Cu ambele maini pe telefoane pe autostrada!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.07.2007
Un german a fost oprit de politie in timp ce utiliza ambele telefoane din dotare. Nimic neobisnuit. Barbatul era insa la volan, pe autostrada.

Intamplare de rasu-plansu in Germania. Un echipaj de politie din Bonn l-a oprit pe un conducator auto care, in timp ce rula pe autostrada, utiliza in acelasi timp doua telefoane mobile, cate unul pentru fiecare mana. Soferul german reusea sa isi mentina masina pe sosea, vorbea la telefon tinand aparatul cu mana stanga iar cu mana dreapta tasta pe alt telefon.

Germanul si-a cerut scuze afirmand ca in discutia telefonica i se spunea un numar pe care vroia sa il memoreze pe al doilea sau telefon. Totusi, asta nu l-a scutit pe acesta de o amenda contraventionala de 40 de euro si de retinerea unui punct de penalizare.

Comentarii (7)

  • curios
    poti sa conduci si fara maini, tii volanul cu genunchii daca esti un pic mai inalt si mai talentat, dar fara sa te uiti, deja mi se pare ruleta ruseasca
    0 0
  • andrei
    era pe autostrada. la aia cred ca are mai multe benzi decat are a1 sau a2 pe sens si nu fac depasiri sau manevre aiurea si sa te obilge sa franezi sau sa schimbi banda
    0 0
  • aiurea
    Mare filozofie! Ce marfa de stire au dat si ashtia. Mai cautati fratilor. Chestiilea astea le vezi in fiecare zi de 100 de ori (nu pe autostrada, dar pe sosele ...). Incolo, numai de bine.
    0 0
  • PILOT AUTOMAT
    DAR SOFERII DE MAXI TAXI VB LA TELEFON NUMARA BANI IN ACELASI TIMP CE CONDUC!
    0 0
  • PILOT AUTOMAT
    DAR SOFERII DE MAXI TAXI VB LA TELEFON NUMARA BANI IN ACELASI TIMP CE CONDUC!
    0 0
  • soferii de maxi taxi....?dau si bilete si restul si poate se duc o tura si pana in spate sa vada daca a platit toata lumea.
    0 0
  • Razvan
    Da,dar...
    Aveti dreptate si eu mai faceam de astea,vorbeam la tel si cautam ceva in masina pana intr-o zi can am realizat ca nu e nevoie decat o singura data sa greseasca cineva de langa tine si gata sa terminat distractia,sfatul meu mainite amandoua pe volan si atentie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru