Dacia ar putea concedia 6.000 de angajati

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 04.12.2008
Dacia anunta ca actuala criza economica poate duce la disponibilizari de personal.

Esential

6000 de angajati ar putea disponibiliza Dacia.

Producatorul auto Dacia anunta vremuri grele pentru situatia uzinei din Mioveni. Oficialii companiei romanesti cu cea mai buna imagine de brand in ultimii ani au declarat ca peste 6.000 de angajati si-ar putea pierde locurile de munca, ca urmare a prabusirii vanzarilor pe piata auto.

Dacia estimeaza vanzari extrem de slabe in luna decembrie, dupa ce in noiembrie a inregistrat o scadere de 50% fata de perioada similara a anului anterior.

Singurul mod in care locurile de munca de la Mioveni ar putea fi salvate este legat de implicarea guvernului roman.

Suspendarea taxei auto la automobilele noi si alte masuri de protectie a industriei interne sunt vitale pentru ca producatori ca Dacia sa supravietuiasca cu efectiv complet actualei crize economice.

Via | Realitatea.net

Taguri: Dacia

Comentarii (3)

  • cozappz
    alegeri
    Sper ca noul premier sa nu fi asa de razgandeanu ca citronel
    0 0
  • INADMISIBIL !!!
    Inadmisibila ca o Dacie sa coste peste 10.000 de EURO in Romania si sa fie "Masina populara"! Ma uitam zilele trecute la un MCV 7 locuri, mai "titirit" cu niscai ABS, ESP, jante Sinaia si o culoare mai frumoasa... la banii astia se poate achizitiona orice altceva (vedeti oferta Hiunday Accent diesel CRDi 1,5 110 cai! la circa 12000 cu taxe). In strainezia e mai eftin Loganu (atat servis cat si pret de achizitie), in plus de asta, materialele au , parca, alta calitate...
    De ce?
    0 0
  • Andrei
    La dracu !
    Afara cu totii si inchideti fabrica aia amarata !
    La dracu cu dacia si cu golanurile !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru