Corvette s-a innoit

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Chevrolet a publicat fotografiile oficiale ale variantei Corvette pentru 2008.

Iubitorii legendei Corvette au un nou motiv de bucurie. Muscle car-ul 100% american si iubit de toti cei care cunosc industria auto a fost updatat in versiune 2008, iar modificarile vizeaza absolut toata gama, incepand cu versiunea cabrio la superputernicul Z06.

Daca inginerii Chevrolet nu au adus imbunatatiri tehnice in cazul lui Z06, motorul V8 de 505 cai putere fiind considerat destul de potent, celelalte versiuni au primit cativa cai in plus pe langa adaugirile exterioare de design. Astfel, noul V8 pregatit de Chevrolet pentru Corvette (denumit oficial LS3) a crescut in cilindree de la 6.0 la 6.2 litri gratie unei cresteri a alezajului cu 2 milimetri. Conductele de aspiratie si de evacuare sunt mai largi, distributia a fost si ea modificata iar injectia este imprumutata direct de pe Z06. In aceste conditii, puterea si cuplul marite sunt consecinte logice: 430 cai putere (cu 26 mai mult decat versiunea actuala) si 586 Nm (cu 34 mai mult decat Corvette 2007).

Asa cum ii sta bine unui supercar in adevaratul sens al cuvantului, alternativa la cutia manuala cu sase rapoarte este o transmisie secventiala comandata prin padelele din spatele volanului.

Interiorul a fost si el regandit, viitorii clienti Corvette putand sa aleaga intre doua variante de nuanta pentru tapiteria din piele. In plus, in stardard sunt incluse navigatia prin satelit si sistemul de acces fara cheie in habitaclu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru