Culmea luxului

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 31.08.2006
Faceti cunostinta cu cea mai scumpa masina de serie din lume. Se numeste Natalia SLS 2 si este dezvoltata de casa americana DiMora Motorcar. Pretul: 2.000.000 $.

Stiti care este cea mai scumpa masina de serie din lume? Raspuns corect: DiMora Natalia SLS 2 (Sport Luxury Sedan). Aproximativ doua milioane de dolari.

AutoMarket v-a mai vorbit despre proiectul casei californiene conduse de Alfred DiMora acum doua luni, cand proiectul se afla la inceput. Astazi va putem oferi mai multe informatii si imagini al caror subiect principal este modelul american.

Versiunea finala va fi dotata cu un motor V16 de 14 litri care dezvolta 1200 de cai putere, va dispune de jante de 24 de inch si de multe alte elemente al caror scop este unul singur: de a dezvolta cea mai luxoasa masina existenta pana acum in lume. Direct de la NASA vor sosi spume si geluri izolante care vor avea rolul de a garanta un grad ridicat de confort. Printre dotarile modelului enumeram scaunele cu sistem de masaj incorporat, nelipsitele monitoare TV, un bar mobil cu sticle originale care in cazul unei simple comenzi se ascunde in podea si scrumierele finisate in cristal Waterford. Cireasa de pe tort este reprezentata de o poseta de dama asortata culorilor si formei masinii care costa 12.000 de dolari.

Cel mai interesant sistem prezent pe Natalia SLS 2 este insa cel reprezentat de senzorii care monitorizeaza temperatura corporala, ritmul batailor inimii si tensiunea celui de la volan. In functie de rezultatele acestor masuratori sunt reglate automat volumul difuzoarelor si modul de raspuns al comenzilor sistemului de climatizare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru