Dacia, afectata minor de criza economica

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 28.10.2008
Francois Fourmont a facut unele declaratii despre pozitia companiei romanesti in actuala criza economica.

Esential

310.000 de unitati a fost tinta de productie stabilita de Dacia pentru acest an.

Francois Fourmont, directorul general Dacia, a declarat ca actuala criza economica nu va afecta prea mult producatorul auto din Romania.

Motivele invocate de oficialul francez sunt simple: Dacia este un producator de modele low-cost. In ciuda acestor afirmatii, Fourmont recunoaste ca Dacia nu-si va implini tinta de productie stabilita pentru anul 2008, de 310.000 unitati.

In plus, directorul Dacia a spus ca daca piata va scadea, compania va fi nevoita sa urmeze trendul si sa reduca productia.

Directorul general al companiei Dacia a mai declarat ca nu exista inca vreo decizie a vreunui furnizor de reducere a personalului, adaugand ca o hotarare in acest sens trebuie luata de producatorul de componente respectiv.

Via | Mediafax

Taguri: Dacia

Comentarii (4)

  • Autogreen.ro
    Dacia
    310.000 in Romania la nivel global peste un milion.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Dacia nu poate produce 1 milion de masini nici daca stau in cap. Nu exista prea multe fabrici asa de mici ca cea de la Mioveni care sa produca un numar de peste 350k de masini pe an.
    0 0
  • Autogreen.ro
    Dacia
    Renault produce modelul Logan in 10 fabrici la nivel mondial, adica peste 1 milion de Loganuri pe an (bine sub diverse denumiri). Uzina de la Pitesti va produce 310.000 anul asta si 400.000 la anul daca lucrurile merg bine. Oricum Dacia e un succes garantat, de studiat in manualele industriei auto.
    0 0
  • dacia
    cum mai produce anul asta, atat de multe, cand s-a dat personal afara???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru