Dacia isi va opri productia pentru o zi

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.01.2008
Din cauza livrarii unui utilaj, uzina Dacia isi va opri productia pe 21 ianuarie.

Esential

21 ianuarie va fi ziua cand Dacia isi va opri productia.

Uzina Dacia de la Mioveni va opri temporar productia in cursul saptamanii viitoare, din cauza intarzierii inregistrate din partea furnizorului francez Faurecia la livrarea unui utilaj, sustine Mediafax.

Intreruperea productiei este cauzata de intarzierile la livrarea tubului catalitic. Astfel, productia va fi oprita la data de 21 ianuarie si va fi reluata la data de 22 ianuarie.

Uzina Mecanica Dacia si Centrul "International Logistic Network" nu vor fi afectate de aceasta intarziere si isi vor continua activitatea in ritmul normal, se arata intr-un comunicat al companiei.

Taguri: Dacia

Comentarii (9)

  • Krisztian
    URAAAA
    ar fi bine sa opreasca productia de tot si sa faca biciclete....spor baieti
    0 0
  • dacian
    mare dreptate ai, fiule
    cel mai bine ar fi sa stea muncitorii acasa si sa le platim noi somaj, e cel mai productiviar cei care "urasc" loganul, le-ar fi de bun augur o vizita la psiholog... orice problema are cel putin o rezolvare, mai putin prostia
    0 0
  • @Dacian
    Ca bine zici. Asta intra in ciclul a ura ceva pentru ca nu este altceva sau a ura ceva pentru ca ai auziot de la unu care ii pretin cu altu ca tataso lu pretinasa stie pe cineva care are Logan si care o incercat sa bage 8 persoane in el si 20 de saci de cartofi si mama ei de masina iti dai seama ca so rupt arcurile si masina o pticat pe burta mama ei de rabla ca mai bine era cu 1300 ca aia macar numa se trajea pi cur.Orice agramatism gresala sau altceva este voit intentionat si normal Loganul nu este niciodata Mercedes da nici Mercedes nou la pret de Logan nu o sa cumperi. Bafta si delirari placute celor care urasc ca sa se afle in treaba. Apropo EU NU am Logan Romanesc am varianta din Ceheasca.
    0 0
  • logan
    eu chiar am probleme cu rugina! in rest ca oricare logan,adica slab,dar dupa buget,e ok!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • logan
    pt kkk ?loganu-l "cehesc"nu e fabricat la colibasi?s-au care-i faza!
    0 0
  • ma bag si aici..
    corect a spus daciana..hai sa se inchida sa platim noi somaju. ma ce sa zic..o mica pierdere financiara care trage dupa sine cateva zeci de injuraturi si cam atat. neseriosi cei ce livreaza tubul catalitic. ma rog..spor la facut logane :))..are cine sa le cumpere nu-i bai ;)
    0 0
  • Minti pierdute in spatiu
    Citind cometariile facute despre Dacia Logan (99%din ele) nu-mi vine in minte decat imaginea unei persoane frustrate ca au cel mult un golf III sau un opel vectra fabricatie '90 .. si fabuleaza pe tema Loganului... sunt niste minti pierdute in spatiu...care nu gandesc .... gusturile nu se discuta...sunt masini pentru toti si toate buzunarele..cine te opreste sa-ti cumperi un MAYBACH...sau altceva?..
    0 0
  • Nepriceputul
    apropo de masini ...
    Democratie noastra a scos la lumina prostia din unii "democranti". Pai de ai o parere si ti-o exprimi in sensul ca nu-ti place cutare sau nu esti de acord cu un anumit lucru/idee/fapta, OK e democratic. Dar cand depasesti exprimarea de bunsimt si te lansezi in a arunca cu noroi si trambitand idei nejudecate, asta e deja sminteala.
    0 0
  • daca ai cap iati alta
    musafir
    din cate loganuri am vazut..sunt praf...deci..raport performata/pret...merge, dar in rest, arata penal!!! stabilitate ca pe barca, imbinari plastice cu aracet sau drq stie ceca majoritatea sunt puse stramb si strica orice incercare de a crea un interior decent....deci sa fim seriosi ...mai bine un golf 4 second decat un logan nou,,,,inca nu au ajuns loganurile la varsta fostelor dacii....sa legi pompe de benzia cu shirete de pantofi,,,,dar vor ajunge,,,apropo luati un logan ...intoarcetil cu burta in sus ...si o sa vedeti ca vati cumparat de fapt o barcam nu o ''masina''
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru