Cumperi un Seat si zbori cu elicopterul

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.11.2007
Cea mai noua promotie Seat vine cu o oferta speciala. Clientii vor primi gratuit o lectie de pilotaj.

Dealerii din Marea Britanie incearca sa atraga publicul cu promotii care de care mai trasnite. Parkstone Motor Company, cel mai vechi dealer britanic SEAT, ofera celor care vor achizitiona in perioada noiembrie-decembrie orice model produs de constructorul spaniol o lectie gratuita de pilotaj.

Dealerul nu va face discriminari, fiecare client beneficiind de aceasta oferta indiferent de modelul pe care il va achizitiona, fie ca este vorba de un Ibiza fie de un Leon Cupra. Lectia de zbor se va desfasura pe un elicopter Robinson R44, clientii urmand sa aiba ocazia de a pilota timp de o ora aparatul. Pentru clientii mai reticenti sau fricosi, dealerul britanic nu ramane insa dator,  acestia urmand sa primeasca un zbor gratuit de agrement deasupra Londrei.

Robin Hutchins, managerul Parkstone, a declarat ca aceasta promotie este o premiera pentru Marea Britanie. "Vindem modele Seat in Marea Britanie de 37 de ani si am gandit tot felul de promotii insa aceasta este intr-adevar una speciala.

Sa zbori cu elicopterul este un vis pe care putini dintre noi reusesc sa il indeplineasca. Din acest motiv, multi dintre clientii nostri au fost chiar incantati de aceasta oferta", a declarat Hutchins.

via: CarScoop

Taguri: Cupra, Ibiza, Leon, Seat

Comentarii (13)

  • deminij
    vreau si eu.....


    ... un seat leon... :((
    0 0
  • roxmaryx
    aberant
    adica ....oare cat de prost sa fii sa alegi o marca de masina pentru niste lectii de zbor, sau pentru alte facaturi de marketing...huooo!
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    Promotie copiata de la Logan
    Cu singura diferenta ca Dacia ofera un zbor de neuitat cu MIG 21, cu aterizare in picaj la punct fix. Pentru clientii mai reticenti sau fricosi, producatorul roman nu ramane dator, acestia urmand sa primeasca un zbor gratuit de agrement cu Airbusul deasupra Balotestiului...
    0 0
  • ...bai omule!
    ce fraer este asta de deasupra..ce te agiti ma asa. in primul rand nu intelegi scopul promotiei. este vorba de o strategie bine gandita..pentru persoanele care nu sunt foarte sigure a vor cumpara un seat sau un ford..sau un fiat ;;). chestia asta este destinata lor..nu ca vrei tu sa iti cumperi un mertan..da nu il cumperi ca iti dau cei de la seat un zbor de o ora moca..nu?
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    Re: ...bai omule!
    Ce fraier (cu i) este asta de deasupra... nu stie de gluma.
    0 0
  • Scopul
    Scopul la astfel de reclame e sa atraga atentia. Oare cat de mediatizata a fost promotia asta in toata media? Credeti ca o reducere la pret cu 10% ar mai fi interesat pe cineva?
    0 0
  • corina
    :((
    eu mi-am cumparat seat dar nu mi-au acordat ora "magica de zbor"...uhhh...nici nu as vrea...si in final..vorbim de Marea Britanie nu e Romania :))
    0 0
  • Fun Seat ? Da...
    Eu merg cu un Leon sport galben de 5 ani si sunt foarte multumit de el. Seat nu e o firma proasta dar cred ca noul Leon nu mai are farmecul celui vechi. Este doar parerea mea...
    0 0
  • andrade
    Good luck!
    Robinson R44 este printre elicoptere precum un cart printre masini. Ultimul a cazut in Dobrogea acum cateva saptamani. Dar daca cei de la Seat vor senzatii tari pentru clientii lor sa nu-si faca griji: vor avea parte din belsug cand vor ajunge prima data la orice service Porsche din Romania.
    0 0
  • ombladon
    Da da, ai dreptate! Senzatii tari in service-urile ce apartin de grupul Porsche! Mai ales la Seat Santcom din SHigisoara!!! Senzatii tari cauzate de nervi!!! Leonul nou are farmecul lui, la fel ca si cel vechi, doar Toledo nou ne se poate compara cu cel vechi, e mult mai nasol si urat! Cat despre promotia englezoilor, super tare frate!
    0 0
  • super...
    ar trebui in romania la achizitionarea oricarui autoturism dacia sa ofere o plimbare cu carucioru de butelie prin bucuresti sau autobuzul la ora de varf prin centru...alea senzatii tari...
    0 0
  • pulosu'
    oferta speciala la LOGAN SANDERO
    la orice autoturism cumparat o plimbare la tariceanu in spate !
    0 0
  • Caraman Ariana
    Vand SEAT TOLEDO
    Vand SEAT TOLEDO 1,9 TDI,an fabricatie 2001,stare
    impecabila,diesel,83000 km reali,unic proprietar,
    acte la zi,culoare gri metalizat,4 usi cu inchi-
    dere automata,climatizare,alarma,capacitate 1890
    cm3,pret negociabil.TEL:0256-204429
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru