Corvette Z03 Concept: made by Ugur Sahin Design

De Mihai Tudosa
Publicat Miercuri, 20.02.2008
750 de cai putere sub o caroserie din fibra de carbon, semnata de Ugur Sahin. Modelul va fi construit in 100 de exemplare.

Esential

750 de cai putere are bolidul gandit de designerii olandezi.

Echipa olandeza de creatie Ugur Sahin Design a realizat Corvette Z03 Concept, un supercar regandit in fibra de carbon si dotat cu o serie de imbunatatiri aduse blocului motor. Cei 100 de privilegiati – doar atatea persoane ar putea achizitiona Corvette Z03 sub semnatura Ugur Sahin cazul in care modelul va fi produs – isi vor putea customiza dupa gustul propriu interiorul, iar vopseaua caroseriei va fi selectata dupa preferinta proprie dintr-o lista de nuantei exotice.

Se observa usor ca liniile regandite ale noului concept ii ofera acestuia o silueta cu influente italiene, nelipsind totodata spiritul Corvette - in special la partea din spate a bolidului. Caroseria confectionata din fibra de carbon reduce masa automobilului cu 50 de kg fata de varianta de serie, iar propulsorul V8 turboalimentat LS7 poate furniza o putere de 750 de cai.

Daca nu va este deja cunoscut, va informam ca Ugur Sahin Design reprezinta proiectul infiintat in Olanda de catre Axel van Mourik si Ugur Sahin. Corvette Z03 Concept este primul exemplar al companiei dintr-o serie de automobile care urmeaza sa fie construite in numar limitat.

Pentru cei interesati, luna martie va aduce lista de preturi iar comenzile vor incepe a fi livrate la sfarsitul lui 2008.

Via | Carscoop  

Comentarii (4)

  • slider
    moama
    este superba masina!!!!!!
    0 0
  • blair witch
    design furat
    seamana cu *c Competitione
    0 0
  • superbe linii de proiectie
    beton..chiar si cu un dizain furat!romanii nostrii ce au facut cu dacia?nici la furat de machete nu s bun!poate la furat din magazine!
    0 0
  • da
    e excelenta nu am ce zice.. da mai mult imi place ZR1 pt ca nu prea le am cu luxurile ;) oricum respecte pt Z03..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru