Cum circula Putin prin Moscova

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 15.06.2007
"Este bine sa fii presedintele", spunea Mel Brooks in "History of the World". Noi spunem ca este si mai bine sa fii Putin.

Imaginile va pot aduce aminte de traficul nostru de zi cu zi. In ciuda bulevardelor largi, si in Moscova, oras cu circa 10 milioane de locuitori, ambuteiajele si blocajele in trafic sunt la ordinea zilei.

Dar acest lucru nu mai este o problema atunci cand esti presedinte si mai ales atunci cand esti presedintele Rusiei si te mai numesti si Vladimir Putin.

Daca in prima imagine putem observa asa cum se desfasoara traficul intr-o zi normala in Moscova, in urmatoarele imagini vedem cum se desfasoara traficul atunci cand presedintele Putin se afla in actiune.

Fara sa facem referiri la democratia de tip rusesc putem spune doar ca "tarul" Putin stie cum sa decongestioneze traficul in capitala rusa, macar si pentru o ora, timp in care trece caravana prezidentiala.

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Totalitarism
    Inca mai au un stil sovietic de a porunci populatiei ce si cand sa faca.
    Dar ei nu au auzit de elicopter?
    0 0
  • prudentul
    poza
    Prima fotografie, cea cu traficul, este una dintre cele mai spectaculoase pe care le-am vazut pe tema asta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru