Corolla n-a murit!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.11.2006
Toyota Corolla nu este un nume lasat in istorie de Toyota, asa cum se credea. Japonezii vor lansa o noua generatie Corolla peste o saptamana.

Numele Corolla nu a fost eliminat pur si simplu de pe piata si inlocuit cu Auris, asa cum a lasat Toyota sa se inteleaga. Confirmarea acestei informatii a venit astazi, cand constructorul japonez a anuntat ca, desi hatchback-ul viitoarei generatii se va numi Auris si va fi lansat la Salonul de la Bologna, versiunea berlina ramane Corolla si va fi lansata la Helsinki, la finalul acestei luni.

Comunicatul de presa al celor de la Toyota vorbeste de “un sedan dinamic si stilat” care ofera mult spatiu la interior, calitate si “placere in condus”. Nu sunt publicate cifre si date exacte legate de performantele noii Corolla insa se stie ca modelul japonez va beneficia de doua motoare diesel si de tot atatea pe benzina. Doua dintre acestea vor fi noutati absolute.

Automarket va va prezenta mai multe detalii imediat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru