Cursuri de pilotaj pe gheaţă de la Lamborghini: 6000 de euro

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.11.2011
Lamborghini organizează în luna fabruarie a anului 2012 o serie de cursuri pentru cei care vor să înveţe cum se pilotează maşini pe gheaţă. Preţul e piperat, dar include teste cu cele mai noi modele Lamborghini şi instructori ai mărcii italiene.

Fanii Lamborghini care nu şi-au permis încă un model al mărcii din Sant'Agata Bolognese, dar au ceva bani strânşi la ciorap, se pot bucura în această iarnă de avantajele unor cursuri speciale de pilotaj pe gheaţă pe care brandul italian le organizează în staţiunea Cortina d'Ampezzo.

Preţul unui pachet de 3 zile este de 6000 de euro, iar instructorii Lamborghini pun la bătaie cele mai noi modele ale mărcii (inclusiv Aventador) şi cunoştinţele acumulate în zeci de ani de experienţă pentru ca "învăţăceii" să poată pleca de la Cortina cu o diplomă care certifică absolvirea acestui curs.

Printre atracţiile cursului se numără teste clasice cu instructori în partea dreaptă, lecţii de drift şi toate avantajele oferite de un hotel de cinci stele aflat în inima Alpilor şi de o găzduire All Inclusive din partea celor de la Lamborghini, implicit un cadou de lux din partea mărcii italiene. Totul se desfăşoară pe pista de gheaţă Auronzo, destinată acestui tip de cursuri de pilotaj.

Cursurile se desfăşoară în luna februarie. Mai multe detalii găsiţi AICI.

via | Lamborghini (G+)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru