CRD a creat un kit estetic pentru Infiniti FX

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.09.2009
Infiniti FX a primit un kit estetic de la germanii de la CRD. Car Research & Development este o divizie a celor de la Brabus si are in portofoliu modele create de 16 constructori internationali.

Tunerii de la CRD au creat un pachet estetic pentru Infiniti FX, care include si o serie de accente pentru interior. Motoarele SUV-ului japonez au ramas neatinse, acestea fiind suficient de puternice dupa considerentele tunerului german. Cel mai puternic motor din gama FX este un V8 de 5.0 litri si 390 CP, iar versiunea "entry-level" este disponibila cu un motor V6 de 3.7 litri si 320 CP. Car Research & Development este o divizie a celor de la Brabus, iar noul pachet de tuning pentru Infiniti FX va promova aceasta divizie in Europa.

Modelul japonez a primit o noua grila fata, fante de aer pentru bara fata si doua suporturi noi pentru un portbagaj. Toate aceste elemente au fost vopsite intr-o nuanta speciala de gri, pentru a forma un contrast cu caroseria vopsita in negru.Jantele de 21 de inch au fost inlocuite cu un set nou, care sunt vopsite in gri metalizat si au un design mai agresiv. Modificarile exterioare nu sunt la fel de importante precum cele aplicate la nivelul interiorului, care ii confera mai mult rafinament lui Infiniti FX.

Infiniti FX a primit o serie de accente din fibra de carbon la nivelul interiorului, alaturi de un plafon tapitat in piele Alcantara.

Montantii A si B au fost acoperiti si ei in Alcantara, pe cand scaunele si volanul au pastrat pielea cu care modelul FX a plecat din fabrica Infiniti. Accentele din fibra de carbon utilizate la nivelul interiorului au fost vopsite in maro, pentru a crea un contrast interesant cu pielea de culoare neagra utilizata in restul habitaclului.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Stelian_Opincariu
    uauuuuuu
    No comment.............Ba da! vreau sa zic ceva! Masina asta este o adevarata felina!
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru