Comentarii (19)

  • Bogdan
    dacia
    acum ar trebuii sa-i aduca niste `imbunatatiri` duster-ului ca sa `sparga` toata europa. Bravo Dacia, Bravo Renault
    29 15
  • Anonim
    Ce reclama penibila!
    8 53
  • Cristy
    la cat e de ieftin fata de concurta cred si eu
    dar pe de alta parte si calitatea cam lasa de dorit in special la interior
    12 32
  • ok
    bravo frate!
    27 2
  • Felicitari !Raportul calitate(si aspect)/pret este foarte bun.La mai bine!
    40 4
  • privind cu ochi romanesti .. pare un lucru bun

    privind cu ochi vestici ... te intrebi de ce draq s-au vandut atatea SUVuri ... ca pe acolo lumea nu are o necesitate (fireasca, inradacinata din vremurile cand mersul cu caruta era "la moda") de a fi "mai sus" ..

    Rezultatul este unul bun, dar trebuie privit si in cifre absolute in ceea ce priveste vanzarile ... cam cat reprezinta cota de piata a SUVurilor.. cam cat este cota Daciei Duster.. si tot asa
    8 23
  • realitatea zilei
    Concluzia britanicilor de la FifthGear
    Pentru cine stie engleza bine, pentru cine nu stie, sa moara prost !

    "Finishes aren't great, BUT are you buyning it for the quality of the dash? No! You're buying it because it's rugged, it's surprisingly comfortable and it will be able to go off-road... properly off-road as well... i'm really impressed"

    http://www.automarket.ro/tv/teste/fifth-gear-testeaz-dacia-duster-prin-munii-atlas-din-maroc-2232.html

    PS: testati masina, altfel ciocul mic!
    36 3
  • espaniol
    platforma de logan e foarte fiabila
    Spaniolii sunt foarte multumiti ca la pretul unui ford fiesta iti iei o masina buna cu fiabilitate dovedita, mult mai spatioasa si cu sistem 4x4 capabil.
    28 3
  • @unckle
    Tractiunea integrala inseamna SIGURANTA. Siguranta in orice conditii meteo si drum. Siguranta e data si de vizibilitatea sporita. Sunt sigur ca nu numai romanii gandesc asa, ci si occidentalii. Plus de asta Duster e foarte compact, deci bun pentru oras. Degeaba incerci tu s-o pui in aceeasi oala cu majoritatea SUV-urilor masive. Stai linistit, asa gandesc si occidentalii, nu numai eu.
    25 0
  • @john
    Ai dreptate john ...dar din pacate la Duster-ul nu poate fi catalogat ca o masina sigura (are 3 stele la euroncap) ..eu nu inteleg cum renault nu a reusit sa faca din duster o masina de macar 4 stele la sigurata (bine ...probabil nu a vrut asta pt ca- cresteau costurile), dar pt. multi asta e un criteriu cand iau o masina ....

    degeaba e mare masina ...4x4 , esp etc ..daca in momentul in care intrii intr-un fiat 500 te faci zob.
    4 23
  • @flo
    Renault putea sa o faca de 5 stele.
    Doar ca era cu 2000E mai scumpa, mai grea deci consuma mai mult cu performante mai slabe ... si nu se mai vindea in cifrele de mai sus.

    Fiecare producator are strategiile lui.
    De ex: Orice producator poate face in ziua de azi masini supersportive, doar ca nu renteaza. Crezi ca Renault nu poate sa faca motoare de 500CP? gandeste-te ca motoarele Renault domina Formula 1. Strategia lor e sa vanda cat mai mult cu costuri de productie mici la preturi rezonabile.
    18 1
  • hehe, tu chiar crezi ca ar fi costat 2000 E mai mult sa o construiasca ... poate ar fi costat 100Emai mult sa o constiuasca si 2000E mai mult la vanzare ... facand praf si pulbere piata (inexistenta dealtfel) a acelui SUV Renault care si asa nu prea face fata distractiei...

    @John - esti tu sigur ca daca mergi cu 4x4 permanent o sa fii mai "in siguranta" ... ce-ar fi daca te reapuci sa comentezi pe internet dupa ce termini generala ?
    1 18
  • realitatea zilei
    @flo
    3 stele euroncap e un nivel de siguranta DECENT, dar john se referea la siguranta din alte puncte de vedere pe care tu evident le ignori.

    Oricum, daca avea ESP standard pe toate versiune, Duster primea 4 stele, deci nu inteleg de ce faci caz din asta... ca are 3 si nu 4 stele e un criteriu in cumpararea masinii? Ai ratat cumva articolul de mai sus?! Duster e cel mai bine vandut model in Spania, inaintea seat ibiza, fiesta, polo sau golf... chiar crezi ca asta conteaza? Esti pe alta lume!

    @unckle
    Koleos se vinde ok pe alte piete. Se vinde mai bine decat captiva, c-crosser, 4007 etc.
    PS: nu vad ca john sa fi scris ceva de 4x4 permanent. Duster in modul 4x4 Auto chiar e mai sigur pe ploaie/zapada decat o masina doar cu tractiune fata.
    20 3
  • Vasilica
    Cotetu abia a luat 3 stele ca sa poata fi vandut in EU.Sub 3 stele nu poti vinde.
    Pe siteul de la EURO NCAP sunt comentariile lor legat de cum s-a comportat in timpul testelor
    http://www.euroncap.com/results/dacia/duster/2011/421.aspx
    5 19
  • iulianyahoo.com@gmail.com
    Nu va dati pe brazda cu cazanu de dacie duster?, va spune baiatu', e cea mai tare cascarabeta di europa...
    2 15
  • allmode
    @Vasilica
    Lasa-ne frate cu volkswagenele tale... te stim!

    http://www.automarket.ro/blog/mester/marci/dacia/rezultatul-duster-la-euroncap-absolut-normal/
    12 2
  • E ce-a mai tare cascarabeta din europa cazanu asta..
    4 18
  • autofan
    s-a intors retardul...
    18 3
  • @ JP
    Faptul ca domina F1 e din cauza aerodinamicii,mai cerceteaza,motorul Renault nu e nici pe departe cel mai rapid sau mai puternic din F1...
    Spre comparatie,ia vezi ce a facut echipa Renault,viitoare Lotus,chiar daca Red Bull au iesit campioni fara nici o problema.
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru