Comentarii (20)

  • super!
    o poza ceva?
    1 19
  • progres evident
    buna treaba
    evolutie in bine, bravo dacia
    63 0
  • LODGY
    In sfarsit un design matur din partea Dacia. Sper sa continuie maturizarea si la interior. Cat despre denumirea produsului... :)))
    47 3
  • e superba, ce mai...
    44 2
  • de ce?
    DE CE MASINILE DACIA NU AU NUME ROMANESTI SAU MACAR FRANTUZESTI???????
    12 8
  • Dacia e o marca internationala, iar piata romaneasca are o pondere tot mai mica din totalul vanzarilor.
    25 2
  • Lodgy
    Frumoasa masina , sfarsit Dacia scoate ceva ce iti doresti sa cumperi.
    Numele e cam prost ales, in special pentru piata britanica (Lodgy almost Dodgy... gluma pe care sigur o sa o auzim la Top Gear).
    22 3
  • sss
    seamana un pic (partea dorsala) cu Chevrolet Orlando.... care e un model superb
    8 35
  • Victor
    Masina asta nu este romaneasca,nici macar nu se va mai fabrica in Romania,asa ca daca nu vor sa ii dea un nume romanesc nu au decat,noi sa ii multumim lui chiorete pentru isparava asta..
    9 36
  • @C-G-C
    Design matur? Masina pare taiata cu toporul. Parca vezi ca la anul o sa fie unii care o sa compare masina asta cu referintele clasei, in dulcele stil romanesc.
    5 49
  • Tocmai de aia n-o sa se fabrice aici, iar Europa de Vest o sa-i fie principala piata de desfacere... pentru ca sunt romani ca tine cu gusturi mult prea "rafinate" care considera ca designul Dacia nu poate fi comparat cu "referintele clasei" ... Noroc cu "taranii" aia francezi, nemti, spanioli si mai nou englezi care-si doresc Dacia asta...
    50 3
  • bleah
    Deci de la Logan incoace numai aberatii scoate Dacia. Sandero e decat pentru femei, Duster e prea scump si prea rotunjor ( din nou femeiesc ) si apoi vine chestia asta care arata ca o chinezarie. Logan ramane singura Dacie adevarata inpreuna cu batrana doamana desigur ( 1310-1410)
    5 53
  • Bravo Dacia, Bravo Romania ... ups .. :)

    MPV, nu din cauza ca aia inteleg si isi doresc o Dacia Doggy se apuca renault sa o produca acolo - in articol spune destul de clar : Fabrica din romania este la maxim, piata fiind "acolo" costurile de transport sunt mai mici pentru fabricarea in maroc.
    In vest oamenii care isi cumpara masini le cumpara ori pentru folosire zilnica - si vor maximul de la o masina .. pe criza asta mareata ce om sanatos la cap ar lua un "sedan" cand poate lua o masina ieftina si versatila, un monovolum "mare". Mai exista si clientii care au in garaj un audi si care nu vor sa care sacul de cartofi in el ... isi cumpara un monovolum mare pentru a putea cara si sacul de cartofi si cei 2-3copii si catelul..etc.
    5 8
  • Ca de obicei romanii isi folosesc imaginatia in exces ceea ce nu-i neaparat un lucru rau... Lodgy ... Logitech... sau... Lodge > loja masonica?! .... clar... e vorba de o conspiratie...

    @unckle
    Costurile sunt mai mici in maroc, tocmai pentru ca pietele principale sunt Europa de Vest si Maghreb. Daca am fi avut o cultura a monovolumelor in Romania, cu siguranta s-ar fi gasit o cale sa se fabrice aici. Dacia realizeaza insa ca monovolumul nu se va vinde exceptional si nu renteaza sa-l fabrice aici. In prezent, Romania e doar o piata secundara pentru producator.
    25 0
  • @Nelu
    Daca Duster si Sandero sunt prea feminine,ar cam trebui sa iti faci un control la ochi.Rotund,nu inseamna neaparat feminin.Alte modele din clasa mica,cu un design clar feminin,in cazul tau ar fi potrivite pentru fetele de la gradinita:)
    In cazul Dacia,indiferent de designul abordat,e clar o evolutie in bine,dar poti ramane la vechea 1310:)

    Doar noi,romanii,vedem produsele Dacia ca fiind sinonime cu "rahat" insa "prostii" de straini,care sunt cu 100 de ani inaintea noastra (mai ales in gandire) stiu sa aprecieze un produs Dacia si ii inteleg rolul pentru care a fost facut.

    Insa,cocalarii si fanii SH,inca viseaza la o Dacia egala calitativ si tehnologic cu un Mercedes:) si la 10% din pretul unui Mercedes!!!!

    Probabil o sa inteleaga si romanu ca Dacia nu va face produse comparative cu marcile nemtesti,ci doar produse pentru cei cu un buget mai mic,care au nevoie de o masina pentru a se deplasa de la A la B,o masina fiabila,spatioasa,versatila si cu costuri mici de intretinere.
    34 0
  • duster
    ...decat pentru Nelu
    Nelu, esti "decat" slab pregatit si "decat" cu studii inferioare
    16 1
  • AndreiRN
    E un fals?
    Eu nu stiu ce vedeti voi atractiv la masina asta ca mie imi pare chiar sub chinezari. E ceva romanesc la ea?
    3 23
  • Bogdan
    O greseala sau este un dop ?
    Lunginea este de 4001 ? loganul are 4280 !! asta este monovolum si este mai scurt cu ~30 cm ?!
    3 1
  • dacia Popster... aaa... Loggy... aaa... Lodgy
    0.01% RO

    @AndreiRN chiar cum zic aia doi de mai jos. scrie caligrafic, cine stie ce intelege unu'

    @aia doi de mai jos. Suntem pe un "Forum" public, nu la piata sau acasa.
    1 4
  • @Bogdan
    Ma scuzi pt. comentariu.
    Sub AndreiRN erau doi "nemernici" care scoteau prostii pe gura.
    Acum cand m-am uitat din nou pe articol am vazut ca au fost sterse comentariile alora doi, dar in schimb a aparut comentariul tau.

    SORRY!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru