Copil de 11 ani, la volan cu acordul tatalui

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.02.2007
Jandarmii francezi au descoperit pe autostrada un pusti de 11 ani la volanul unei masini.

Jandarmeria franceza a oprit acum doua zile pe autostrada, la 20 de kilometri de Marseille, o masina condusa de... un copil de 11 ani. Acesta se afla singur in masina si avansase pana la marginea scaunului soferului pentru a ajunge la pedale. Si mai mare le-a fost surpriza jandarmilor cand acestia au aflat ca tatal copilului i-a inmanat deliberat cheile acestuia pentru ca pustiul de 11 ani sa se antreneze la volan duminica dimineata intr-o zona foarte putin circulata la acea ora.

Tatal copilului a afirmat in continuare ca acesta a luat lectii inca de mic si se antreneaza de peste un an in acest sens pe un circuit din apropiere. Parintele a primit o amenda pentru "provocare de pericol pe autostrada si nerespectarea legilor auto". Daca se va mai intampla ca jandarmii sa il redescopere pe copil pe sosele, tatal se va alege cu cativa ani de inchisoare.

Comentarii (2)

  • Nightmare
    Glanda tiroida
    Sa nu-mi spuneti ca baietelul din imagine are 11 ani!!!
    0 0
  • Danielle
    Este o nebunie ce se poate intampla in lumea asta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru