Coupe-concept chinez

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.11.2006
Necunoscutii de la Jinbei Automotive au prezentat la Pekin un concept interesant, denumit Zhonghua M3.

Salonul auto de la Pekin este locul in care nu doar constructorii consacrati prezinta modele de ultima ora (vezi conceptul Neeza al celor de la VW). Chinezii profita la maximum de salonul din tara proprie pentru a se face cunoscuti. Asa au procedat si baietii de la Jinbei Automotive, care au prezentat publicului prototipul Zhonghua M3 Concept.

Este o masina mai reusita din punctul de vedere al designului decat altele chinezesti (vezi ultima descoperire in materie facuta de Automarket saptamana trecuta), un coupe care, spun producatorii, va ajunge si pe pietele importante ale lumii, ca Europa si Statele Unite. Modelul este lung de 4488 mm, lat de 1812 mm si inalt de 1385 mm. Zhonghua M3 se prezinta in fata publicului cu jante de 18 inch iar sub capota gasim un motor turbo de 1.8 litri care ajunge la 220 km/h si are nevoie de “mai putin de 10.1 secunde” pentru a duce modelul de la 0-100 km/h.

Evident, pretul este foarte abordabil si va fi foarte competitiv in conditiile in care modelul va ajunge si la noi.

Comentarii (1)

  • Stanescu
    Masinile chinezesti
    Productiile chinezesti sunt de luat in seama, foarte serios! sunt ieftine, sunt bune, si daca nu ar avea taxe vamale aberante, ar fi plina Romania de ele! masini bune si ieftine! o solutie pe care cei din Romania ar trebui sa o ia in seama si sa nu se arunce la preturi la masinile autohtone, pentru ca in primul rind nu fac atitia bani, si ma refer in special la acest Logan. Nu suntem o tara cu un nivel de trai foarte ridicat sa zimbim superiori la ce se intimpla in China, mai ales ca Loganul se produce si in Iran, si este foarte interesan sa se cunoasca si pretul de pe piata iraniana...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru