Dacia: Nu va lasati pacaliti de concursurile-fantoma Logan!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.12.2007
Concursurile-fantoma desfasurate prin telefon si prin care se castiga Logan-uri imaginare sunt atacate dur de Dacia.

Se pare ca moda inceputa de phishing-ul bancar incepe sa dea roade si in domeniul auto. Dacia semnaleaza faptul ca in ultima vreme mai multi indivizi pretind sume de bani care sa fie cheltuite pe cumpararea de cartele telefonice apartinand unor retele de telefonie mobila, in schimbul oferirii unui vehicul Dacia Logan. Indivizii suna la intamplare si se recomanda drept angajati ai Dacia.

Pentru a castiga increderea persoanelor cu care vorbesc, ei ofera informatii care par verosimile, de exemplu nume, prenume, adrese fictive, serii de legitimatii fictive etc. Acesti asa-zisi angajati ai Dacia pretind ca apelul lor este legat de un concurs organizat de Dacia. Ei pretind ca persoana cu care stau de vorba la telefon a castigat un vehicul Dacia Logan si ca masina va fi livrata la domiciliul persoanei respective in ziua urmatoare, cu conditia achizitionarii de cartele valorice apartinand unor retele de telefonie mobila cu valori osciland intre 100 si 200$. Sus-numitii solicita persoanelor trimiterea codului de reincarcare.

Intr-un comunicat trimis pe adresa redactiei Automarket.ro, Dacia doreste sa faca urmatoarele precizari :

1. Dacia nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen

2. Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciune fata de persoanele apelate si de concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca.

3. Dacia roaga cetatenii sa fie atenti si sa respinga aceste apeluri, chiar daca datele de identificare ale persoanei apelante (nume, date personale, numar de telefon) par credibile. De asemenea, Dacia are rugamintea fata de cei supusi acestor tentative de inselaciune sa obtina de la persoanele care le apeleaza toate informatiile posibile si sa informeze de urgenta Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).

4. Dacia multumeste tuturor cetatenilor care au sesizat asupra acestor acte grave de frauda, comise in dauna Dacia si a interesului public.

Taguri: Dacia

Comentarii (275)

  • dacia
    cred ca aceata operatiune trebuie oprita astfel incat acesti indivivi care se dau drept angajeti ai fimrei Dacia,sa nu mai puata insela pe nimeni , drept pedeapsa inchisoare pe viata si toata familia lui sa nu mai aiba dreptul de a cumpara prestigioasa masina DACIA PE VIATA.
    SALUTARI DE LA IONICA
    0 0
  • Stelica
    Dacia
    Eu zic ca ar trebui pedepsiti sa conduca numai Dacia toata viata si nu Logan ci vechea berlina, ahahaha!!
    1 0
  • dacia
    nu sunt oameni sunt bestii animale merita taiati si dati sare sa vada si iei cum sufera naivi!!
    0 0
  • Vulturul67
    Dacia
    Acest mod de a insela cetatenii este destul de vechi, iar firmele Dacia si cele de telefonie mobila ar fi trebuit sa faca public acest lucru, iar procuratura sa se auto sesizeze.
    0 0
  • prosti is aia care baga botu si dak e sa fie ei macar se aleg cu un credit si sa nu uitam k astia nu prea ai cum sa ii prinzi.de abia astept sa ma sune si p mine sa ii tin d vorba p banii lor
    0 0
  • eric von fich
    ha ha ha
    bun venit in romania
    0 0
  • Dacia: Nu va lasati pacaliti de concursurile-fantoma Logan!
    acesta este subiectul articolului Dacia: Nu va lasati pacaliti de concursurile-fantoma Logan!

    eu as modifica titlul articolul in felul urmator: Mediafax: Nu va lasati pacaliti de concursurile-fantoma ale sit-ului automarket.ro .
    0 0
  • .....
    transati si da-ti la porci .
    0 0
  • Haha
    Dar cat de prost trebuie sa fii sa crezi asa ceva ?
    0 0
  • unde este limba romana??
    "sa nu mai puata insela"...."sa vada si iei cum sufera "...si multe alte greseli in comentariile de mai sus...mi se face rau!!
    0 0
  • cat de prost sa fii?
    Cat de prost sa fii sa incarci cartela unuia care iti da mesaj/te suna si iti spune ca ai castigat o masina??? ori ai castigat ori nu ai castigat? bravo lor, sunt smecheri! aia care cumpara acele cartele valorice sunt prosti. Bravo lor!
    0 0
  • Shtase
    DACIA
    Ma eu stiu caz cu o babuta de vreo 65 de ani care in urma unui astfel de telefon si-a pierdut toata pensia de 700 RON .Eu zic ca e mai mult decat o simpla inselaciune si numarul ala de tel la Dacia ar trebui folosit ori de cate ori avem ocazia .
    0 0
  • fara importanta
    'rooomani' imbecili
    M-a distrat individul, vorbea ca o centralista (accentul nu era evident). Dar, din pacate, mai sunt si oameni creduli. Ca atare, feriti-va de 0767.89.77.06 - o cartela Cosmote, care, nu cred ca a fost inca blocata.
    0 0
  • ha ha ha
    dupa cum se zice prost nu ii ala care cere, ci ala care da..... si...mie mi`i se par niste saracii de oameni astia care fac asta, parca ii si vad cum suna de pe un nokia antic primit de la unu care li s`o facut mila de ei. ce sa faci...migram, dar totusi fara oamenii ca ei
    0 0
  • Flavius
    Dacia Kiss-Ass
    E normal daca la bascalia de concurs kis-fm nu s-au dat castigatorii baietii pirateaza.O meritati porcilor !
    0 0
  • ....cosmote-u
    si eu am patit faza cu mesaj de la cosmote..cum ca am castigat 2000 EURO..primu lucru pe care l-am facut a fost sa sun la politie si sa reclam numarul :-??
    0 0
  • Dacia
    sa se dea o lege prin care toti cei care sunt prinsii sa mearga si sa locuiasca intr-o dacia logan toata viata.
    0 0
  • Mircea
    Dacia
    Se chinuieste politia romana degeaba!!! Sunt mafioti care au pe cineva in spate si care le furnizeaza informatiile. Totul este ca populatia sa nu puna botul la asa ceva. In primul rand trebuie scapat de coruptia de la nivel inalt si apoi .....restul.
    0 0
  • jazzboy
    pentru dacia???
    HAHAHA ...pentru un Logan nu dau 2 bani....am dat pe unu si l-am vandut...nu mai vreau sa aud cat oi trai de marca asta...mai bine lada 1200 din 88.
    0 0
  • io man
    si-au luat deja ff multi teapa
    k asa ii romanul, dornic de castig imediat si pe deasupra si credul...
    0 0
  • PROSTI SI DOBITOCI SUNT AIA CARE CRED ASEMENEA TAMPENII
    =)))))
    0 0
  • Stifler
    doar la romanii
    pai cat de prost tre sa fii sa pui botu' la asa cva ??? ... dak esti indeajuns de prost ... las' sa te pacaleasca :))) =)))) ... doar un roman putea pune botu la vrajeli din asttea :P
    0 0
  • tarani in ROMANIA :))
    ..,m-a sunat pe mine un tip..si dupa ce am vb vreo 10 min, si l am luat la intrebari, mi a inchis si nu mai raspunde la tel...VREA BANII..ii dau EU bani.!!!dupa cap..va dau un nr de tel: 0767716398
    0 0
  • Florin
    HA HA
    " prestigioasa masina DACIA " imi place fraza....tarane...sa circuli tu cu Dacia ca e depasita de toate firmele....si mai aprofundeaza gramatica...scuze da nu m-am putut abtine...
    0 0
  • multe comentarii dar omiteti un lucru principal. cat de prost sa fi sa crezi asa ceva. iti cer sa incarci cu 100e si dupa se le si zici codu de reincarcare, pentru ca mai apoi sa iti dea masina (pe o legatura de incredere deosebita evident)

    amuzant..
    0 0
  • ciunga
    bai baieti, ce revoltati sunteti, ascultati aici : in fiecare secunda se naste un prost, trebuie numai sa il gasesti......
    0 0
  • optick
    he he
    cei de la dacia nu sunt singurii..si cei din flanco sunt "atacati" de clienti care vin sa isi ridice premiile
    0 0
  • "Se pare ca moda inceputa de phishing-ul bancar incepe sa dea roade si in domeniul auto."

    Nu e vorba de phishing aici, ci de inginerie sociala.

    Totusi, e o incercare care lasa foarte mult de dorit.
    Mi se pare imposibil ca un om cu IQ supraunitar si care nu e beat sau drogat sa ia asa o teapa evidenta.
    0 0
  • E adevarat
    Eu am fost contactat de o astfel de persoana..tipul era f.doxat..avea un speach pregatit...dar credea k s'a gasit prostu cu hotzu..Ma rog sa dat de gol,cand l'am intrebat de site-ul oficial al daciei,zicandu'mi precum k este www.dacia-renault.ro ...Stiti ce e culmea?Castigasem varianta 1.5Dci de 90 de cp...[nu am tst gresit]chiar aja a zis.O fi noul prototip logan=))...tzaranul...tot tzaran.Aveti grija ce daciei cu mahon,piele,srs,asc,esp,etc...castigati:))bft
    0 0
  • jeguri
    Ce tot comenteaza Dacia la adresa celor cu astfel de concursuri fantoma, ei nu isi mai aduc aminte ce au facut cu cheile tot incercate de fraieri la test drive Dacia.
    Se pare ca astia care au initiat acest concurs nu sunt chiar prosti si cand au ales Logan, au mers la sigur stiimd ca de logan sunt interesati doar fraierii.
    Auzi "Prestigioasa masina dacia".

    HAHAHAHA

    Imi pare rau, dar nu m-am putut abtine...
    0 0
  • "Fraier"
    Logan
    Pentru dl. mai sus intitulat "Eu" si al sau superb comentariu:
    1. Sunt unul din "fraierii" care au castigat un Logan la cheile acelea de care pomeniti, deci, Dacia si-a onorat promisiunea!
    2. Loganul respectiv, la pretul pe care il are, isi face bine treaba. Nu am ce sa-i reprosez pana acum.
    3.Daca matale esti atat de inteligent cum vrei sa pari si nu un simplu Gica-contra, posteza-ti pozele cu Ferrari-ul pe care ti l-ai cumparat din "sudoarea fruntii".
    In rest...felicitari celor de la Automarket pentru articolul lor! Nu toti suntem atat de luminati ca cel dinaintea mea. Sarbatori fericite!
    0 0
  • vrajealaa
    Sincer sa fiu la noi nu eceva nou....Rusinos e tul faptul am crezut si credem in continuare la acel vis al castigului fabulos peste noapte...Dragii mei va repet treziti-va odata !!!Astfel de chestii nu sunt facuta sa va imbogateasca pe voi ci pe alti care vor sa suga din putinul fiecaruia din noi!@!!!!
    0 0
  • iulian din bacau
    sa le facem o urare excrocilor astora
    eu zic asa:
    SA LE TAIEM MAINILE PE LUNG, SA LE SCOATEM VENELE CAT MAI LUNGI SI SA SCRIEM "LA MULTI ANI !" PE PERETI CU ELE :)))=)))
    CINE E DE ACORD CU MINE?
    ... k oricum politia romana nu cred sa faca ceva... au ei treburi mai importante... nu au si ei sarbatori? nu au si ei porc de taiat? ce mama ei de viata? trebuie sa-i intelegem si pe ei ... nu??? asa macar ne facem noi dreptate ;) k in baza lor... boii ara si caii mananca :)))) hai sarbatori fericite si toate bune in noul an !
    0 0
  • Trebuie sa fii destul de fraier sa pui botu la asa ceva :)) Din pacate persoane de genu mentionat exista din belsug =))
    0 0
  • Cancan
    Zau!
    In primul rind ca nu as juca la asa ceva, mai ales ca este vorba de Logan sa ma rog Dacia... si nu ma intereseaza nici atitudinea celor de la Dacia... as vrea sa fiu scutit de stirile lor!
    0 0
  • marius
    cosmote feritiva
    si eu am patito , ieri pe 21.12.2008 am primit mesaj de la cosmote ca vezi am castigat 2000 de euro si tb sa cumpar cartele cosmote in valoare de 4o acesti bani reprezetand impozitul la cei 2000 de euro pacalelala i-am zis is mia inchis telefonul persoana cu care vorbeam atentie mare oameni buni
    0 0
  • 1 mai istet puzin
    cum naiba
    cu pot sa puna botu la asemenea prosti nu vad??mai stiam de asa ceva da pe sume mai mici 5-10eur.sunati la comp de tel.si vb.cu operatorul si le pot opri nr.si atunci iau si ei teapa..pai nu!!
    0 0
  • de data asta :i-a 'meganu de la orange'.
    l-am primit si eu de pe :0742465826.
    cand i-am spus sa ia el masina(era vorba de concursul de la orange cu meganu)mi-am luat-o si in bot.traiasca romania!stiti ....frumoasa,pacat ca ....
    0 0
  • ormararr
    tzepe
    iau tzeapa numai babuinii si fraierii. si sincer merita. doritorii de castiguri usoare fara munca. nuu ii mai plangeti o merita din plin
    0 0
  • Si eu am fost sunata de "Altex"
    Am fost sunata de la "Altex" ca am castigat parca 2000 de euro si trebuie sa incarc cartela pe Orange in valoare de cativa zeci de euro. Am sunat la imediat si am intrebat daca este adevarat.Evident nu era.I-am sunat si le-am spus ca renunt la premiu -))
    0 0
  • razvan
    dacia logan
    am primit mesaj ca an castigat un logan si sa cumpar cartele telefonice in valoare de 145 euro feritiva de tel:0768463876 erau destul de creduli dar nu au avut pe cine sa pacaleasca.
    0 0
  • bogdan
    castigator concurs dacia renault
    alt nr.de unde se dau mesaje false:0753382984
    0 0
  • CONSTANTIN
    ALT NR. TZEAPA
    0768273005
    0 0
  • Daniel
    Nr. tzeapa
    0747352688
    0 0
  • OCTAVIA
    SI EU AM PRIMIT AZI 8 FEB 2008 UN MESAJ DE LA 0763531157 CUM CA AM CASTIGAT DE LA COSMOTE 2000 EURO. AM SUNAT SI SI VERSAT TIPU MI-A CERUT DATE PERSONALE PE CARE NU LE-AM DAT, EVIDENT.
    0 0
  • Am primit anunt referitor la castigare Dacia de la 0768 273005
    0 0
  • am primit si eu un astfel de sms pe nr. de cosmote, prin care eram anuntata ca sunt castigatoarea unei dacii logan break, mesajul fiind semnat "dacia logan mioveni, jud. arges", pe care l-am considerat drept o gluma proasta din partea cuiva. nr de telefon de la care am primit acest mesaj este 0768463876. nu va lasati pacaliti de aceste mesaje inselatoare, deoarece daca ar fi fost un concurs serios, ati fi fost anuntati telefonic despre premiul castigat si nu printr-un mesaj fictiv. totodata, consider ca ar trebui sa se implice in primul rand politia in aceasta afacere, pentru ca multi suna sau trimit mesaje inapoi si sunt astfel inselati.
    0 0
  • ruxandra
    DACIA-acoperire pt concursurile fantoma
    chiar acum o ora am fost sunat de un individ ce pretindea k este angajat la DACIA si imi oferea un autoturism dacia logan break sub pretextul k am castigat un concurs difuzat pe mai multe posturi tv...dar asta nu este tot....dupa ce incearca sa faca rost de datele personale ale "victimei" individul acorda 40 de min pt k aceasta sa ii incarce telefonul cu 100 euro...Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ "omul de afaceri"si-a gasit nashu'...Parandu-mi-se suspect totul am sunat la "DACIA"(compania adevarata)am povestit tot si am dat nr de pe care am fost sunata... dupa care mi s-a parut frumos sa anunt si politia si pe cel care m-a sunat ...din partea acestuia nu am auzit decat injurii si alte "dulcegarii"-mai sa fac diabet>:)..asa avea ceva ideei de tortura pt aceste persoane dar nunle pot pune pe site asa k nu va pot spune decat "FERITI-VA DE PREMIILE FANTOMA!"...SI NU PROTEJATI ANIMALELE CARFE FAC LUCRURILE ACESTEA
    0 0
  • ruxandra
    DACIA-acoperire pt concursurile fantoma
    chiar acum o ora am fost sunat de un individ ce pretindea k este angajat la DACIA si imi oferea un autoturism dacia logan break sub pretextul k am castigat un concurs difuzat pe mai multe posturi tv...dar asta nu este tot....dupa ce incearca sa faca rost de datele personale ale "victimei" individul acorda 40 de min pt k aceasta sa ii incarce telefonul cu 100 euro...Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ "omul de afaceri"si-a gasit nashu'...Parandu-mi-se suspect totul am sunat la "DACIA"(compania adevarata)am povestit tot si am dat nr de pe care am fost sunata... dupa care mi s-a parut frumos sa anunt si politia si pe cel care m-a sunat ...din partea acestuia nu am auzit decat injurii si alte "dulcegarii"-mai sa fac diabet>:)..as avea ceva ideei de tortura pt aceste persoane dar nu le pot pune pe site asa k nu va pot spune decat "FERITI-VA DE PREMIILE FANTOMA!"...SI NU PROTEJATI ANIMALELE CARE FAC LUCRURILE ACESTEA....SMS-UL L-AM PRIMIT DE LA NR:0768463876
    0 0
  • nr. de tzeapa
    in data de 22.feb.2008 am primit mesaj de la un concurs fantoma Dacia Logan+un tel. mobil Nokia N73 de pe numarul 0768273005
    0 0
  • Tot Logan + N73
    Acelasi mesaj pe care l-a primit si Cosma:Din partea firmei Dacia un Logan + Nokia N73.Cu "cod unic", pentru identificare ! De la acelasi nr.: 0768273005. Cum i se poate bloca numarul ?
    0 0
  • ALT NUMAR TEPAR
    NU VA LASATI PACALITI!SA SPERAM CA IN TARA ASTA MAI FUNCTIONEAZA SI POLITIA ROMANA.EU AM PRIMIT MESAJ DE PE NR.0768921934
    0 0
  • cristi
    concurs dacia logan
    acum o ora am primit mesajul ca am castigat o dacia loganda la DACIA MIOVENI sa cred sau nu?
    0 0
  • Silviu
    concurs dacaia logan
    salut! este q doua oara cand primesc un astfel de sms.prima data era vorba de un telefon mobil.acum e o dacie.am sunat la cosmote si am anuntat nr de telefon.din pacate sunt cartele deci nu putem rezolva mai mult decta suspendarea lor din centrala.nr de tel de care sa va feriti este 0767277936
    0 0
  • claudiu
    dacia tzeapa
    sunt fericitul primitor al unui sms de la sc dacia sa:d, zice sa sun la 0768273005 pt detalii.De curios am sunat,dar....nu raspunde nimeni.Oricum stiu ca e tzeapa....
    0 0
  • L. Iulian
    Am primit si eu 2 mesaje azi
    Se intitula asa" From Cosmote, Felicitari ati castigat sumna de 2000 de euro !suna reprezentatul zonal si revendicati premiul !!! COD Unic: ZL92BK, www.cosmote.ro telefon: 0763531157" si celalalt tot azi, " Felicitari From Cosmote si Western Union ati castigat 1000 euro, suna !suna reprezentatul W. Union la nr. 0768824594 si revendicati premiul !!!
    0 0
  • Vladutz
    Si eu am primit msj
    Azi dim pe la 10:20 primesc msj de la 0767727936, cum ca sunt fericitul castigator al unui Dacia Logan (macar de era un Sandero), oricum neincrezator in mesaj verific pe google numarul si ce gasesc ? Acest site... Nu apuc bine sa citesc titlul site-ului, ca primesc apel de la nr respectiv. As fi vrut sa le zic parerea mea desprea mama lor, dar n-am putut (pacat). In schimb a ramas ca-i mai contactez eu alta data.Succes cu alti astfel de nenorociti !P.S. M-a ajutat stirea de pe site-ul asta, multumesc !
    0 0
  • mesaj tzeapa
    am primit si eu un mesaj de la dacia cum ca am castigat o masina dacia MCV desigur ca nu am pus botul la asa ceva si am verificat pe net,dupa care am gasit aceste mesaje similare.nr de tel 0768921934
    0 0
  • Cristina
    Acelasi lucru :|
    am verificat pe net dupa ce am primit mesajul care ia te uita era pe Vodafone :| nu pe numarul de Cosmote :|...un semn de intrebare aici:|...apoi...am sunat si...mi-a raspuns un asa zis domn Cristi si mi-a zis sa cumpar cartele reincarcabile si sa-i trimit codul :-"...daca va intereseaza numarul lui este 0763831378 :|...multumesc ca ati pus informatiile astea pe site pentru ca era sa iau o teapa cat mine de mare :|
    0 0
  • Nr. 0768921934
    Am primit si eu un sms ca am castigat un logan mcv... cred ca nu are rost sa sun la acest numar sa vb de incarcat cartele... deci ochii mari!
    0 0
  • idiotii naibii
    si eu am primit un mesaj de la un nr. de cosmote 0765162792 ca as fi castigat un logan. Ala mi-a zis ca ar trebui sa cumpar cartele reincarcabile in valoare de 160 euro si in 40 de min sa-i ii dau codurile de reincarcare si datele mele personale si evident ca nu am pus botu ca m-am uitat si eu pe net sa vad despre ce este vorba. L-am intrebat pe idiot ce garantie am eu ca imi va da loganul dak eu cumpar cartele in valoare de 160 euro si s-a balbait cand l-am intrebat. Si l-am mai intrebat ce legatura au ei cu vodafone si el mi-a zis ca nu au nici o legatura prostul( cum naiba sa nu ai nici o legatura cand tu ma pui sa cumpar cartele vodafone) Mi-a zis ca dak va fi vreo problema cei de la dacia imi vor baga intr-un cont la BCR valoarea unui logan adik (11000 euro) Si ink o chestie care mi s-a parut ffffffff dubioasa e ca mi-a zis sa pastrez confidentialitatea ca ar fi avut ei nu stiu ce probleme din cauza asta. Sa-i ia naiba pe toti hotii si idiotii astia...Aveti mare grija ca nimik nu pica din cer asa pur si simplu.
    0 0
  • handikpti
    am premet si eu un mesaj de la astia si am sunat sa vad daca e adevarat,nu credeam si mi au intrebat cum ma keama,si mi au zis k e pacaleala si a inkis .tui in cap de m...i....si stiiti dc mi sa parut credibili ,ca am premet mesajul de la SC.dacia.sa
    0 0
  • nenorocitii
    De la nr asta a primit si tata msg 0765162792 si am sunat eu si l-am intrebat pe respectivul (foarte versat de altfel) care-i treaba si ma intreba ca daca dispun de 150 de E sa iau cartele valorice sau prin mandat postal ca asta e taxa ca sa ma aleg cu loganul castigat si bla bla bla... dar avea un papagal.. n-ai vazut asa ceva. bine ca am sunat eu si cand am auzit de cartele mi-am dat seama ca tata cred ca punea botul...
    0 0
  • corina
    nu va lasati pacaliti
    alt numar de la care sa trimit sms-ri prin care esti anuntat ca ia castigat un logan 0763831378, care ar fi de la SCDACIA SA
    0 0
  • emilian
    Inchideti firma de telefonie mobila a carei cartele ar trebuii sa le cumparam pentru a intra in posesia asa zisului premiu, e clar ca de ei au fost pusi.
    0 0
  • roxana
    teapa sc.dacia.sa.
    sa nu cumva sa sunati pe nr de tel 0763831378 ptr k o sa luati cea mai mare teapa din viata voastra cu asa zisu logannnnnnnnnnn
    0 0
  • voinicu
    ţeapa
    şi eu era să iau. din logan au făcut megane. mare atenţie. sunt credibili. au papagal şi ştiu să răspundă. când i-am ameninţat au dat în retragere. nr lor e 0768921934. cum să facem să-i prindem că poliţia.... şi bătaie tată în ei
    0 0
  • Mioara
    Teapa.......
    Era sa iau si eu teapa, de la asazisul reprezentant Renault care are nr. de tel. 0763831378. Am contactat firma Dacia imediat dupa primirea mesajului si m-a linistit... nimic nu era adevarat, dl. era TEPAR...
    0 0
  • teapa :(
    Vad ca magariile ticalosilor continua! Deci nu va faceti iluzii ce politia o sa-si miste burtile ca sa ne ajute pe noi. Mai ales ca este ingropata pana la urechi de tot felul de cazuri de frauda care mai de care mai uimitoare! este incredibil cat de ingeniosi sunt talharii astia nenorociti! Azi am primit si eu sms-ul cu castigul de la "sc dacia sa". nu va lasati pacaliti! pacat ca acest site este singurul care face cat decat campanie anti-teapa! este totusi nesemnificativ in comparatie cu fenomenul fraudulos care se propaga cu o repeziciune uluitoare si in acelasi timp, inspaimantatoare! NU VA LASATI PACALITI! GANDITI CU CREIERUL SI NU VA LASATI PURTATI DE EUFORIA CASTIGULUI!
    0 0
  • Le rup capu' daca ii prind
    asta e numarul de telefon care l-am primit de la distrusi :0768.981.094
    0 0
  • ileana
    teapa la nr.de telefon 0767631749
    0 0
  • Mda...exista politie si prin tara asta?
    FRATILOR,DACA E CINEVA CARE LUCREAZA IN POLITIE,POATE SA GASEASCA INDIVIDUL(ZII)....DAR CRED CA E PREA GREU PENTRU EI!!!hahahaha.....POATE REZOLVA bush PROBLEMA MAINE CIND O VENII,nu?!
    0 0
  • dacia MCV
    Feritiva de nr. de tel.0762434019.E teapa.Sincer am vrut sa-i sun sa le zic vreo 2 vorbe de "bine" dar suna ocupat.
    0 0
  • antiprostie
    AntiProstie
    ...baiatashi astia se cred desteptzi,prin faptuil k pot pacali oameni shi p o parte ii admir chiar sunt ..fraieri sunt aia care cred in ei shi le trimit c cer ei ,prima oara se se info dupa aceea sa ia o decizie..cum cred ei k dak ii trimitzi nr de reincarcare..castiga o mashina..sunt scarbit!!!am primit shi yo d la 0763831378
    0 0
  • cineva
    dacia
    &eu am primit un astfel de msg,iar nr la care trebuia sa sun era0767691244.ciudati oameni
    0 0
  • prostii
    dava drq da prosti ca am pierdut 7 milioane din cauza voastra
    0 0
  • fraieri
    yo
    si eu am primit un sms cu nr 0763831378 asa k nu va luati dupa ei:)) ce oameni=)))
    0 0
  • teapa
    0768981094 baieti inventivi care tepesc prostii. feriti va de nr asta. l am vazut si in martie si in aprilie deci nu a fost inca inchis
    0 0
  • dacia
    shi yo am primit un mesaj k cik am castigat un logan mcv shi va venii in 2 sapt la mn aks e trimis de pe nr 0768921934 shi cik tre sa dau intre 100 shi 200 de euro atunci kand vine asina a e transportata de cargo curier rapid are shi site "concurssu" asta www.renault-dacia-logan-mcv.com
    0 0
  • msg fals
    Azi, 18.04.2008, am primit si eu un msg cum ca sunt fericita castigatoare a unei Dacia Logan. Nr la care ar trebui sa sun e 0763/831378. Am intrat pe google si am cautat concursuri pt Logan si...nimic.Apoi am cautat SC Dacia SA...care nu e nicidecum denumirea corecta a producatorului, iar apoi am gasit acest site.M-am gandit la un moment dat sa sun la nr clientului Dacia afisat mai sus pt a sesiza inselaciunea, insa se pare ca toate aceste mesaje nu au avut nici un efect..., deci de ce ar avea efect telefonul meu?! In consecinta, doar atat: nu sunati la nr de telefon din msg.pt ca e teapa.
    0 0
  • nr tel tepari
    0763831378, acelasi sms ca ai cistigat un logan, nu m-am mai obosit sa verific daca era teapa, ca era evident
    0 0
  • EXCROCI DE 2 BANI
    AM primit mesaj de la un telefon cu indicativul sc. dacia.sa. si trebuia sa-l sun pe smecherul de la tel 0767853273 DAR NU AM FACUTO NU LUATI PLASA SI NU SUNATI LA "JMEKERI"
    0 0
  • Tepari
    In urma sondajului facut de SC Automobile Dacia SA numarul dumneavoastra de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii: 0767691244De la : sc.dacia.sa13:05 19/04/08Cum naiba trimit astia si nu apare numarul celui care a trimis si apare "sc.dacia.sa" ????
    0 0
  • Popescu din Ploiesti
    Acelasi numar 0763831378
    In data de 19 aprilie 2008 la ora 12.46 am primit un mesaj pe telefonul meu mobil pe care il citez in continuare:"In urma sondajului facut de S.C. Automobile Dacia S.A., numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii: 0763831378. Expeditor, s.c. dacia s.a." Incercand sa apelez numarul respectiv de telefon, am constatat ca abonatul nu este disponibil. Dat fiind numarul mare de cazuri de frauda cu ajutorul telefoanelor mobile, am trimis un mesaj la vocea clientului pe site-ul Dacia, si am cautat numarul asta e telefon cu Google...siiii...ce sa vezi, am ajuns pe forumul asta, unde sunt mesaje si de la alti pacaliti. Multumesc celor care au scris aici, siii...nu uitati; 0763831378 se pare ca apartine cuiva care incearca sa fraudeze.
    0 0
  • 0768.98.10.94-TEAPA
    Continua marea teapa privind castigarea auto Dacia Logan. Daca suni ti se recomanda un tip Gabriel Iordache, angajat al Dacia SA care eventual iti soune sa revii peste 20 min!!!!Deci slava Domnului ca mai putem comunica.Multumesc tuturor si PASTE FERICIT!
    0 0
  • kk
    sa castige cine crede in prostii .eu stiu sigur ca nu am raspunsla nici un sondaj
    0 0
  • adrian
    Discutiile sunt eficiente
    In aprilie am primit si eu un sms exact la fel. Am trimis un mail la Dacia si au infirmat informatiile. Am postat pe oituz.ro si primesc zilnic vizite din cautari google pentru cuvantul sc.dacia.sa Pana la urma orice se posteaza pe internet in sprijinul informarii, face mult bine. Eu am cautat la inceput pe net, si daca nu am gasit am trimis mail la dacia.
    0 0
  • anonim
    Concurs de tepe
    Bine am sosit in marea familie a pacalitilor!Si eu am fost desemnata "castigatoarea" unui LOGAN in a treia zi de Paste(29.04.2008)dar am verificat pe Internet nr de tel.Sper ca cineva sa ia masuri impotriva acestor hoti.Feriti-va de 0768981094!
    0 0
  • de anonim
    jaf
    daca doriti sai prindeti pe hoti contactati doar penitenciarele.dar ar fi mai bine sa nu se mai vinda cartelele ca painea,fara sa fie inregistrate datele personale ale utilizatorului.doar in ro vezi asta.ptr.totate retelele de tel.mobila..mesajul..identif.cumparatorul,ca sa dus vestea si in ue.cum face romanul banii
    0 0
  • TEAPA!!!!
    teapa
    in a 3 a zi de paste primesc sms de la 0762 428523 ca am castigat o Daci Logan....am sunat din curiozitate...mi s-a spus ca trebuie sa depun 200 euro intr-un cont la BCR...iar a 2 a zi primesc masina acasa!!...suma reprezentand plata notarului care intocmeste actele!!....am sunat la SC DACIA SA chiar la Mioveni!!...mi s-a confirmat ca este o tapa!!...din pacate, in fiecare zi se confrunta cu reclamatii a celor care au platit suma si nu au primit masina!..
    0 0
  • TEAPA!!!
    Si eu am primit acelasi sms precum am castigat in Logan.Nr de telefon este 0768.981.094.Sper ca politia sa faca ceva cu retardatii astia.
    0 0
  • teapaaaaa....
    primit 30.04.2008
    tel 0761508399
    0 0
  • alina1974
    teapa
    teapa!!!tel.0767466380
    0 0
  • daguta
    dacia
    am primit si eu un mesaj pe orange prin care am aflat ca sunt fericita castigatoare a unei dacia logan, dar pt detalii tre sa sun un nr de cosmote:))...oare exista oameni atat de ignoranti ca sa creada asemenea lucruri?
    0 0
  • florin
    sondaj dacia - teapa
    atentie la nr. 0767145567, alta teapa
    0 0
  • Teapa
    Zici ca suntem in tara lui neica nimeni, urmariti pe ticalosii astia care isi bat joc de sarmani oameni naivi,0763.650.819 o alta teapa, noroc ca cine a primit sms-ul ma intrebat pe mine inainte sa de banii aiurea , noroc ca exista internet si s-a putut verifica.
    0 0
  • cornel dimea
    atentie !
    tell nr. 0732077923 este capcana ! nu sunati !
    0 0
  • si eu am primit un mesaj de genul acesta si nr de tel era 0767072336
    0 0
  • luca bogdan
    nr de tzeapa
    0761508399
    0 0
  • VACARELU MARIUS
    0767466380-TEAPA ORDINARA
    Aceste tepe cu iz obosit de democratie sunt oricum incercarea muribunda a unei categorii de oameni pentru care munca cinstita a fost intodeauna mai mult decat o simpla "boala" de care trebuie sa scape cu orice pret(pe cartele telefonice) Nu ma indoiesc ca sunt oameni creduli care au cazut in plasa acestor tertipuri umane la stadiul de molusca. Poate ca e si vina noastra a celor care avem posibilitatea sa facem ceva si sa demascam pe cei ce vor sa profite de semenii nostri.Hai sa recunoastem ca de multe ori cand am vazut o situatie in care unul mai "slab" era pacalit am mers mai departe grabiti cu gandul la problemele fiecaruia dintre noi,gandindu-ne ca nu e treaba noastra. Haideti sa nu mai facem asa de azi si multe lucruri se vor schimba. Va multumesc
    0 0
  • r00ter
    telefon
    si numarul asta de trecut in baza de date a tepelor:0762.434.019Eu as face un mesaj ceva de genul: DACIA iti face cadou un Porche. Poata asa prinde la mai multa lume. nu?
    0 0
  • hmm
    ca sa vedeti taicamiu a primit unu chiar azi
    0 0
  • NUMAI IN ROMANIA SE POATE ASA CEVA
    SI EU AM PRIMIT UN SMS DE GENUL ASTA,CHIAR AZI,NOROC CA NU PUN BOTUL LA ASA CEVA.AVETI GRIJA TOTUSI,NR.0761508399
    0 0
  • Teapa Dacia
    Si eu am primit acest mesaj, astazi, 09.05.2008
    0 0
  • sms 09.05.2008
    In urma sondajului facut de SC AUTOMOBILE DACIA SA numarul dumneavoastra de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DA CIA LOGAN.Pentru detalii:0766.821.447Acesta este mesajul pe care l-am primit. Va rog din suflet daca se poate sa se faca ceva deoarece aceste mesaje pot ajunge si la unii copii care de obicei sunt naive si vor face ceea ce se v-a cere. Am sunat la acest numar (din curiozitate) dar nesunand de pe telefonul meu personal pe care am primit mesajul, apelul a fost respins. Din punctual meu de vedere ar trebui luata legatura cu firma de telefonie mobile caruia ii apartine pentru restrictionarea numarului.In speranta unui raspuns favorabil, va multumesc anticipat.
    0 0
  • tzeapa orange 5000 euro
    Exact acum cateva ore am fost sunata si eu, de pe un numar privat de data asta, si am fost anunta ca am castigat, in urma unei trageri la sorti electronice, un premiu de 5000 de euro si un telefon de ultima generatie de la firma ORANGE. imi vine sa rad acum cand ma gandesc ca aproape l-am crezut... in fine... ideea era ca puteam sa primesc premiul numai dupa ce achitam o taxa de 35 de euro, cumparand o cartela reincarcabila. mi-a spus pana si articolul din monitorul oficial care imi cerea acest lucru. in final, aducandu-mi aminte de faze asemanatoare cu castigurile la firma altex sau cu mashinile de cusut originale, i-am zis tipului vreo doua si i-am inchis.ideea e ca nu este vorba de cat de fraieri sunt cei care pica in plasa, asa cum am citit mai sus, pt ca tipul poate sa fie destul de credibil, ci faptul ca acest lucru pe care el il face se numescte FURT si trebuie pedepsit. politia ar trebui sa faca ceva in privinta asta, dar cum tara noastra se numeste Romania ma indoiesc ca va intervenii cineva. consider ca toti cei pacaliti sau cel putin sunati de aceste persoane (pt ca , cu siguranta, nu este o singura persoana ci o intreaga retea) ar trebui sa spuna mai departe, pt ca toata lumea sa afle si sa nu devina victima acestor furtisaguri. asa cum eu am aflat din alte surse asa ar trebui sa afle mai multe persoane, doar asa se vor oprii din aceste glume proaste si profitabile.
    0 0
  • radu 10-05 -2005
    cacialma...am primit si eu un telef. ca am primit un premiu de la sc.dacia sa. sa le fie rusine!!!!telef.persoanei care ma contactat este 0763015570
    0 0
  • radu ana braila
    nesimtire + hotie
    am primit un telefon de la porcii nenorociti ca am cistigat un logan. teapa fratilor daca esti naiv. magari ordinari! telefonul acestor nemernici este 0763015570.
    0 0
  • rogexi
    tara nimanui
    Am primit si eu azi un sms din partea "UZINEI DACIA" PRECUM CA AM CASTIGAT UN LOGAN CARE URMEAZA SA-MI FIE TRIMIS IN CURSUL ZILEI DE MAINE.STIIND CA E TEAPA AM SUNAT LA NR.DE TELEFON 0768718925 SI NU-MI PLECA APELUL CA LE-AS FI ZIS EU VREO DOUA........
    0 0
  • mesaj
    Am primit in data de 9 mai 2008 un mesaj cu urmatorul continut "In urma sondajului facut de SC Automobile Dacia SA numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii: 0763015570"
    0 0
  • MADALINA
    unu mai slab de inima poate muri..astia nu se gandesc...
    0 0
  • teapa
    alt nr.de telefon 0764497397
    0 0
  • hotie
    feriti-va de alt nr de tel:0767072336;asta e proaspat
    0 0
  • teapa logan pt prosti
    de doua zile nu dorm cu gandul la dacia logan maine ma duc sa o ridic s foarte fericit...........
    0 0
  • am primit si eu unmesaj de genu
    sal mesajul suna in felul urmator:In urma sondajului facut de Sc automobile dacia sa numarul dvs.de telefon a fost desemnat castigatorul uni autoturism dacia logan.pentru detalii:0767466380
    0 0
  • concurs dacia logan
    si eu am primit mesajul de la "SC Automobile Dacia SA"si vroiau sa sun la 0761508399 - am sunat dar nu s-a facut legatura , nu stiu cauza , oricum vroiam sa le spun ca eu conduc un VOLKSWAGEN!!!
    0 0
  • sotia lui tati
    dacia logan
    si eu am trait aceleasi clipe
    0 0
  • bolea silvia
    concurs dacia logan
    am primit si eu un sms cum ca am castigat o dacia logan si pt detalii sa sun la nr tel.0761508399
    0 0
  • vorbe
    am primit si eu de la teparii aia tel lor este 0767072336 am sunat direct la relatii cu clienti dacia si mi-a spus ca nu este nici un concurs
    0 0
  • bucataru viorel george
    teapa
    am fost contactat pe parcursul zilei de astazi de un individ care pretindea ca lucreaza pt fabrica DACIA PITESTI de pe numarul de telefon 0768718925 pentru ridicarea premiului a fost ceruta suma de 95 euro
    0 0
  • teapa
    Si numarul 0764.497.397 e de la tzepari. Cica sa te duci la posta si sa depui 500 RON in nu stiu ce cont, ca sa primesti masina acasa.
    0 0
  • Cool Ice
    Tzzeapaaaaa
    Mesajul l-am primit de la "sc dacia sa" pe 11.05.2008. Iar numarul de telefon la care trebuia sa sun este: 0763015570. Am facut-o si l-am ascultat pe individ pana in momentul in care mi-a spus sa merg la posta si sa depun suma de 750 RON on-line in contul cutare; moment la care l-am oprit si i-am spus ca sa nu se mai oboseasca sa-mi toraie ca nu trimit nici un ban in avans. Atunci mi-a spus ca daca asta este alegerea mea ei o sa traga la sorti alt numar de telefon. Cat timp vorba aia mai e inca valabila "Fraierii nu mor - se schimba!" si atat timp cat nimeni nu ia nici o masura acesti indivizi pot sa-si faca treaba mult si bine si de-acum inainte.
    0 0
  • sms
    Am primit si eu sms de la 0766821447 (0766.821.447), cum ca am castigat un Logan...
    0 0
  • .... ce porcarie....
    ....
    si eu am primit un mesaj ca am castigat un dacia logan si pentru informati sa sun la un numar care era scris ....dar nu ma-m lasat pacalita
    0 0
  • ......
    concurs dacia logan
    oameni fara un pic de moral,doar suntem in Romania
    "tara crestina"
    tel.tepari:0755070889
    0763980781
    De la politai nu avem ce ne astepta sa ia ceva masuri,doar si ei sunt niste tepari si cum sa-si miste fundul lor gras dintrun fotoliu de birou "bine platita"di pe spatele populatiei
    0 0
  • sarmina
    tocmai am primit si eu mesajul
    deci cum spuneam tocmai am primit si eu mesajul de la excrocii aia nr. de telefon e :0764497397
    0 0
  • kakarot
    dbz
    Ha ha ha, am primit si eu azi mesajul, le trimit inapoi ca-i bag in pizda masii si gata.
    0 0
  • in legatura cu concursul fantoma
    dc va ajuta si io am prim msj de la as a zisa sc.acia.sa si mi-a spus sa sun la nr 0764980674.dar nu am sunat.
    0 0
  • mesaj castigator
    tocmai am primit un astfel de mesaj, ca am castigat o dacia logan. cred ca sunt niste escroci... nush ce urmaresc...dar nu prosteste toata lumea1!!!
    0 0
  • teapa
    si eu am primit un SMS...dar a fost o teapa...cind le intrebi ceva concret iti inchide telefonu...Feritiva de nr.0767072336
    0 0
  • dacia`
    tzeapa
    tocmai am primit un sms, am castigat o dacia logan.au lasat si un nr nr de tel:0763015570....sunt niste escroci;vor sa fraiereasca lumea...prost sa fi ca sa-i crezi!!!
    0 0
  • luna mai
    E luna mai si "distractia" tot n-a incetat. Iar numarul 0761.508399 tot n-a fost inchis. Direct la net m-am dus cand am vazut mesajul...
    Interesant, intr-adevar, cum apare ca expeditor s.c. dacia s.a... o sa fac cercetari pe tema asta.
    0 0
  • mr
    acum cca 10 minute am primit un mesaj de la nr.0763015570!!!! exeditor dacia s.a acelasi mesaj! deci nr. e cunoscut, vad ca si altii au mai primitmesaje de la acelasi nr!!! ce masuri ia societatea in cauza???! ca mai mult decat atat cu ce sa-i ajutam?
    0 0
  • tot la capitolul "Tzeapa"
    Azi am primit un sms de la sc.dacia.sa. cu urmatorul continut "In urma sondajului facut de SC Automobile Dacia Sa numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii: 0761508399". Normal ca e pacaleala. De curiozitate, am sunat la nr. respectiv si...nu raspunde nimeni. Am facut o "cercetare" pe google si ajungand pe automarket vad ca si altii au mai castigat loganuri, ca si mine ;-))), tot din partea aceluiasi "darnic" posesor al numarului 0761508399. Asa ca aveti mare grija, oameni buni !
    0 0
  • BUZARNA IOAN
    TOT LA CAPITOLUL TEAPA
    Si eu am primit un astfel demesaj ce m-a mirat este ca mesajul aparea transmis de catre sc. dacia sa. nu am pus botu si am anuntat politia dar .............
    0 0
  • ..........
    ghuuuu!!!!!!11
    ba ce stiu sa minte afurisiti astia
    0 0
  • Adriana
    sms castigator
    azi am primit si eu sms cum ca as fi castigat o Dacia Logan in urma unui sondaj...mi-au lasat si un numar de telefon la care sa sun pt mai multe detalii in legatura cu premiul, numai ca eu stiam ca nu poate fi adevarat pt ca nu am participat la nici un concurs...Nr lasat de ei este 0767145567
    0 0
  • sms castigator
    am castigat un logan, ce bucurie am crezut ca l-am apucat pe d-zeu de picioare;dar bang m-am trezit ca nu este posibil.premiile mari puse la orice joc sunt teapa sau le castiga smecherii.bafta multa la castigat loganuri.Sa castigati ca doar se pun turele gratis ca sa-i vada d-zeu pe prosti aia care au castigat loganuri.
    0 0
  • unde nu e cap vai de picioare
    alta teapa nr de tel nou 22.05.08 0761428421 sunt cam inculti sc dacia logan-reno auzi asta e pe care il prinde
    0 0
  • tzeapa
    Am primit si yo un sms, tot de la celebra sc.dacia.sa pe 24.05, cum ca as fi castigat un logan :D..., nr de tel tot de cosmote 0761432708
    0 0
  • Sendre Mariana Rosiori
    Tzeapa
    Atentie lumeee la numaru asta : 0761432708 sc.dacia.sa ... numar proaspat de tzeapa akum o ora :-)
    0 0
  • de unde sunt astia?
    mesaj primit astazi "in urma sondajului facut de SC AUTOMOBILE DACIA SAnumarul dvs de telefon a fostdesemnat castigatorul unui autoturism dacia logan.pentru detalii:0761432708".cine suna la acest nr?doar cei care nu isi dau seama ca este teapa
    0 0
  • feriti-va
    acelasi
    Un numar "proaspat" de azi 26.05.2008 :
    0767839541. Daca primiti mesaj nu-i raspundeti, iar daca va suna tineti-l de vorba. Oricum se pierde repede.......
    0 0
  • Radu galati
    exact la fel
    0767839541 asta m-a trezit din somn am incercat sa il sun, stiind ca e tzeapa, dar nu mi-a raspuns ...probabil ca l-am sunat de pe alt numar :)
    0 0
  • alt numar
    076831378
    0 0
  • de Marian Craiova (27.05.2008,
    exact la fel ca cel din Galati
    0767839541 acesta este numarul ce poate sa dea teapa.Chiar nu se pote face nimic impotriva acestora? Centru mesage +37068499199, expeditor sc.dacia.sa,asa arata pe detalii mesaje (Nokia 6230i).Nu va lasati pacaliti.
    0 0
  • inselaciune pe fata
    un alt nr de tel de cosmote dupa care trimit mesaje cum ca ar fi castigat o masina dacia logan:0767847670.
    0 0
  • smecheri
    alt numar atentie!!0767971838
    0 0
  • sms castigator
    alt numar: 0761505282
    0 0
  • dur.///
    feritiva de nr tel0761428421 cistiguri logan fraieri.CENTRU MES.+37068499199.LUATII TARE LA TEL.
    0 0
  • dacia logan
    alt nr de cosmote 0761428421.am sunat ,a raspuns ,s-a recomandat constantin laurentiu,iar cand l-am luat putin mai tare a inchis si dupa aceea nu a mai vrut sa-mi raspunda.
    0 0
  • Alexandra
    dacia
    Terminati cu prostiile astea.... nu au niciun rost nimeni nu e prost sa creada toate tampeniile voastre. Nu mai trimiteti sms-uri k va deranjati aiurea nimeni nu va crede....asa k plimbativa dar fara masina din vis...
    0 0
  • am primit si eu
    Cica si eu sunt fericitu castigator... am primit sms de la SC Dacia SA ... cica sa sun la nr 0764497397 ... nu am sunat
    0 0
  • cata iasi
    sc.dacia.sa
    azi am primit celebrul mesaj de la nr0764497397.banditi...
    0 0
  • logan-ul fantoma.
    in 28 mai 2008 h.14\33 primesc sms.de la nr.0761432708 adica sc dacia group renault sa cum ca nr meu ar fi fost desemnat castigatorul prestigiosului logan.care si-l doreste treb.sa trim.doar 10 mil.(ca fiind atat de dobitoci nici in ron nu accepta viramentul) pe numele unei proaste la o.p.57 buc.asa zisa contabila STOIAN NICOLETA ELENA.nu pune-ti botul fratilor ca benzina e scumpa,de motorina nu mai zic.ha.ha.ha. si hi.hi.hi.va urez noroc..........
    0 0
  • dacia logan-concurs o teapa mare
    alt nr de telefon de care sa va feriti este:0767971838
    0 0
  • au si site escrocii
    Asta apare pe site-ul lor:
    "FELICITARI !!!

    Cu ocazia implinirii a 41 de ani de la infiintarea Uzinei Dacia Renault S.A. , s-a organizat o promotie la care ne-au sprijinit cele 4 mari retele de telefonie Mobila , la care tot odata ne-au oferit spre desemnarea castigatorilor , 400 de numere de telefon . B.R.D (Banca Romana Dce Dezvoltare) care ne-a sprijinit financiar prin intermediul unor conturi bancare . A.I.G (Asigurari pe viata) si R.C.A(Astra Asigurari Auto) care vor asigura acest autoturism pe termen de 60 de luni . Aceasta promotie a fost organizata de catre conducerea Uzinei Dacia Grup Renault Pitesti , orasul Mioveni , Judetul Arges , cat si de sponsorii oficiali , B.R.D , A.I.G , R.C.A .

    Totii castigatorii vor fii anuntati printr-un sms (serviciul mesajelor scurte) cu textul urmator : "Felicitari din partea Uzinei Dacia Renault , a-ti castigat un autoturism Dacia Renault MCV . Pentru detalii contactati-ne , cod unic 2413../L.G.B/... " .la care va fii specificata denumirea premiului si codul unic . In totalitate premile acordate vor fi aduse de catre firma Cargo Curier Rapid , care asigura transportul pana la domiciliul fiecarui castigator . Tot odata castigatorii vor fii obligati sa plateasca o taxa pentru transport ce este cuprinsa intre 100 si 200 EUR prin intermediul unor carduri sau bonuri valorice , in diferite retele de telefonie mobila . Toti cei care sunt peste hotare vor fii obligati sa plateasca o suma de la 600 EUR pana la 850 EUR , reprezentand transferul bancar al contravaloarei autoturismului castigat . "
    http://www.renault-dacia-logan-mcv.com/

    CINE O MUSCA, O MUSCA!
    0 0
  • npomazan
    concurs dacia logan
    Cine sunt oare nesimtitii astia?????Nu le-ar fi rusine sa faca astfel de chestii?!!Tocmai am primit un sms de la nr.0767466380 .Noroc ca l-am controlat inainte si am vazut ca este deja pe site la tzepe.Feriti-va de el in continuare!!!!!!!
    0 0
  • Aveti dreptate nu va lasati pacalitzi tocmai am fost si eu sunat si am respins cerea "dumnealui" mi-a cerut o cartela in valoare de 50 euro normal ca nu m-am complicat ! Aveti grija!!
    0 0
  • crish75
    ATENÅ¢IE!!! 0761432708
    Am primit şi eu şi soţia mesaj cum că am câştigat câte un Logan to de la numărul 0761432708 pe vodafone. Având telefon cosmote am sunat pentru detalii de pe cosmote. Tipu a fost intrigat că nu l-am sunat de pe telefonul Vodafone şi m-ia închis repede că se pierduse.
    0 0
  • veronica vulcu
    concurs
    am primit si eu un mesaj de la sc.dacia.sa, nr telefon 0767466380.mi-am dat seama ca este o inselaciune
    nu aveam cum sa castig o masina. nu am participat la nici un concurs
    sper ca numarul de telefon va fi retinut de alte persoane care ar putea sa fie pacalite.din fericire, eu nu sunt asa credula.
    0 0
  • teapa
    noul numar folosit la teapa cu concursul logan e:0767-839541.
    0 0
  • 0763-831-378
    nr teapa
    0 0
  • oligoness
    numar tzeapa
    Ceeea ce este penibil, este faptul ca Vodafone ii sprijina,adica, cum mortii ma-sii imi apare mesaj de la sc.dacia.sa, cand eu nu am asa ceva in agenda?
    n-am pus botu' si am cautat pe net imediat sa vad care e manevra, si am descoperit.

    numarul infectului este: 0761432708

    arza-l-ar pe matze!
    0 0
  • claudia
    trebuie pedepsiti
    da asa e si yo am primit msj k am cast o dacie logan si k tre sa platesc 10 mil vechi...hahaha=))
    0 0
  • SMS
    Chiar acum am primit un SMS de la 0765023718 cum ca as fi cistigat un Logan. Deci atentie la acest numar.
    0 0
  • fuck them
    salut, am primit si eu sms de la sc.dacia.sa,unde
    imi spunea ca am castigat un Logan si m-a pus sa sun
    la 0764980674, dar nu am sunat ci am trimis si eu sms inapoi spunandu-le ca in urmatoarele minute,in
    urma sondajului facut de POLITIA ROMANA,au astigat
    un loc la puscarie... :)
    0 0
  • 0767839541
    si acesta este un numar teapa.
    0 0
  • tzeapa
    atentie la nr de tel 0764980674,la puscarie cu ei!!!!
    0 0
  • nr de tel
    sunteti amabili ca lasati numerele de telefon de pe care se trimit mesajele sau de pe care se suna dar oare nu va ganditi ca nu sta nimeni sa le bage in memoria telefonului ? sau va ganditi ca politia isi va incarca baza de date cu informatii de pe www.automarket.ro ? oricum daca nu ar mai fii pesti in balta automat pescarii si-ar cauta alte meserii. daca nu mai merge vrajeala cu liniile erotice si horoscopul atunci trebuia sa se caute o alta solutie.
    0 0
  • hmm
    tari negrii astia. nu?... bafta la castig..
    0 0
  • teapa
    nr. teapa 0767280288
    0 0
  • teapa
    am primit si eu azi un sms k am castigat o dacia logan nr teapa 0761505282
    0 0
  • Teapa Hotline
    au mai incercat sa dea teapa de pe numarul 0767971838
    0 0
  • nr tzeapa
    0763831378 feriti-va...inca nu am vb cu "reprezentantii" dar imi va face o deosebita placere dupa ce am citit mesajele si articolul=)))
    0 0
  • si eu
    0761432708...da, sigur...am castigat un logan. Sun sa vad ce prostii poate debita asta si cand colo imi raspunde mesageria de la Vocea Clientului(DACIA)...Au evoluat nesimtitii.....
    0 0
  • roumania is my country
    nu da-ti si linku de la site-ul lu astia? sa ne rada si alti putin :P
    0 0
  • valeu fratilor da' ce multi castigatori.
    Cei de la Dacia cred ca sunt faliti ...dupa atatia castigatori :))nr. teapa:0767971838------alt drac pe cosmote.
    0 0
  • daniel
    vor sa ma fraiereasca
    miau cerut sa le dau un cod....ba chiar am un mesaj precum ca am castigat o daci-renault break daca se poate sa ma contactatii la nr 0727467312 si sa imi explicatii ce am de facut
    0 0
  • care e siteu nou?
    l-au sters pe ala vechi
    Vroiam sa-i arat unui prieten siteu cu TZEAPA...dar am observat ca l-au sters mafiotii....nu postati si site-ul nou? PLS
    0 0
  • narcis
    Dar cum au facut rost de numerele de telefon?
    Eu am primit mesaj cum ca as fi castigat un logan. Spuneau sa sum la nus ce numar pentru detalii. Mi-am imaginat ca nu poate fi adevarat pt ca n-am castigat niciodata ceva, deci nu mi-am facut sperante.
    Dar ceea ce ma intriga este de unde au numarul meu de telefon? L-au generat automat, l-au nimerit sau care e faza? Aveti idee?
    0 0
  • anonim
    atentie
    Si eu am fost sunata de un numar: 0767280288. La telefon era un tip care isi zicea Vlad Cristian si avea un ton oficial. Ma ruga sa trimit un cod, trimis de numarul lor, si sa-i contactez ca sa intru in posesia unui Sandero castigat de mine. Nu am facut nimic, dar nici nu au mai sunat.
    0 0
  • nicoleta laura avram
    concurs fantoma logan
    mi-au contactat prin telefon si pe mine acesti indivizi, printr-un mesaj si mi-au cerut sa-i contactez pe nr. de tel.0762815277 cum ca am castigat o masina DACIA LOGAN....Ce? cand eu nici n-am participat la nici un concurs. Nu toata lumea e chiar asa de proasta pe cum cred ei. Pe de alta parte sunt cam jalnici....cine-i crede!
    0 0
  • fericitul castigator al unei D
    pb ca ati pus si nr asta, 0767971838 tot tepari sunt si au si site http://www.orange-international.org/
    0 0
  • cornel
    teapa
    "niste tarani!" ce mai combinatii-la munca ma!
    0 0
  • alyssa
    tzeapa
    0764463594 asta mia dat si mie sms..k as fii castigaroare unui dacii logan..chiar dak am 14 ani..nu pun botul l aja ceva..:)) vai de credulii:))))
    0 0
  • tzeapa
    dc primesti mesaj de la oricine precum ai castigat ceva, prima data verificati dc intr-adevar exista acel concurs, am primit si eu , dar noroc de situ-l asta, nr de cosmote:0763792081
    0 0
  • nasu' lor
    va bag la racoare
    atentie si la numarul 0765433388,,, mesajul aparea ka fiind trimis de "dacia-group" ........ nu mai oferiti informatii
    0 0
  • vld_nt
    ce marfa...m-am distrat azi cu astia...
    mda...o porcarie...prost sa fii sa pui botul la asa ceva...exact aceleasi cuv le-am auzit la tel de la o asa zisa "centralista" voce de barbat...care era f credibil...din pacate tzeapa...m-am distrat cu fraieru' la tel.
    ganditi-va k traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
    castigurile adevarate sunt(dar putine)...am fost fericitul castigator al unei excursii la brasov de 3 zile avand in posesie autovehiculul marca Audi A4, dar chiar am ramas f surprins de castig.
    singura chestie e k am participat la un test drive si in urma completarii unui talon de participare la tombola lor am fost fericitul castigator.inca o chestie dk n-ai participat implicit la vreo tombola, la vreun concurs in mod direct,nu mai puneti boticul.AUDI este o firma care se respecta si am fost eu cu ochii mei si cu gura mea sa vad si sa aud dk e adevarat ceea ce-mi zic. multa bafta la castiguri de acum incolo.
    0 0
  • eddiep
    si prin sms ...
    Iata-ma si pe mine, inca un "fericit castigator de Dacia Logan", tot prin SMS, noroc ca nu sunt credul. Numarul de telefon care mi-a trimis mesajul: 076301758, iar la nume apare From: oo-Dacia-oo
    0 0
  • anonim
    teapa
    iata inca un castigator de dacia logan tot pri sms nr de telefon nou aparut este 0767176492 aveti grija
    0 0
  • eu am "gemeni", sic!
    propun sa se faca o carte de telefon speciala cu nr astea si sa initiem cu ocazia asta o noua afacere,s-ar gasi destui sa o cumpere,nu credeti? azi am castigat dintr-o lovitura 2!!!! Dacii,normal, pt ca am 2 telefoane, nici nu stiu incotro s-o apuc, unde sa sun intai:0765433388...0763980781... Acum,pe bune, au avut vreun rost toate aceste mesaje postate aici de luni de zile sau noi le scriem,noi le citim?! macar le-au fost de folos altora care stateau in dubiu! eu zic sa premiem pe ala care a inventat "google"-ul,chiar merita,introduci cuvantul(in cazul asta numarul)si afli ce nici nu gandeai.
    0 0
  • cristi
    logan
    am primit si eu un asemenea mesaj
    nu stiu ce se intimpla dar cred ca e pacaleala mai mult ca sigur
    va rog nu va luati dupa ei
    0 0
  • Marius Alexandru
    Mesaje Teapa
    Un astfel de mesaj am primit eu
    de dimineata "Uzina automobile Dacia Mioveni Argesi va felicita! Numarul d-voastra a fost ales aleatoriu castigator al unui autoturism DACIA SANDERO.Pt detalii contacti-ne" Mesajiul a fost trimis de catre nr asta 0767059737 Vreau Sa Stiu Daca Si asta Este O teapa sau nu
    0 0
  • mare atentie
    mare atentie la nr de tel 0767176492 este un nr la care se face acelasi concurs!ADICA PACALESTE OAMENII!eu am primit sms-ul la care ma infrma ca nr meu de tel a fost castigatorul unui logan!dar bine ineles ca nu am crezut,(doar suntem in romania),poti lua teapa oricand!asa ca am decis sa intru pe net pt a ma informa de acest sms si am descoperit surpriza la care bine inteles ca ma asteptam!in fine sunt multe de zis in potriva acestor indivizi dar nu reolv nimic vb aiurea!TREBUIE FACUT CEVA PT CA SUNT MULTI BATRANI IN SPECIAL CARE SE LASA PACALITI SI AJUN PE DRUMURI PT NISTE NENOROCITI!PUNETI CAPAT ACESTEI SITUATII!
    0 0
  • Daniel
    un alt numar de unde s-a trimis un astfel de mesaj - 0767176492
    0 0
  • alt nr de luat tzeapa
    0767596823
    0 0
  • teapa logan
    sa fie de ras cu site ul lor si un copil isi poate da seama ca e teapa,am primit si eu un msj de la o cartelea de cosmote 0767176492
    0 0
  • dacia sandero
    am primit azi 11 august mesaj de la nr.0763543768 cum ca asi fi cistigat o dacia sandero l-am sunat iar cand l-am luat la intrebari stiind despre acest sait a inchis nu credeti ce spun e vrajeala .
    0 0
  • anonim
    teapa, normal ca e teapa
    nr de telefon fantoma ... cica se castiga dacia logan :)) 0763 79 20 81
    0 0
  • truica
    vrajeala imputita
    sal am primit si eu astazi un sms de la uzina dacia renault cum ca as fi castigat o dacia logan mcv....si eu trebuie sa ii contactez pe un cod unic ....nr de tel 07632081
    Vrajeala nu pun botu la asa ceva
    0 0
  • niste treburi
    si yo am primit azi mesajul tot de la nr ala cu 081. am intrat pe www.orange-bla bla...clar ca-i tzeapa. adik pt cineva care mai deschide din cand in cand macar, o pag de net.am sunat la dacia pe bune...yo cik sa-i pun in tema cu ce se-ntampla.aia cik...da. multumim...bla bla.caut pe google nr. 07...si dau de site-ul asta.grav e k chestia asta e cunoscuta de mult, chiar si de aia de la dacia group...noi ne dam seama k-i o vrajeala ieftina.da unii mai in varsta sau de la tara care n-au vazut in viata lor o pag de net, ce fac?k nu pik-n plasa unul cu bani.pik oamenii saraci care la un mesg din asta deja dau de baut si se bucura de parca l-ar fi prins pe D-zeu de un picior. luati atitudine!!!!!
    0 0
  • adria
    au lasat masinile si au trecut la firme de racoritoare, eu am primit un mesaj de la nr 0767059737 ca am castigat 1800 de euro de la adria european drinks:), se extind baietii dupa cate se vede.
    0 0
  • cristina
    concurs dacia logan
    am "castigat" o dacia logan mvc de la nr. de telefon 0755820333. poate s-o pastreze.
    0 0
  • DORINA
    DACIA SANDERO
    AM LUAT TEAPA FERITIVA DE NR 0761033759 E UN MARE EXCROC VERSAT
    0 0
  • jeguri
    am castigat si eu un logan de la nr 0764823581.................mari cretini sunt astia
    0 0
  • tepe
    feritiva de hoti am castigat un logan la nr de tel 0767596823
    0 0
  • loganul teapa
    am primit si eu mesajul cu tombola dacia si sa sun la nr. 0765868979, am sunat dar de pe un fix oarecare si nu voia sa raspunda, intr-un final a raspuns unu ca cica e de la reprezentanta daciasa-i dau numele si orasul, binenteles ca i-am dat gresit si ca ma suna in 24 ore pt detalii. Prin tel se auzeau voci de copii si unii care radeau, mi-am dat seama ca e teapa adevarata, l-am lasat sa-si continue discursul.
    FERITIVA DE SMS-uri DE ACEST FEL
    0 0
  • am primit si eu un astfel de sms din partea "Uzinei Dacia-Renault",din Mioveni !!! nr de tel:0764463594 trebuia sa-i contactez...nici nu m-am obosit,mi-am dat seama ca-i teapa,dar din cate vad,folosesc foarte multe nr. de tel,inseamna ca le merge bine,nu? n-ar trebui lasati sa-si faca de cap!
    0 0
  • loredana
    am primit si eu un mesaj de genul de mai sus dar de data asta era alt numar:0767712891
    0 0
  • george
    unde trebuie sa sun ca sa-i blochez cartela tipului cu numarul 0767712891? macar sa trebuiasca sa-si ia alta cartela...
    0 0
  • 23.02.83
    am primit si eu un sms de la premii imfo,am sunat la un nr care era la sfarsitul sms-ului,dar nu mi-a cerut decat sa ma prezint la un sediu in bucuresti. ce inseamna asta?
    0 0
  • 29.09.2008
    mesajul era ceva de genul: "in urma tombolei organizate de Dacia Groupe Renault nr dvs de tel a fost desemnat castigatorul unui autoturism Dacia Logan. Pentru detalii: 0768459738"
    0 0
  • tombola
    am primit si eu de dimineta de la nr asta 0761047215
    0 0
  • pacaleala de octombrie
    idem - bucurie ...hahaha...dar de fapt e tzeapa...0761047215
    0 0
  • Dacia SANDEROS
    Acum acesti indivizi au inceput mai nou cu Dacia Sanderos !!!.NU VA LASATI PACALITI...VA SALUT !
    0 0
  • andreea
    am primit si eu un msg identic azi de la nr 0761047215
    0 0
  • aceeasi vrajeala
    am vrut sa ma intilnesc si eu cu unul ,dar a spus sa stau sa astept acasa,ca vin ei cu un car de televiziune,dar nu mi-a cerut adresa,au zis sa cumpar cartele de 75 de euro.a inceput sa scada smecheria....hahahaha.
    0 0
  • era sa uit!!!!
    numarul de telefon.!!!cred ca e nou.0767700444
    0 0
  • Carmen
    Teapa de bani
    Am primit mesaj de la cosmote ca am castigat 20000 de euro......mi s-a spus sa sun la nr.0765359356...la razvan stroe....m-a aburit la modul cel mai serios....mi-a dat si CNP lui care e 1710728460052...seria la buletin RD nr. 439959.....atentie e mare teapa........
    0 0
  • Nu va lasati pacaliti
    am primit mesaj de la cosmote ca am castigat 20000 de euro.Mi sa spus sa sun la nr de telefon 0765359356 razvan stroe si ma aburit la modul cel mai serios vroia sa platesc 200 de euro si sai pun in contu l lor
    0 0
  • tombola
    mare teapa...niste retardati imbacsiti...kre nu stiu nici sa sufle mucii in servetele..ii sterg d maneca puloverului0761047215
    0 0
  • Tzeapa
    aceiasi chestie ... mesaj de la info premii ... dacia logan mcv ... hahaha ...
    0 0
  • Monica
    Castig de 20000 euro
    Se pare ca de la acelasi numar (0765359356) au inceput sa dea premii de 20.000 de euro. Nu am mai sunat la numarul respectiv pt ca am gasit acest post...de ce sa ma mai enervez, nu?
    O zi buna tutuor si nu va lasati pacaliti de nemernici de genul asta.(mai bine da-i un search pe google dupa numarul de telefon si o sa gasiti ce am scris acum)
    0 0
  • x__man
    este o adevarata teapa....
    cei de la Politie shi de la uzina dacia Pitesti ar trebui sa ia masuri...pt ca sunt multi ca isi i-au teapa,,,cum am luat shi eu...recunosc ca sunt unfraier pt ca nu m-am informat mai bine ...dar trebuie prinshi sa va dau shi nr de tel...0764515004shi alt nr..0768143276
    0 0
  • Dacia Logan MCV
    Chiar ieri a primit si fata mea un asemenea mesaj,dar cunosteam deja acest caz de teapa deoarece am intalnit o persoana credula care a inceput sa le trimita coduri de incarcare si cand a fost sfatuita sa nu mai trimita ca e vrajeala a fost injurata si amenintata de acei escroci.Numarul de teapa este 0756480317.NIMENI NU ITI OFERA CEVA PE GRATIS IAR CONCURSURILE ANUNTATE SI LEGALE SE STIE DINAINTE CINE LE CASTIGA!!!!!
    0 0
  • Dacia Logan
    Azi am primit si eu un sms cu acelasi subiect de la nr. 0768.721.726.Suna asa "In urma tombolei organizate de Dacia Groupe Renault numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii : 0768.721.726".
    0 0
  • Cosmote
    Si eu azi, 12 noiembrie 2008 am primit mes de la nr 0765359356 cum ca am castigat 20.000 de la cosmote, in schimb nu-mi da nici un alt nume. Si cum toate mesajele astea sunt tzepe m-am gandit sa caut pe google dupa exact nr asta de telefon (asa am dat de pagina asta si mi s-a parut de datoria mea sa scriu).
    Grija mare.
    0 0
  • tzeapa
    azi am primit si eu un mesaj de genu ;ati castigat o dacia ..........feriti-va de nr 0768526215
    0 0
  • ''Concurs fantoma''
    Am primit si eu acelasi mesaj de la nr. de tel.0764847862,cred ca sunt totusi cartele reincarcabile aceste nr. feriti-va si nu sunati.
    0 0
  • mesaj fals
    am primit si eu un mesaj pe care am sa il citez exact " Din partea uzinewi Dacia ato castigat un Logan MCV detalii http://premiidaciamcv.wapsite.me contactatine Cod Unic 2413/LGB/6142" nr. de telefon este 0751571870
    Nu am sunat dar am cautat pe net daca exista asa ceva si nu am gasit nimic, deci feritiva.
    0 0
  • vrajeala
    si eu am castigat azi un sandero,dar l-am refuzat pt. ca nu mi-a placut culoarea!tel.0761228927
    0 0
  • duma !!!
    0766907485 sj eo am vb cu unu care imi dadea niste explicatii...se vedea k avea preagatit un speak ...
    0 0
  • alt site aceeashi minciuna
    http://premii4u.fiz.su/ site-ul pe care apar asa zishii castigatori Dacia. Asadar fraieri din toata tara beware :)
    0 0
  • roxana
    la 23.12.2008 (11:58)
    E CEA MAI A DREACU VRAJEALA[~x(~x(x(x(x(]FERITIVA DE EXCROCI CA ASTIA....0767544616
    0 0
  • Smiley
    "Din partea uzinei Dacia ati càstigat un autoturism Dacia Logan M.C.V,detalii http://premii4u.fiz.su sau lacontactati-ne 0746630008
    Cod unic 2413/LGB/6142" asa suna mesaju primit de mine:)) 0753707187 este numaru de la care lam primit:) !!! nu stiu cum sa mai prosteasca lumea ... vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
    0 0
  • mari7 01 2009
    tepar
    tepar 0764734177 feritiva de magar are putere de convingere
    0 0
  • ALIS7 01 2009TEPE
    AM FOST SI EU SUNATA DE UN INDIVID PE NUME BADEA CRISTIAN NR TEL 076473177MARE TEPAR DAR ESTE URMARIT ATENTIEEEEEEEEE POLITIA CE FACE?
    0 0
  • marcela
    feritiva de nr 0767108906 este un mare tepar
    0 0
  • dacia logan
    am primit azi sms: In urma tombolei organizate de Dacia Groupe Renault numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii : 0764805359

    eu cred ca daca nu prea se poate face nimic dpdv legal, pt ca sigur numerele acestea sunt pe cartela nu abonamente, macar firma de telefonie mobila caruia i apartin numerele astea ar trebui sa le blocheze!!! SPAM!!!
    0 0
  • mister
    dacia
    acelas mesaj ca mai sus. numai ca difera tel.0766834395
    0 0
  • fantastic
    din evul mediu se incearca tot felul de siretlicuri ieftine pentru a castiga bani usor......
    e evident ca numai cei mai slabi de inger cad in plasa.....
    incercati si voi ceva!!!!!!!!
    0767108906 sau 021205434
    cu acest nr de fix sau demascat, parerea mea!
    0 0
  • tot gicu
    tot fantastic
    asta e, m-am grabit sa-i dau in gat mai repede, scuze.......
    nr este 021 205 34 34
    0 0
  • teapa
    alt tepar cu numarul 0767189801
    0 0
  • Tzeaptaaaaaa !
    Buna ziua... azi la data 16 02 2009 am primit un sms in care am fost informat ca am castigat un logan ... fiind un concurs sponsorizat de Vodafone Cosmote Orange BNR si alte firme...
    Evident am sunat la acel nr de telefon de pe care primisem sms-ul sa intreb ce se intampla deoarece nu participasem la nici un concurs... am fost informat ca fiind abonat la vodafone am fost fericitul castigator al unui logan... dar pentru acesta trebuia sa platesc suma de 250 euro in 40 minute la cea mai apropiata banca ... mi'a fost dat un cont in care sa donez acesti bani pentru "Transport" in maxim 40 minute...mi sa dat un site "www.loganpremii.webs.com" un cod si adresa de mess daciaservice01@yahoo.com ...am ajuns la banca si ei tot insistau sa fac plata mai repede... mi s'a parut ceva dubios... si la ghiseul banci am fost intrebat cui vreau sa ii depun bani... am zis "Nu stiu... la acest cont ... am fost informat ca e forma dacia... sau ceva de genul" la care mi sa spus ca acel cont e al unui tip Andrei din Arad... am sunat si am intrebat date personale.. nume prenume cnp... la care mi sa spus Stefanescu Mihai ... era clar ca era o tzeapa... nu am trimis nici un ban si dupa 30 min am fost sunat si am zis k leam bagat banii... si le'am dat nr chitantzei de la petrom de unde facusem alimentarea sa merg la banca... si miau zis k e bun nu e nici o problema:))
    Am inceput sa rad singur ... :)) Sa nu faceti gresala sa trimiteti bani la acesti oameni... nu merita nici un pahar de apa !
    numerele de telefon de pe care am fost sunat sunt:
    0752 393 104
    0749 907 221
    0762 906 826
    0 0
  • Tzeappaa
    Tot eu sunt... imi cer scuze pentu dublu post dar am uitat sa spun ceva foarte important... numarul de cont in care vruiau sa le trimit 13 milioane lei vechi...(280 euro pentru masina si 250 euro pentru contravaloarea acesteia)
    ro96rzbr0000060011360663
    Sper sa se lua masuri in privinta acestor pesroane !
    0 0
  • 0763567877
    locatie reperata
    0 0
  • un smecher
    si eu am primit ceva asemanator.dar cautand pe net am gasit sute de comentarii pe chestia asta asa ca fiind clar teapa l-am abordat pe smecher direct cu niste "urarturi" ardelenesti si i-am umplut frigiderul de carne. smecherul s-a suparat si mi-a zis:"fu...-ngura de sclav,pai tu vorbesti asa cu mine ba?" l-am suparat pe smecher. i-mi cer scuze. nr este 0763728981. sunati cu tupeu.
    0 0
  • scorpia
    TEAPA
    UN ALT NR DE TEAPA ESTE 0757927670. VOR SA LE TRIMITI PE ADRESA DE MAIL daciaservice01@yahoo.com DATE PERSONALE SI APOI SA-I SUNI A DOUA ZI DIMINEATA PINA LA ORA 12. AU SPUS CA DACA INTREBAM BRD EI STIU DE TOMBOLA. MULTUMIM CELOR CARE NE-AU IMPARTASIT DIN EXPERIENTA LOR ANTERIOARA.
    0 0
  • mihaela
    si eu am fost pacalita da nu am loat in seama si am mers la politie imediat
    INTRO ZI FRATELE ME A PRIMIT UN SMS CA IN URMA UNEI EXTRAGERE A CASTIGAT UN BMW SERIA 1,ASA A SUNAT SI IA ZIS CA REVINA DUPA ORA 3:30 A SUNAT MAMA CA FRATELE MEU NU ERA ACASA DIN PACATE A DAT MAMA DATELE DAR II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA NU AM TRIMIS BANI AM SUNAT LA COSMOTE SI AM INTREBAT DACA E ADEVARAT SI CEI DE LA COSMOTE MIAU ZIS CCA E O VRAUDA BUN SI MAM GANDIT SA LE DAU EU TEAPA LOR.IAM SUNAT SI MIAU ZISS MERG LA POSTA SI MAMA LEA ZIS CAESTE LA MUNCA DESI ERA ACASA AM PLECAT RPD LA POLITIE AM AJUNS AM SUNAT SI BINE INTELES DE FATA CU POLITISTU NE ZIS IN FELU URMATOR LOATI O FOAIE ONLINE NEA INTREBAT CE CULOARE E POLITISTU NEA ZIS REPEDE VERDE DUPA SCRIETI NUMELE SI LA UN MOMENT DAT NEA INTREBAT NE SCRIETI SUMA,POLITISTU SOPTEA JOS SI MAMA A ZIS SUB NUME SI ATUNCI A ZIS ALA LA TE NU VA AFLATI UNRO POSTA SUNTETI LA DOMICILIU IAR MAMA SA ENERVAT SI LEA ZIS SA MORI TU MA.SI A INCEPUT SA INJURE UIATI NR DE TE LA NENEOROCITI 0764775603.ASTIA NU LE FAC NIMIC POLITIA AR TREBUI SA PUNEM MANA DE LA MANA SI SAI PRNDEM NOI SI SAI RUPEM IN BATAIE CA ASTA MERITA AR TREBUI SA SE FACA UN SITE CARE SA NE ADUNAM TOTI SI SA NE AJUTAM FIECARE CU IMFORMATILE NOASTRE SI SIGUR O SA PUNEM MANA PE EI MULTUMESC SI SPER SA NU IA NIMENI TEAPA .
    0 0
  • lasssk
    premii.info
    idem... de pe numarul 0763567877. n-am sters SMS-ul dar sincer cred ca nu intereseaza pe nimeni, mai ales pe cei de la Dacia care au si o reclama gratuita astfel :)
    0 0
  • codrin
    astia incearca de multe ori sa obtina datele personale,de ce?ce pot sa faca cu ele?mai nou au inceput sa dea premii de fidelitate din partea firmei orange de 10.000 euro iar pt validarea premiului trebuie sa cumperi cartele in val de 50 euro,dupa ce ai dat cei 50 euro ti se spune ca ai mai castigat si un autoturism renault sedan pe motivul ca ai cumparat in timp record acele cartele in val de 50 euro si ca sa poti sa primesti masina ti se cer datele personale si sa mai cumperi cartele in val de 250 euro,eu am patit-o si din pacate am pierdut si cativa banisori ,asta e can o duci rau si speri la mai bine,astfel de persoana le cad in plasa,acum imi pare rau ca le-am dat datele mele personale si de asta intreb ce pot face acesti escroci cu datele personale ale unor persoane,daca stie cineva astept rasp,tnks
    0 0
  • teapa
    alt tepar cu numarul 0757143633
    0 0
  • Andreea
    Vad ca dureaza de mult tepele astea si nu se intervine.
    Alt numar de telefon : 0757140588 - din nou mail de contact daciaservice01@yahoo.com
    0 0
  • romanii de asta o duc bine... .....pe spatele altora
    TOCMAI AM PRIMIT SI EU UN MESAJ DE ACEST GEN.....NU STIU OARE EI NU ISI DAU SEAMA DE LUCRURILE PE CARE LE FAC...?SUNT NISTE OAMENI INCULTI CA ALTFEL NU AS PUTEA SPUNE DESPRE EI, CARE NU STIU ALTCEVA SA FACA DECAT CE II DUCE CAPUL. ASA CA HAIDETI SA NU LE OFERIM CE VOR EI PROSTIE.....CI SA LE DAM DE INTELES CA ATAT POT,ATAT FAC...ASA CA VA ROG NU II LUATI IN SEAMA,NU LE DATI SATISFACTIE,,,BA MAI MULT MERGETI LA POLITIE SI CONFIRMATILE. O ZI BUNA.
    0 0
  • CEVA DE NEDESCRIS
    BA MAI MULT VA OFER UN NR... DE LA CARE AM PRIMIT MESAJUL.....0769748799
    0 0
  • anna-maria
    am fost sunata ca am castigat un premiu din parte de la cosmote.
    astazi am primit si eu msg va dau nr sal aveti sa nu luati si voi teapa 0761975609 aveti grija daca nu era sotul meu cu mine trimetem bani pe care mi a cerut .ce fac autoritatiile dorm .sau ii lasa sa se inbogateasca pe spatele amaratilor
    0 0
  • nu credeti
    am primit si eu un msg asemanator!chiar nu s poate lua nicio masura?nr d tel d p care am prim msg-ul este:0757140588
    0 0
  • alt nr de telefon
    Feriti-va si de nr asta 0769748727
    0 0
  • dacia
    si eu am primit un sms ca sunt castigatorul unui logan . nu va lasati pacaliti ca e de la grupul renault k e farsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    nr. de telefon 0769748727 al nenorocitului!!!
    0 0
  • greeny
    alt nr de lefon
    acelasi sms cu aceiasi poveste trimis de nr. 0757.140.588, adresa email daciaservice01@yahoo.com
    ha ha ha
    chiar de 1 aprilie
    nu am sunat sa vad ce spune
    0 0
  • maryady
    concurs
    greeny
    am sunt eu
    la nr 0757.140.588
    am primit si eu sms cum ca am castigat un logan mcv

    cica sa merg in mioveni pe bdul dacia nr 1,poarta 4 ,,,,,ba chiar mia dat si un nume si departament,,,,,,,,,,,,sa nu mai zic de codul castigator .................in fine ......sunai la dacia si nimic nou....stiau si ei de tzeapa..
    0 0
  • Florin
    0757140588 = TEAPA
    0757140588 - Iar si-a reluat activitatea. Atentie. TEAPA.
    0 0
  • alexandra
    0769.748.727 - TEAPA !!!
    0769.748.727 TEAPA
    atentie si la nr. asta - a inceput din nou teapa cu loganurile
    0 0
  • Mioara
    Tombola Logan
    Un alt nr.pe care nu l-am vazut la nimeni : 0761157308 .

    Textul vad ca este standard : In urma tombolei organizate de Dacia Groupe Renault nr.dvs.de telefon a fost desemnat cistigatorul unui autorurism Dacia Logan si tot de la : sc.dacia.sa. Pentru detalii trecind nr.de mai sus.
    Chiar nu se poate face nimic, sa fie opriti ? In aceasta capcana pot sa cada oameni necajiti, care cred ca Dumnezeu in sfirsit si-a intors fata spre ei.Tragic dar adevarat.
    0 0
  • tombola Logan
    Am primit si eu mesajul standard ca nr.meu de telefon ar fi castigatorul unui autoturism Dacia Logan de pe nr. 0761 157308.
    Cum nu stiu sa fi participat la vreo tombola am intrebat in jurul meu ce poate fi acest mesaj.Unii mai documentati mi-au spus ca trebuie sa fie o inselatorie.Totusi am incercat sa sun la nr. respectiv si suna ocupat sau mi se respingea apelul.Am intrat pe google si am constatat ca totul este o inselatorie.
    Ca si altii ma intreb cum se poate opri o asemenea chestie?
    Deci atentie teapa nr. de telefon 0761 157308
    0 0
  • Denis H.
    dacia
    Politia din Romania nu se autosesizeaza in acest caz ! Si eu acelasi text de la acelasi nr.0761157308.
    0 0
  • castig automobil Dacia Logan MCV
    Am primit 2 mesaje, in data de 28/04/2009 ora 12.22.00, de la nr de tel: +40757140588: "Din partea uzinei Dacia ati castigat un automobil Dacia Logan MCV detalii www.castigaunlogan.webs.com, cod 2413 LGB/6142daciaservice01@yahoo.com".
    0 0
  • tzeapa
    0761975609 asta e nr d tel d p care am primit mes cum k am cast 20.000 eur
    0 0
  • la fel
    Am primti si eu de pe numarul 0761157308.
    0 0
  • prostii
    Am primit si eu ,pt.detalii sunati etc....numarul este:0761157308...
    0 0
  • lasssk
    Nu e teapa!
    E reclama pentru Dacia, nu va agitati :)
    0 0
  • teapa
    deci sunt niste prosti..... am primit si eu un msg si mia zis ca sunt castigatoare dar nu mia cerut nimic in schimb..a zis k in urma unei tombole am castigat un logan .dar faza ca nu mia cerut sa cumpar nici o cartela
    0761343471........iordache bogdan cica asa il cheama
    0 0
  • INAAAA
    TEAPA
    AAAAAA tot eu si a mai zis k trimie datele mele prin fax la bucuresti si ma suna in 20 min ce prosti
    0 0
  • tepari
    aveti mare grija la nr de pe care se trinete msj-ul (0766913232) si numarul la care tre sa sunati (0762514038). am primit si eu un astfel de mesaj cum ca am castigat un autoturism dacia logan, dar nu am sunat inca, si as vrea sa sun sa imi bat joc de ei putin.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru