţă pe piaţa din Europa, constructorii chinezi ar putea să boicoteze Salonul Auto de la Paris, din această toamnă.

Deşi Salonul Auto de la Paris se apropie cu paşi mari de debutul oficial, constructorii chinezi nu se prea înghesuie la Mondial d'Automobile. Deşi vorbim de cel mai mare eveniment auto european, asiaticii lipsesc cu desăvârşire, cel puţin până în acest moment.

O publicaţie franceză mărturiseşte că pe listele de prezenţă ale organizatorilor, constructorii din Ţara Marelui Zid lipsesc, deşi în anii trecuţi, nume sonore din zonă, cum ar fi Great Wall Motors, Chery sau Landwind, au confirmat prezenţa şi şi-au asigurat un stand cu vizibilitate bună. Mai mult decât atât, atunci când la Detroit absentau numele mari din industrie, chinezii au dat năvală pe Tărâmul Făgăduinţei.

Gestul chinezilor este cu atât mai surprinzător, cu cât fiecare ediţie a salonului parizian adună anual aproximativ 1.5 milioane de vizitatori. Chiar dacă vorbim despre un public european în mare parte, există suficient interes şi pentru modelele asiaticilor.

via | autosblog

Comentarii (5)

  • good news
    Inseamna ca vor fi mai putine kitsch-uri!
    11 0
  • e! nico problema ....n-o sa le simta nimeni lipsa
    11 0
  • george
    CONSTRUCTORII NU, CHINEZII DA
    Ca sa arate ce? Niste copii gretoase dupa X5/Q7/S klasse?

    Dar nu-i nici o problema: vor veni chinezi multi cu aparate de filmat performante care sunt "pasionati de masini" pana in maduva oaselor...
    7 0
  • V8 turbo
    offf ce mare pierdere.

    k au numai cutii de conserve.
    3 0
  • Victor
    Chinezi
    Stai nene noi de ce anume o sa ne mai radem =)))))))))))))),si ce repere sa mai avem pt asa nu...dee masinile sunt mai complicat de facut decat chilotii si este mai greu sa copiezi un BMW decat un tricou..
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru