Cumperi o casa si primesti gratis un Jeep Wrangler

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.07.2007
O companie canadiana care produce case de vacanta ofera tuturor clientilor sai gratuit un Jeep Wrangler Unlimited.

Tot mai multe companii cauta sa-si atraga clientii cu oferte inedite sau printr-un pachet de produse cat mai atractiv. Poate parea exagerat, dar in Canada cei care isi vor cumpara o casa din busteni se vor trezi in garaj si cu un SUV Jeep Wrangler.

Compania canadiana Pioneer, recunoscuta pentru luxoasele case de vacanta construite din busteni, a lansat o noua oferta pentru piata din Statele Unite. Toti clientii care vor achizitiona o casa de vacanta construita de Pioneer Log Homes vor primi gratuit un Jeep Wrangler Unlimited.

Valoarea SUV-ului decapotabil este de 34.230 de euro, canadienii oferind gratuit versiunea diesel de 2.8 litri cu transmisie manuala sau automata. Preturile pentru cabanele Pioneer pornesc de la 967 euro/metrul patrat construit.

Marcus Munro, managing director la Pioneer Log Homes a declarat ca "cei care isi doresc o cabana Pioneer cauta luxul unui apartament din oras si linistea unei case la tara. Si pentru ca atunci cand se afla in vacanta, clientii nostri au nevoie de un vehicul de familie capabil sa ofere confort si siguranta.

Cel mai compatibil vehicul pentru clientii cabanelor noastre este Jeep Wrangler."

Munro a adaugat ca "asa cum Jeep Wrangler isi manifesta grija pentru mediul inconjurator, fiind cel mai slab poluant off-road diesel, si cabanele din busteni produse de Pionner respecta cele mai stricte norme ecologice."

Comentarii (18)

  • tare
    toate marile companii cauta sa isi atraga clientii prin oferte inedite .. dar canadienii exceleaza...BRAVO LOR........
    0 0
  • din canada
    casele
    Va citez din textul dvs."Preturile pentru cabanele Pioneer pornesc de la 967 euro/metrul patrat construit, un pret derizoriu pentru cei care si-ar permite un Jeep Wrangler".

    1000 de euro metru patrat la cel putin 120 de metri metri patari o cabana insemana circa 120 mii de euro.

    asta insemana circa 4 bucati de Jeep.. deci nu este un pret derizoriu

    pretul unei cabane data de gata in Canada, mai ales in regiunile rurale, ajunge sa fie mai mic decat a unui Jeep, in general o cabana modesta costa 30 de mii dolari.

    Cazul prezentat de dvs. este o manarie pusa la cale de cei de Pioneer si Jeep, si este destinata persoanelor din midle class-ul superior.

    Va repet: Nu este deloc cheap!

    Inteleg ca redactorul a intentionat sa opineze intr-un stil prielnic publicului roman, avand in vedere preturile la locuinte din Romania, dar va inselati amarnic in aceasta chestiune.
    0 0
  • crisan vasile
    comentarii
    cate dreptate are cel ce semneaza "caseLE" OARE acesti comercianti ne cred cahiar naivi pe toti romanii? cu banii astia ridici o vila nu o cabana si un jeep .( a carui valoare scade anual)
    0 0
  • gligor
    Parere
    Este vorba de case de vacanta DE LUX. Iar sub 1000 de euro metrul patrat construit e un pret mai mult decat OK. E adevarat totusi ca e o miscare de marketing, iar intr-o forma sau alta masina este platita tot de clientul final.
    Cat priveste constructia unei vile (inclusiv teren) cu 100000 de euro ii urez succes domnului Crisan.
    0 0
  • hopaaaa
    No ca pe la noi in ardeal de cumperi o casa mare si frumoasa si esti vrednic sa faci curatenii in sura...musai gasesti ingropat sub fan o masina minunata de pe vremea strabunicilor.....asta la noi in ardeal ca pe la orase gasesti mai mult decat valoarea unui jeep,bani de saltea,uitati de domni mari preocupati de busines.....mio-so intamplat mie.Sanatae!
    0 0
  • Mircea
    misto
    Mie mi se pare ok oferta mai ales ca se ocupa si de respectarea naturii.Designul masinii se potriveste misto ambientului asa ca dupa mine e ok.Apropo numai apartamentul meu e evaluat la 120000 euro in Ploiesti asa ca la 100000 o cabana cu etaj e super ok.
    0 0
  • super afacere
    Cred ca este o afacere grozava,oricum cei care au lansat-o pe piata nu vor pierde, este o strategie de atragere a clientelei, si... cui nu i-ar conveni ca la terminarea casei sa mai ai si o masina bengoasa in fata ei (mai ales ca e gratis). Puteti lansa afacerea si la noi??? Succes .
    0 0
  • Mihai Achim
    Case Canada
    Cred ca cineva nu a intes bine stirea, este imposibil sa oferi asa ceva
    Cred ca este vorba de http://www.pioneerpacific.ca care ofera in pachetele de vacanta: inchirieri cabane cu servicii complecte, etc... si un SUV la dispozitie adica nu ca la noi cate un ATV cu chirie pe ora.:)
    0 0
  • denisa
    ...
    Toti aveti dreptate...daca stam sa ne gandim cat ar costa o cabana pe la noi...in cucuieti de munte...ne raman bani si de un Wrangler...acum cu luxu'...depinde de fiecare ce inseamna lux....poti avea "lux"...in jurul cifrei mentionate de companie sau .... mult, foarte mult peste....dar ca strategie de marketing...este extrem de buna....daca tot dai un ban..pe are oricum il dai...de ce sa nu iei si o masina....e cam aceasi treaba ca la ...banci, de exemplu, ia credit ca ai dobanda 0...vezi sa nu ,,,o platesti fara sa clipesti...si sa iti dai seama...dar cand auzi...da tare bine... :) ....personal...daca ar aparea ceva in genul acesta la noi..si musai sa pastreze pretul...si masina....sunt interesata... :)...
    zile frumoase tuturor!
    0 0
  • pai te muti acolo.un vecin d`al meu si`a evaluat apartamentu acum cativa ani la 110.000euro.iti vinzi apartametu(probabil mai bagi putini bani pt teren) si te`ai scos
    0 0
  • Stire aiurea
    De pe http://www.pioneerloghomes.co.uk/

    We are offering the “Anchorage” style home as featured... This Beautiful Home has 135m2 of floor space [...] All this can be yours for the promotion price of just £275,000.00 and yes we will include the amazing new Jeep Wrangler Unlimited as a very special gift to help you fully enjoy your new home and explore the wild country on your doorstep[...]

    What is not included?

    * Building land
    * Professional fees
    * Foundations
    * Services

    La jumatate de milion de euro pentru o cabana de lemn puteau sa-ti dea macar un G-Klasse sau un Range, nu?
    0 0
  • Mihaiela
    comentarii
    Este super afacere pentru cei care vand . La noi inca nu s-a realizat ca NIMIC nu este pe gratis si tot ce pare initial foarte ieftin este ori prost ori de fapt foarte scump ( vezi dobanzile bancare cele spuse si cele reale )
    0 0
  • Garaj
    Numai in romania mai platesti 10000 de euro pt un garaj....
    0 0
  • www.automarket.ro
    Stire de 2 lei (vechi)!!!
    Ce va spun eu in stire? "...in Canada cei care isi vor cumpara o casa din busteni se vor trezi in garaj si cu un SUV Jeep Wrangler".
    Iar apoi de ce sa nu va bag putin in ceata, spunandu-va ca de fapt este vorba despre "o noua oferta pentru piata din Statele Unite"?
    Bineinteles ca trebuie sa va lamuresc, asa ca fac aici rectificarea, spunandu-va ca (fara virgula) casa are 135 metri patrati, in pret nu e inclus terenul, oferta e valabila in Anglia, iar pretul casei este de 275.000 lire sterline...
    Cititi-ma in continuare, o sa va mai dau stiri cool...
    0 0
  • cristi
    ata ete....
    poate doar asa isi sporesc imaginea de ... si mai maresc si ei vanzarile....(in europa)
    0 0
  • Mircea
    confuz
    Aste e site auto sau imobiliar?
    0 0
  • AndreiRN
    Normal
    Pai e normal ca daca ai cabana in padure trebuie sa ai si masini.
    Voi tot uitati sa luati in considerare diferenta de venit.
    La $80.000/an parca nu mai e asa de scump.
    Imprumut de $170.000 te costa doar $900/luna.
    0 0
  • jazzboy
    ia samantza neamule
    hahahaha ...la noi vinzi mashina sa iti faci o camera de casa....de apreciat...cu toate ca masina e inclusa in pretzl casei, macar incurajeaza lumea la off-road
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru