Dacia avertizeaza: "Atentie la concursurile-fantoma!"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.03.2009
Concursurile online in urma carora presupusi oficiali Dacia ar premia participantii cu autoturisme sunt false.

Dupa ce anul trecut a inceput sa se confrunte cu efectele falsilor reprezentanti ai marcii care organizau concursuri virtuale ale caror premii erau reprezentate de autoturisme, oficialii companiei Dacia demasca o alta escrocherie, de aceasta data pe internet. Este vorba de un concurs fals la care s-ar castiga autoturisme Logan prin tragerea la sorti a 10 numere de telefon. Suma ceruta asa-zisilor castigatori, care ar urma sa fie anuntati printr-un SMS, este de 250-650 Euro. Escrocheria are chiar si o adresa web: http://dacia-logan.webs.com/detaliiconcurs.htm

Intr-un comunicat de presa publicat astazi de catre Dacia, oficialii constructorului roman fac urmatoarele precizari:

1. Dacia nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen. Domnul Constantin Stroe, al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate inselatoriei, nu are - bineinteles - nicio legatura cu falsul concurs.

2. Ca si pana acum in situatii similare, Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal ai pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciunea si concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca.

3.

Dacia roaga cetatenii sa fie atenti cand primesc acest tip de mesaj, sa nu ii dea crezare, sa respinga aceste e-mail-uri, chiar daca informatiile prezentate par credibile. De asemenea, Dacia are rugamintea fata de cei supusi acestor tentative de inselaciune sa obtina de la persoanele care eventual le apeleaza toate informatiile posibile ai sa informeze de urgenta Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).

via | Dacia

Comentarii (5)

  • Opinie
    Textul de pe site e penibil. Greselile gramaticale abunda, logica propozitiilor lasa de dorit si sunt implicate mai multe mari companii.
    Cu toate acestea cred ca le va fi greu sa pacaleasca pe cineva.
    0 0
  • Off Off
    Ai dreptate. La cat de analfabeti sunt cei care au facut site-ul si la cat de prost este realizat , nu cred ca o sa le pice cineva in plasa :))
    0 0
  • norocul
    nu ramane nepedepsit in viata si e rau de aia care chiar ar vrea sa ia degeaba o masina sau orice altceva in viata.......
    0 0
  • abc_e?
    Cum?
    nu ati vazut la stiri ca au fost oameni tzepuitzi? au fost cateva cazuri, dar nu stiu si nu cred ca mai mult de 2-3 la numar
    0 0
  • Bogdan
    tepari peste tot
    Este multa prostie in Romania si ca atare sunt multi pacaliti.Din moment ce mai merge inca si faza cu ghiulurile de "aur" la 20-30 ron, sa trimiti codul de incarcare al cartelelor prin sms la nu stiu ce numere ,concursurile la tv in care castigi "garantat" 10.000 ron daca spui litera lipsa dintr-un cuvant etc etc Deci daca mai merg tepele astea penibile cu siguranta pe langa ele mai intra si multe altele.Iar revenind la site-ul de mai sus cu siguranta au fost unii tepuiti care au facut reclamatii de s-a aflat de el.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru