Dacia la Frankfurt: un diesel nou si atat

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.08.2007
Dacia nu va aduce la Frankfurt Logan hatchback, acesta fiind amanat pentru Geneva 2008. In schimb, vom vedea un diesel 1.5 DCi de 85 CP.

Desi toata Romania astepta cu sufletul la gura o noua versiune Logan la Salonul Auto de la Frankfurt, care va debuta peste trei saptamani, se pare ca producatorul roman nu isi va umple standul din Germania cu variatiuni pe aceeasi tema.

De altfel, ne asteptam oarecum la acest lucru din cauza faptului ca obisnuitele fotografii-spion care au introdus practic ultimele doua versiuni Logan (MCV si Van) au lipsit cu desavarsire in ultimele luni.

Ei bine, daca mult-anuntata varianta hatchback a lui Logan va intarzia pana la Geneva, in primavara anului viitor, noutatea absoluta a Daciei la Frankfurt va fi un nou motor diesel, cel care va deveni a doua unitate pe motorina din gama modelului romanesc. Se pare ca vorbim de o alta versiune de putere a cunoscutului motor de 1.5 litri DCi de 70 de CP, care de aceasta data se prezinta in fata potentialilor clienti cu 85 de cai la activ.

Acesta va intra in oferta Dacia imediat dupa Salon si va echipa toate cele trei variante Logan: berlina, break-ul si van-ul.

Comentarii (52)

  • se misca foarte greu cei de la dacia
    motorul asta de 85 e praf in ochi ... la 1.5 dci Renault are 105cp pentru toamna asta ... oare Loganul e lada de gunoi ??? ... de ce nu a aparut si cu motorul de 105 cp ? .... e atat de greu sa pui si o cutie cu 6 trepte ? Daca avea motorul asta acum 3 luni o cumparam imediat ... bine si la un pret de Logan nu de Megane ... Ce sa intelegem daca un Logan dci de 85 ajunge la 12-13 mii cand un megane e 14 ?
    Sa zicem ca Loganul e un fel de Skoda acum ... dar macar sa fie la motoare egal cu marca de baza ...
    Ori romanii nu s-au trezit inca ... ori francezii inca ne mai cred prosti !!!
    0 0
  • cam tarziu... trebuia sa vina cu versiunea de 85CP de la inceput
    In general calitatea unei masini este proportionala cu calitatea oamenilor care o produc. De aceea nu pot decat sa apreciez orice pas inainte... dar, se poate si mai bine...
    0 0
  • dci de 85cai
    ACEEASI MARIE CU ALT(A)(PUTERE)=VAX NIMIC ZERO ,sa dea dumnezeu sa nu inceapa o ala era gen 1300-1310-1304 adica 1970-1997 cand abia au scos amarata de nova,defapt de trei ani se face acelasi model vestitul si acelasi LOGAN...
    0 0
  • se misca greu ca nau ei prea chef sa scoata alte modele sau versiuni noi asa cum a fost cu berlina 30 de ani si so schimbat fata,spatele,bordul si un motor pe injectie asa o sa fie si cu loganul o sa scoata pick-up,hatch,double cab si 3 de ani numa logan
    0 0
  • romani asa cu ii cred francezii
    Loganul chiar se vinde, deci...
    Romanii dorm si sunt prosti asa cum ii cred francezii.
    Dar, ce categorie sociala cumpara loganul?
    Dupa cum spuneau francezii cand au lansat loganul:
    "Loganul este o masina pentru oamenii de la tara..."
    0 0
  • jazzboy
    suntem plini.
    daca va uitati peste tot in jur, e plin de silueta masinii autohtone, eu cel putin am vazut parcari pline de astfel de masini...acum daca scot ceva nou, cine le mai cumpara??ca tot romanul are un logan...
    0 0
  • horhel
    clio
    pai cine ar mai cumpara clio (mai ales symbol) atunci? ce-a mai naspa masinutza ... fmpov ,,,
    oricum ar fi un pas in fata cu 85 de ponei
    0 0
  • amin
    bataie de joc. pacat, ca incepusera bine. daca mai urca putin pretul nici nu se va mai vinde.
    0 0
  • Romani evoluati...
    Sigur ca strainii isi bat joc de noi pt. ca le permitem.
    Desteapta-te romane...
    0 0
  • bavariarent.ro
    un nou motor diesel..lol
    cum sa vii la un salon auto doar "un nou motor diesel"...hmm..astia nu sunt sanatosi..
    0 0
  • marius
    nimic schimbat....
    .... poate doar pretul dar daca ai logan de 70 cp poti sa-i faci chip-tuning si sal faci cu 90 cp, asa cum face renault 1,5 dci de 65, 70, 85, 100 cp aceelas motor alt chip sau soft si poate o mica modificare la cutie!
    0 0
  • degeaba
    oricum, macar unii au venit, au pus mana sa lucreze si au scos o masina dintr-o fabrica care ar fi avut soarta lui Aro asa ca shhhh...se vinde si se vinde la greu...
    0 0
  • mai bine ca au amanat hatchul. Mi-e groaza de ce va mai gandi "echipa de design"
    0 0
  • un chip la un motor diesel aduce un max de 13-14%
    asa k la 70 cp nu trece de 80 cu chip
    si dc gasesti un soft pt renault dci iti dau 1000E pe el
    treb sa schimbi intercooler chiuloasa turbina pt 100 cp dintr-un motor de 70
    0 0
  • vs Aurel
    "Dar, ce categorie sociala cumpara loganul?
    Dupa cum spuneau francezii cand au lansat loganul:
    "Loganul este o masina pentru oamenii de la tara...""
    Mi se pare stupida ideea de a confunda oamenii de rand cu taranii... asa cum se face pe la noi.
    Oare asa o fi zis si BMW, Merc sau VW: "Vindem masini pt jmecheri si manelisti" iar japonezii: "vindem masini pt antimanelisti, pt ai care se cred mai destepti decat restul"
    A nu se confunda saracia cu prostia!!! desi, la noi la romani, ele coabiteaza pretutindeni...
    0 0
  • Pana se dezvolta dacia klumea si ajunge sa concureze cu alte marci auto o sa dureze cativa ani buni si parerea mea e k francezii astea nu vor k dacia sa-i ajunga ba chiar sa le ia fatza
    0 0
  • Masinistu
    bagareala
    Da ,scot acum acest motor,ce a ramas pe stoc,cum l-au vindut in Romania si conceptul cel vechi ce doar la noi merge si asa.....
    0 0
  • romania
    sa fim seriosi ca la ce drumuri avem (sau mai bine spus, nu avem) loganul este excelent. e adevarat ca ar fii trebuit alte motorizari dar ...
    0 0
  • hmda
    adevarul e ca o sa ajungem sa vindem logan cu pret de bmw M3 daca o tinem tot asa
    0 0
  • pharao
    Dacia M3
    buna sa va fie inima!
    din cele ce am citit mai sus vad ca uni asteapta ca Dacia sa rivalizeze cu BMW in cativa ani.
    bravo!
    inseamna ca rabdarea este un punct forte la cei care asteapta un asemenea fenomen!
    acest motor de 85 CP, se afla si pe clio si fuge bine de tot!
    sa nu uitam de raportul kg/CP!
    e bun pt. o masina de familie (romaneasca)
    0 0
  • Adrian V.
    no news
    Motorul asta de 85cp exista deja la Renault. E instalat pe unele masini ale lor. Asa ca unde-i noutatea? Ca vor sa-l puna pe Logan si tot amina asta? Pai cred ca n-au descoperit inca cum sa faca sa nu se indoaie sasiul de Logan sub "greutatea" unui diesel de 85cp... :)
    0 0
  • marius
    pt gogu
    gresesti puterea poate sa creasca cu 30%! google frate
    0 0
  • alex_banciu
    Dacia nu e Skoda
    Cine inca mai traieste cu impresia ca Dacia e Skoda, se insala amarnic. Skoda e mult peste, mentalitatea muncitorilor de la Mlada Boleslav e cu 3 clase peste cea a muncitorilor romani si un produs finit depinde foarte mult de cei care-l produc.
    Dacia va ramane masina saracului si a omului de rand (evident ca printre acesti oameni sunt si manelisti si intelectuali fara multi bani).
    0 0
  • insane
    15 cai.. woaw
    woaw inca 15 cai de dacie obositi.. cum o sa poata fi controlati.. or sa trebuiasca sa se faca cursuri speciale celor care cumpara dacia sa ii invete sa controleze impresionanta herghelie de 85 de caluti..
    kkt de masina cu kkt de motor..
    0 0
  • Mihai 2
    pentru Yul
    Din cate stiu eu nu exista 1.5 dci de 105 cp. Doar un 1.5 dci de 100 cp. Motorul de 105 cp a fost de 1.9. Spun "a fost" pentru ca acum 1.9 are 120 cp. In rest pe cat de bun sau rau e Loganul am obosit sa ma contrazic. Toate cele bune!
    0 0
  • balanel
    motorul ideal de logan
    in sfarsit un motor diesel potrivit pentru logan. cel de 70 de cai era un pic prea lent. cred ca va fi cea mai vanduta varianta de logan, daca vor avea inspiratia sa-l ofere si in variantele de echipare inferioare.
    0 0
  • francezu'
    Vai de mama noastra...
    Cei de la Dacia Logan , nu realizeaza cat de penibili sunt cu aceast DRIC PE ROTI??? La fel ca si la cealalta Versiune,adica prima,o prezentau cu un spoiler de fibra de sticla ,un ciucure,o bucurie ,dar la motor sau cutie nimic nou,astia suntem noi romanii si ne meritam soarta ,sa ne aia toti !!!
    Treziti-va romanilor odata!!!???Nu mai acceptati toate dejectiile altora!!!???
    0 0
  • Frate, astia de la renault sunt ff nesimtiti... dupa ce expira un motor vin si-l pun si pe dacia asta amarata... asa a fost si cu solenza diesel 1.9 60cp, logan 1.5 60cp si acum maretul logan 1.5 85cp... Se pisa pe noi... A, ma rog, pe idiotii care-si iau logan! bafta!
    0 0
  • ...
    uau..85 de cai..8-|
    0 0
  • Mihai 2
    iar jignim
    Eu n-am Logan si nu sunt fan Dacia (pe cuvant de oanoare). Dar sa fim obiectivi. Normal ca Renault foloseste pe Logan o tehnologie mai invechita. Ce vreti sa concureze Dacia cu marca mama?!. Uitati-va si la Skoda. Motoarele de 1.2 si 1.4 de pe Fabia tehnologic vorbind sunt la fel de vechi ca si asta de la Renault. Motorul de 1.4. si 75 cp se folosea pe Golf 3 prin '93-'94. Si pentru cei care nu stiu mai spun ca si VW a fost criticat in Cehia din acelesi motive din care este criticat Renault la noi. Dar cand au vazut carcotasii lor ca Skoda se transforma intr-un brand de succes, au amutit. Alora care vor sari in sus si vor spune ca Skoda e mai masina ca Dacia, le spun ca sunt de acord cu ei. Dar tot un copil mai sarac al lui WV ramane. Asta e soarta firmelor mici achizitionate de marile concerne. Asta nu inseamna ca cei care cumpara masini de genul acesta sunt "idioti". Dar se pare ca pentru unii jignirile sunt ultimul argument atunci cand nu mai au alte argumente. Bafta tuturor, dar mai ganditi-va inainte sa improscati cu noroi. La urma urmei cei care au ales sa cumpere Logan sau alta marca care voua va displace nu au gresit cu nimic fata de voi. Toate bume!
    0 0
  • vrabia malai viseaza
    Auzi, dar voi vreti si motor de 120 cai, motorina, si sa coste cumva 8000E, sa consume o lingurita de motorina la suta de km si sa aiba revizii gratis 5 ani ca la altele mai scumpe?
    Tot nu pricepe nimeni ca fiecare alegere e un compromis? Cine vrea Logan nu are destui bani sa bage in cate o piesa cazuta din senin din cauza de varsta la o masina second, simplu. Cine vrea si Logan si 120 de cai sa mai dea 6000E sa il modifice si o sa aiba si caii aia pe Loganu lui. Motoare vechi? pai cine iti mai da tie garantie la motor vechi cum dau astia de la Dacia pe Logan? In final e compromisul finainciar pentru ca toti visam la BMW-uri, admiram sunetul scos de o Mazda 6 ce ne depaseste lejer, dorim sa atingem macar putin luxul unui Mercedes si vrem sportivitate de SEAT. Ca sa cam toate astea la un loc trebuie sa iti un A4 second vechi de 3 ani si sa fii pregatit cu inca odata suma pe care ai dat-o pe el pentru a-l tinein forma in caz ca ii cedeaza vreun organ intern.
    Concluzia trista este ca fiecare isi ia ce poate nu ce isi doreste.
    Va salut si sper ca intr-o zi sa putem toti mai mult.
    0 0
  • robert
    logan
    noi vrem varianta supersportiva!!!!!
    0 0
  • morar teodor
    loganul si romanii
    mie imi place asa cum zicea cineva loganul pt ca nu costa mult cca 11.000 eu breack-ul ca nu consuma mai mult acesta decat 12-13 in oras,CA are demaraj slab si nu accelerez sa depasesc ceva ca risc un accident ( ca atare nu depasesc nimic si nici amenda nu iau) ca are frane slabe si ca atare nu merg cu viteza, ca nu are o stabilitate grozava si merg incet pe autostrazi cand trec pe linaga TIR-uri, ca e inalta si ma consider ca stau intr-un JEEP ultramodern ca vad lumea de sus ca nu cheltui mult pe optionale ca ori cum nu le capat numai ce vrea fabricantul sa-mi dea, ca interiorul (calitativ) imi aminteste cu nostalgie de Dacia 1310 ca luneta din spate este prevazuta cu degivrare numai jumatate ( mai putin partea stanga spate unde ai mai mare nevoie la mers inapoi) asa ca am sa iau cu mine iarna pe cin eva sa imi stearga aburul de pe geamul din spate si ca atare nu ma plictisec singur. asa ca DE ASTA IMI PLACE MIE LOGANUL.....CA SA STITI!
    0 0
  • logan
    pai loganul orice i-ai face tot o masina f. slaba ramane. mai bine cumperi ceva la second hand .nu se compara .
    0 0
  • craiova
    logan
    politica romaneasca =logan-economie mai mult subterana=tiganie=oameni slabi din mai toate punctele de vedere - incapacitate de a trai intr-o lume mai buna si mai puternica.suntem asemenea loganului si sa nu indrazneasca vre-un istet sa ma contrazica ca ii aduc cel putin 5 motive pentru a-l reintegra intre noi "loganistii".
    0 0
  • Schubler
    Bravo baieti...
    Aici injurati Loganul dar acum 2 luni erati la banca sa va luati Logan cu credit pe 10 ani... Ce-mi place de voi! ;)) Masina asta e excelenta pentru buzunarul romanului de rand, e ieftina si-o permit, e scumpa nu o cumpara nimeni... ca-i proasta in comparatie cu un VW e adevarat... Un om care are nevoie de caruta cu 4 roti isi i-a Logan... pentru toti ceilalti exista 207, C4 varianta cheala... Numai injurati Loganul... in comparatie cu alte modele cu pret asemanator e foarte buna!!! Sa va arat poze cu accident Logan Albea sa vedeti cum arata tabla la Albea fata de Logan... Cred ca aia a fost cea mai buna reclama la Logan posibila... V-ati fi facut comanda la dealer Dacia instant daca a-ti fi vazut accidentul sau pozele de dupa. Pentru curiosi: N-am Logan... am un C4!
    0 0
  • Mihai 2
    pentru Craiova
    Cu tot repectul, eu cred in alta axioma:
    politica romaneasca = economie mai mult subterana (pana aici suntem de aceeasi parere, insa nu si mai departe)= masini scumpe, de se crucesc occidentalii care vin la noi, cumparate cu bani proveniti din evaziune fiscala, din care (de cele mai multe ori) coboara oameni care in 80% din cazuri in Germania ar trebui sa stea dupa gratii si nu pe sosele = doua categorii de oameni de rand. Unii care, visandu-se in X5-uri sau in Q7, isi cumpara A4 sau seria 3 din 96-97 cu cate 300.000 de km in bord. Altii vrand totusi sa beneficieze de o masina noua isi cumpara Logan, Albea sau alte modele facute de marile concerne pentru cei de la marginea Europei. Oricum, daca atunci cand spui "o lume mai buna si mai puternica", te referi la Europa Occidentala iti spun ca acolo trendul este sa-ti cumperi masina noua pe care ti-o poti permite si nu second hand. Neamtul mai bine isi cumpara Passat nou decat A8 second. Si doar un foarte mic procent din piata sh vizeasa Germania. Grosul merge catre estul asta al nostru pe care tu, pe drept cuvant, nu dai nici doi bani. Si nu incerca sa ma integrezi "intre voi loganistii" pentru ca N-AM LOGAN/SI NU SUNT FAN. In rest, TOATA STIMA!
    0 0
  • PENTRU MIHAI 2
    mai documenteaza-te
    Bai frate tu vorbesti doar ca sa te afli in treaba sau pur si simplu esti prost??Daca te-ai fi uitat pe www.serus.ro de exemplu ai fi vazut ca Yul are dreptate...1,5 dci de pe Megane 2 este in 2 variante de 85 si de 105 cp.Nu stiu de ce dracu ti-a fost mai greu sa cauti decat sa vorbesti aiurea...?!?
    0 0
  • Mihai 2
    aluia care a scris "Pentru Mihai 2"
    Eu s-ar putea sa nu fiu bine documentat. Dar prost esti tu cu tot neamul tau de tarani cu jeg in urechi. Si frate nu am cum sa-ti fiu, ca tata n-a futut-o pe mamicuta ta decat eventual in gura. Boule! Scuze celorlalti!
    0 0
  • Mihai 2
    aluia care a scris "Pentru Mihai 2"
    Eu s-ar putea sa nu fiu bine documentat. Dar prost esti tu cu tot neamul tau de tarani cu jeg in urechi. Si frate nu am cum sa-ti fiu, ca tata n-a futut-o pe mamicuta ta decat eventual in gura. Boule! Scuze celorlalti!
    0 0
  • de citit
    se pare ca loganu va da motive de injurat!Pai la situatia asta sa ajuns datotita incompetentei fabrici dacia de a scote un nou model mai rotunjit (ca doar au incasat destul dupa urma celor multi care au cumparat logan).Mai bine scoteau o carosere mai rotunda cu acelasi motor si erau in top asa sunt vai de mama lor si asa si voi care aveti aceasta (masina)antica fara nici un fel de aerodinamica.La 120km/h flutura tablele pe ea....
    0 0
  • sunteti la fel
    toti injurati si blestemati loganul da fiecare dintre voi are unul in garaj sau daca stati la bloc in parcare... seara normal ca iesiti cu loganu p faleza sa vada fetele ce masina "tare" aveti dar cand vine unu cu un a6... de prin 96 98 si cu bani de pe logan.. sia luato si sia aranjato 1pik spuneti aia masina frate.. nare rost sa va tot certati loganu`i pentru ocazi speciale ... pescuit padure si atat:))
    0 0
  • pentru mihai 2
    eu zic ca exista 1.5 dci de 105cp ... la renault .. iau eu un megane 2 bicorp cu motorul asta .... cred ca am dat in plus fatza de ala cu 85 , 6-700 de euro; masina cu totul a costat 15600eur ... in conditiile astea un logan cu motorul asta ...s-ar putea sa coste peste 12-13 mii daca Ambition de 70cp costa 11000!!! ... in rest nu stiu ce sa mai zic .. pro sau contra ... cred doar ca loganul e o super masina pt oamenii care nu se uita la amanunte cum ar fi 3 stele NCAP[la 85, 105 cp ..cred ca e important amanuntul], portbagaj fara acces in habitaclu[mare dar nu 100% util], etc.
    In schimb, pare o masina frumoasa la exterior, cat de cat user friendly si spatioasa la interior[nu si comoda].
    Elemntul pretz ar putea conta, dar nu stiu cat de mult avand in vedere ca are o tendinta de crestere rapida :(
    0 0
  • pt. Yul.
    Eu am spus mereu ca piata este cea care judeca si ca oamenii trebui lasati sa-si cumpere masin dupa vointa si placerea lor fara. Daca au gresit e problema lor (nu ma refer la tine cand spun asta). Inainte sa-ti scriu m-am uitat pe masini.ro si am vazut ca nu exista un motor de 1.5 si 105 cai la Renault. Nu contest ca s-ar putea sa fie neactualizat site-ul. Oricum, nu am afirmat ca sunt sigur. In rest s-o scoata astia si vedem ce e de capu ei. Toate bune!
    0 0
  • de oooo
    de citit
    Ba va luat dumnezeu mintile chiar asa de inoptati la minte sunteti nu vedeti ca astia sunt niste incompetenti pe piata auto nu sunt in stare sa scota un model mai rotunjit .85de cai ce face fuge mai repede DAR NU INTELEGETI CA TROACA AIA DE LOGAN LA 120KM/H FLUTURA TABLA PE EA cu motoru asta osa ajunga LOGAN CABRIO ca o sa piarda tabla dupa el...
    0 0
  • cerebel
    e ...pentru...toti !!
    Ba...da fraieri tai ati avut...cand umblau mamele voastre in calduri... de ce va contrariati asa ...ce nu va convine???? ba ca nu-i buna ...ba ca-i pt. idioti....dar voi ce sunteti cand va pierdeti timpul...si mai presus de toate orice urma de...bun...SIMt !!!
    0 0
  • victor
    raspuns
    ba eu am logan diesel si sint multumit de el vorbiti degeaba si cine?? aia care na-u masina deloc dar va dati cu parerea hai pa
    0 0
  • Prostu satului..da mai destept
    Tapa!!!
    REALIZATI CE TEAPA ATI LUAT TOTI FRAIERII CARE V-ATI INBULZIT SI ATI CUMPARAT SICRIUL PE ROTI NUMIT LOGAN?
    IN UN AN DOI VA IESI O VERSIUNE COMPLET NOUA SI CEA VECHE VA FI SCOASA DIN PRODUCTIE!!
    ATUNCI CAND MASINA VA IESI DIN GARANTIE DE UNDE VETI MAI CUMPARA PIESE DE SCHIMB?????
    STIATI CA ACEIASI TEAPA AU LUAT-O SI ENTUZIASTII CARE SI-AU LUAT DACIA NOVA IAR MAI APOI SOLENZA?
    UNELE REPERE SE GASESC PT ASTEA DOAR DACA COLINZI JUMATE DE ROMANIE SI DOAR LA DEZMEMBRARI PE OPRETURI EXORBITANTE!!
    SI TEAPA CEA MAI MARE PE CARE ATI LUAT-O E LA REPARATIILE PE CARE LE VETI FACE LA MASINA!! CA SE VA STRICA DESTUL DE DES!! SA VA VAD ATUNCI CUM VETI PLATI PT REPARATIA UNUI HARB FRANTUZESC CAT PENTRU UM MERCEDES CLASA E!!!
    BA FRAIERICI DE CE NU VA DUCETI INAINTE DE A VA CUMPARA MASINA NOUA LA UN SERVICE SA VORBITI CU MECANICII DE ACOLO SA VA INDRUME CA SA NU MAI CUMPARATI SICRIE LA PRET DE MERTAN??
    SUNTETI CHIAR ASA DE PROSTI?
    HAI SA TRAIM BINE CEI CU MASINI SI SA NE TINEM DEPARTE DE SICRIU!!(LOGAN)
    0 0
  • de prin tara
    e tare rau
    ca la noi nu e la nimeni. pai, oare francezul este prost sa vina cu o aprobare de schimbare totala a masinii. pai daca ar face asta, atunci loganul ar fi mai bun decat un clio sau un megane, si atunci, tot poporul ar merge pe categoria renault (clio, laguna,megane, masini scumpe,dar ft bune). nu este posibil, ca romanul sa isi ia logan 1,6 16v, model de top pt aceasta gama (a fost multumit omul de el, ca prindea 180km la ora, ca avea o tzara de conditii pe el, nu era multumit ca totusi la viteza aia manca doar 11% carburant, fata de un clio care mananca mai putin si acum are anunt in parbriz pt el...DE VANZARE...si asta pentru ce....pentru a-si achizitiona un model MEGANE, si asta doar dupa 6 luni de zile..daca e cineva interesat de loganul prezentat, sa lase un mesaj). in rest, sunt masini bune, asa pt oras, ma plimb zilnic cu un model dci, nu proprietate personala, nu am masina inca, si mi se pare ok..desi prefer un mercedes S500 sau un bmw serie7.
    0 0
  • adrian
    RUSINE ROMANILOR
    BAI ROMANASI ,RUSINE VOUA CA NU STITI SA VA RESPECTATI PE VOI INSIVA SI PRODUSELE VOASTRE!!! VA MERITATI SOARTA SA FITI CATALOGATI ULTIMII IN EUROPA!!!
    0 0
  • ok
    AI DREPTATE FRATE !!! ROMANII IE PROSTI!
    0 0
  • BARNEY
    YABADABADU
    Tare,daca e la fel de bun ca cel de 65hp,vorbesc din experienta,nu ca altii care au dormit rau azi-noapte!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru