Cursuri de pilotaj AMG!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 06.12.2006
Daca iti place sa conduci in derapaj controlat pe zapada sau gheata, AMG iti ofera aceasta sansa cu Winter-Sporting 2007.
Divizia AMG de la Mercedes a pregatit evenimentul Winter-Sporting 2007 pentru pasionatii de sofat pe zapada sau gheata. Evenimentul reprezinta, practic, un antrenament pentru condusul in astfel de conditii.

Acesta se va desfasura in apropierea Cercului Polar, in localitatea suedeza Arjeplog. Cei 24 de participanti vor trebui sa “concureze” in cele patru zile cu trei modele AMG diferite: CLK 63 AMG, SLK 55 AMG si C 55 AMG. Toate aceste vehicule sunt echipate cu echipamente speciale pentru iarna, cele mai importante fiind pneurile de zapada sau gheata.

Scopul este ca fiecare concurent sa-si prezinte abilitatile de sofer la nivelul maxim si asta pe gheata. Locul ideal pentru o asemenea demostratie este un lac inghetat, pe care organizatorii l-au ales pentru a-si testa modelele. Participantii vor avea parte de o instructie preliminara privind slalomul pe zapada sau controlul masinii pe gheata, dar doar abilitatile de soferi ii vor putea ajuta in controlul acetor monstri AMG la marginea lumii intr-un peisaj glaciar.


Pasionatii drift-urilor din NFS pot sa experimenteze senzatiile pe viu. Impatimitii derapajului controlat pot participa la acest eveniment, costurile lui situandu-se la circa 3400 de euro. Aici sunt incluse zborul de la Stuttgart, Munchen, Frankfurt-Hahn, Hanover sau Paris. Oricine poate participa chiar daca nu este client AMG, doar ca numarul de locuri este extrem de limitat.

Din pacate, toate cele opt evenimente programate din ianuarie pana in martie au locurile ocupate, dar pentru sezonul 2008 rezervarile se pot face online la www.mercedes-amg.com sau la AMG Driving Academy la telefonul +49 (0) 7144 302-575.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru