Crossover, urmatorul Logan

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 20.10.2006
Renault pregateste un nou model Logan pentru 2007 sau 2008. Este vorba de un Crossover care cel mai probabil va avea tractiune integrala.

Dupa ce informatiile din tabara grupului Dacia-Renault dau ca oficiala lansarea in 2007 a unei utilitare Logan, tot in gama Logan va intra un alt model nou, un crossover, care cel mai posibil va avea tractiune integrala.

Directorul general adjunct de la Renault, Patrick Pelata, a declarat pentru cotidianul francez Le Figaro: Preparam o versiune crossover pentru Logan, care cel mai posibil va avea si tractiune integrala. Acesta crossover nu va avea legatura cu conceptul Logan Steppe prezentat la Geneva, concept care a prefigurat Logan Break”.

Se pare ca oficialii Renault stiu deja cum arata viitorul model Logan. De asemenea, s-a mai mentionat ca este foarte posibila comercializarea modelului Logan cu doua volume in Europa, facandu-se referire la varianta hatchback construita special pentru tarile din America de Sud.

Carlos Ghosn a stabilit pentru perioada 2007-2009 vanzari suplimentare de 800.000 unitati pentru grupul Renault, iar gama Logan are misiunea de a acoperi circa 50% din aceasta cifra.

Aceasta va cuprinde sase modele, dar inca nu se cunoaste care va fi ultimul, conform oficialilor Renault.

Comentarii (31)

  • Logan
    Crossover daca va avea un pret atractiv va acapara toata piata din europa de est.
    0 0
  • crossover
    Sa speram ca va avea un pret atractiv caci Logan-ul a inceput sa fie din ce in ce mai putin atractiv din cauza pretului!!!
    0 0
  • dezamagire
    opriti imediat productia Logan este o rusine mai ales la pretul actual ptr romani care castiga in media 200 euros pe luna si pentru francezi un motiv in plus de a face emisiuni de videogag cu Loganul!!!pffff
    0 0
  • cascaDoru
    Crossover?!?
    Daca va continua sa aiba infatisarea unui camion construit la Brasov acum 20 de ani, o sa piarda incet - incet din succesul pe care l-a avut la inceputuri datorita pretului relativ scazut si dorintei romanilor dea avea o masina romaneasca moderna.
    0 0
  • cosmin
    logan
    Dar mai lasati-ne frate cu stirile astea despre Logan marea masina ce sa spunem.E un rahat de masina la banii astia sincer.luam masina adevarata la banii care ii dam pe un logan sa fim seriosi nu jaf din asta facut din ciocan si dalta.NE-AM SATURAT DE RECLAMA ASTA IEFTINA!Gata cu Renault care face numai masini doar sa se vanda.Mai schimbati domne' subiectul asta va rugam!
    0 0
  • negre dan
    logan
    In Austria se vind foarte bine !!! Pretul mic si aspectul caroseriei au avut succes !!! Nici japonezii nu pot concura !!
    Cit costa un VW-POLO...domnilor ????? 17000 Euro. VW-POLO.... ce rahat de masinä !!!
    0 0
  • LOGANAR
    CROSSOVER
    Dulapul zburator nu are preturi asa mici cum visezi tu prietene...sunt f. multe masini cu pret apropiat inclusiv VW Polo (vezi fiat albea, vezi aveo, vezi accentul) In Austria si germania nici fermierii nu o sa-l mai cumpere stai linistit...:))
    0 0
  • ecstasy
    Albea
    Loganar daca tu crezi ca fiat albea este o masina mai buna decat logan te inseli amarnic. inseamna ca nu te-ai urcat niciodata intr-una.si pretul lui polo apropiat de logan cum zici tu....este numai in reclamele vw. daca te duci la reprezentanta ai sa vezi ce surpriza o sa ai in legatura cu pretul final !
    0 0
  • logan
    pentru marea majoritate a romanilor tot o masina second e mai buna,deoarece preturile la logan sunt mari(la ceea ce ofera, si la salariile noastre), ca si cum s-ar face in Brazilia, nu la noi.sau poate v-om fi o tara de motoscutere rablagite italiene.
    0 0
  • parerea mea
    Super-tare! Dar cu au spus shi ceilalti...conteaza si la ce pret iese. Kangoo 1.5dci- 4x4 costa vreo 17k. Loganul ar trebui sa fie 3-4000mai ieftin. Citeam pe un forum din Fr. si erau toti foarte entuziasmati de Logan Break asa k aparitia unui Crosover ar face ca asta sa se vanda binisor si in afara. Bafta! Steff_fun@y
    0 0
  • Logan?
    O mare gluma de la retarzii de la Pitesti care se tot mictioneaza pe ei cu excrementul produs adica noua Dacia 1300 pentru vremurile noastre, Sincer sa va spun posesorii de logan merita din plin produsul, ii caracterizeazapana si fetele ca sunt posesori de Lighean, Romania TREZESTE-TE suntem prea saraci pentru lucruri "ieftine"!
    0 0
  • peter socaciu
    logan
    fratilor, dacia e in urma cu cca 20 ani fata de restul producatorilor.
    credeti-ma nu-si merita banii
    cit despre polo, este intr-adevar scump.dar face.
    ce masina este aia care consuma peste 10l/100km si se dejanteaza roata?
    sa nu uitam ca motorul nu are mai mult de 100cp.
    etc
    desteptati-va
    :)
    0 0
  • pt looserii care critica loganul
    eu am logan am cu el 30.000km, n-a ajut nimic. Absolut nimic. Pot sa-ti spun multe, multe marci care pana la 30k te faci prieten cu service-ul. Care ai bani cumpara-ti alfa romeo de ex.si-o sa vezi...ha,ha
    0 0
  • logan
    si eu am avut logan si acum imi iau logan break ...de ce ? ptr ca nu am fost multumit,nu ?! ..bai , nu mai vorbiti doar de dragul de a o face...
    0 0
  • balanel
    Bulangii care n-au treaba, pot abera
    daca nu aveti treaba si nici logan nu mai trancaniti degeaba
    logan e un mare pas inainte
    doar nu vreti sa scoata un model care sa concureze cu rolsu'
    0 0
  • Dacia Logan
    Cei care sunt asa vehementi impotriva Loganului, cred ca nici nu au condus vreodata un Logan. Am 14.000 KM cu el si se comporta foarte bine. Spuneti ca nu avem salarii de Logan? Pai avem salarii sa intretinem o masina straina cu minim 100.000Km la bord? Stiti cat costa o revizie la asemenea masini. Oameni buni, lumea e libera sa aleaga si fiecare isi ia o masina pe care sa poata sa o si intretina, nu numai de dragu de a avea o masina straina iar cand se strica ceva sa zaca in fata blocului.
    0 0
  • Bogdan
    Dacia Logan
    Conduc zilnic Logan pe benzina consum 7-8 l/100km si Logan pe motorina consum 5-6 l/100km.Amandoua au 30.000 km efectuati.Pana acum in afara trancanelii usilor fata/spate la Loganul pe benzina si a balamalelor la usile din fatza nu am avut...insa parerea mea e scumpa domne...revizia la cea pe motorina la 20.000 km m-a costat 5.300.000 lei vechi.La un renault costa 6.000.000 lei deci ...spune-ti dumneavoastra domnilor...eu cred ca este o masina buna pana in 60.000 km, sa urmariti masinile care au mai mult de 60.000 km efectuati..incep problemele...
    0 0
  • logan MCV
    Totusi 11600 euro un mcv laureate 1,5dci???Stie careva ca din 100 de Loganuri diesel 15 au probleme cu injectoarele?? Aceasta informatie vine din service-ul autocobalcescu!!!Si nu costa decat 2000 de euro sa le schimbi.Asa ca daca vreti sa va riscati nu aveti decat...
    0 0
  • aveo
    eu mi- am luat aveo si sunt foarte multumita de ea,initial am dat o raita pe la loganuri sa le vad(nu mi-a placut bordul si MIROSUL din interiorul masinii)am mai vb cu cineva care avea de 1 an masina si spunea ca mirosul persista inca asa ca am renuntat RAPID...,pe la accent(dar nu mi-a placut interiorul)in schimb cind am vazut aveo exterior interior confort...am luat-o
    0 0
  • cosmin
    Logan
    Bai aia care aveti loganuri..........puteti sa va dati in sus si in jos cu cutiile voastre patratoase pe unde vreti voi(am avut si eu si am vandut-o dupa 2 luni)ca tot nu este masina.Daca voi ati ajuns sa faceti comparatie logan cu polo si sa spuneti ca polo e masina de rahat atunci spiritul de turma si de nationalism nu o sa dispara niciodata.Bai wake up fratilor sa fim seriosi!Jafu ala nenorocit de prostit lumea e bun pana la un anumit kilometraj dupa care te omoara piesele la ea.Am avut noua credeti-ma primita de parinti mei si am vandut-o dupa 2 luni ca aia nu se poate numii masina la banii astia!Am un prieten care are un oltcit si tocami ieri i-a terfelit demnitatea unui Logan-ist pana la 100km/h l-a facut muci asa ca nu mai vorbiti de sute de cai pe care de fapt degeaba ii are are ca tot putoare este.Mai analizati piata inainte de a cumpara asa tentativa de masina facuta din ciocan.Mergeti si cu alte masini nu va mai luati dupa faptu ca are vecinu si e buna ca facut ala 30.000 km cu ea cu 20h cum de fapt numai asa ii vezi mergand cu ele peste tot si la fiecare gropita de abia trec sa nu cumva sa se duca vreo bucsulita ca na' e "masina" noua.Lasati-ne frate cu faze din astea !O sa formati clubul Logan-istilor cat de curand ca trabant-isti dar macar alea au fost masini:))))P.S Daca nu as fi avut nu as zice nimic dar chiar avut si e varza!Cu respect
    0 0
  • cosmin
    Logan
    Scuzati greselile am scris foarte repede:)
    0 0
  • catalin
    logan
    ar face bine sa scoata adevaratul break si sa lase crossover!
    0 0
  • cristi
    pentru cei ce critica loganul
    Ce ratati domne astia care critica. Nu apar loganul doar pentru ca am si eu unul care are 65000 de km si n-a avut nici macar o problema. Imi zdrangane putin geamurile pe fata, dar doar pentru ca le-am ionizat si nu le-au pus bine la service. Mai am un Seat Toledo si un Fiat Doblo care au aceeasi problema (geamuri ionizate care zdrangane). E adevarat ca Loganul e cam lenes (poate mult prea lenes pentru gustul meu) dar per total e o masina prea buna pentru banii astia. Si revizia e pana in 3 milioane (la 1,4 benzina). La Seat m-a costat intre 3 si 12 mil o revizie si la Fiat 4-5 mil. Ce masina noua puteti sa va luati cu 8000 euro? VW polo? :))) Are o prietena si e varza la tot. Inclusiv materialele sunt ieftine (asemanatoare cu ale loganului), plastic ieftin, doar calitatea de fabricatie e buna (despre asta n-am ce spune). Dar troncane si ala si are doar 9000 km!!! Si totusi sa fim seriosi nici polo nu e o masina estetica. Asa ca nu mai vorbiti voi. E adevarat ca au existat destule probleme cu ele, dar astfel de probleme axista la aproape toate masinile cand apar pe piata. Cei mai multi care fac aici gura sunt d'astia care n-au avut niciodata una si care nici macar nu-si permit dar vorbesc din auzite. Si inca ceva, nu va mai plangeti ma degeaba, daca vreti sa va luati masina puteti sa cautati si alta marca nu sa vorbiti aiurea, aveti libertatea sa cumparati altceva (daca va permiteti bineinteles!!!!).
    0 0
  • Logan
    Daca Negre dan consideraca nici japonezii nu pot concura cu o masina mai buna ca Logan, se inseala sau cu VW Polo, inseamna ca nu are cunostinte de masini! Loganul este bun pentru familie numeroasa, dar la pretul de pe piata romaneasca nu merita, oricat ar avea motor de Renaul! Tot Dacie este!
    0 0
  • gabriel
    Logan
    Dacia Logan e totusi un pas inainte al celor de la uzina din Mioveni, insa cit de curind acesta masina va avea preturi GOLANesti si nu stiu daca merita cu adevarat...
    PS: S-o cumpere cine vrea. Mult !
    0 0
  • Logan
    In primul rand toti care dau banii pe logan nu se gandesc la siguranta lor (Viata lor valoreaza doi bani,precum masina pe care au achizitionat-o).In primul rand te gandesti cat de sigura este masina pe care o conduci,nu faptul ca vrei sa o lasi mostenire nepotilor. Siguranta precara care o ofera Loganul o oferea si Golful 3 la inceputul anilor '90!Designul si performantele tin de gustul fiecaruia.Respect
    0 0
  • logan?
    Luati-va fratilor cat mai multe ca o sa fac un site cu poze cu epavele care o sa ajunga in scurt timp, se rastoarn si in linie dreapta eu unul sincer m-am crucit, sincer raman in peugeotul meu de 16 ani cu 1300000 de km la care costa revizia 1 mil de lei si care costa 2000 de E ca deaia nu vreau sa-l dau si il tin de colectie!
    0 0
  • cristi
    pentru cei ce critica loganul
    nu va luati ma logan ca e dacie si fac toate cunostintele voastre misto de voi. sunteti fara o personalitate proprie, niste idioti. ce siguranta oferea golf3 ? si la inceputul anilor 90. nu prea le ai cu masinile, dar totusi vb despre ele... toti se pricep la masini, fotbal si femei. toti prostii se gasesc sa se bage in seama, inclusiv cel cu peugeout de 50 de ani, care e mai batran ca taso' mare :))))) nu vrea sa-si ia logan, nu ca e proasta, ci pt ca n-are bani de ea :)))) saracii astia din bucuresti (ca daca facem un sondaj, majoritatea celor care scriu urat de logan sunt din bucuresti, pt ca acolo se gaseste cea mai mare prostie din tara asta - dupa caracal) :)))))))))))))
    0 0
  • Cristi
    HAHA
    Ramai cu jaful ala d peugeot pana iti crapa motoru si caroseria...succes...
    0 0
  • cosmin
    logan
    Ala care crede ca prostia mare in bucuresti du-te in chilu nostru si cara tu cartofi cu logan si lasa-ne .cand o sa ai habar despre cea ce inseamna masina macar 5 % din cat poate sa stie un sofer normal atunci baga-te in seama pana atunci du-te si plimba-te cu loganu tau care il au toti fraierii si toti amaratii care nu si-au putut permite o masina noua pana acum!Este dovedit ca 80 % din proprietari de logan sunt proprietarii de jafuri bune de dus la remat,ati avut noroc cu bancile ca au dat credite in draci si cu rematul ca sa va luati MARELE LOGAN.Dormi in ea daca ti-e asa draga si mai taci dreq din gura!
    0 0
  • leonard
    SH vs Logan
    ok..cei cu Logan nu au bani..dar totusi platesc 8000-11000 euro..nu?Voi cei care idolatrizati SH cat ati dat pe el?..va spun eu care sunt inconjurat de prieteni ce au SH sub 10.000 euro deci...cine nu are bani?Apropo si pt astia 10.000 eurio faceti imprumut la banca la fel ca loganistii numai ca ei isi permit mai mult decat voi asha ca "shut up".VW polo e varza..eu am si am mari probleme cu el..asha ca....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru