Daewoo lanseaza berlina de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.04.2007
Constructorul coreean a prezentat un concept botezat L4X care prefigureaza o viitoare berlina de lux.

Daewoo a prezentat in premiera conceptul de lux L4X, derivat din modelul Holden Statesman. Berlina de lux va fi disponibila doar pentru piata coreeana si nu va fi vanduta de catre Chevrolet in Statele Unite, asa cum probabil multi se asteptau.

Modelul coreean este echipat cu un motor V6 de 3.6 litri care dezvolta 258 de cai putere. Distributia puterii catre puntea spate se face cu ajutorul unei cutii automate cu 5 rapoarte. Limuzina, cu o lungime de 5.1 metri ofera un nivel inalt de confort si spatiu, in deplina armonie cu designul elegant. Blocurile optice fata sunt bi-xenon iar cele spate LED.

La interior navigatia prin satelit si scaunele incalzite electric cu masaj desavarsesc nota de lux a automobilului. La capitolul siguranta L4X exceleaza datorita airbagurilor laterale, frontale si pentru genunchii soferului. Nu exista date privind comercializarea acestui model in Europa.

Comentarii (3)

  • Arata bine
    Merge
    0 0
  • AndreiRN
    Selecta
    Lini frumoase si o directie buna de investitie.
    Masinile mici, economice nu sunt profitabile dar iti poti face un nume pe piata si urmatorul pas este sa produci ceva mai mare si de lux care are un % mai ridicat de profit.
    0 0
  • ala_micu
    right
    masinile mici si ieftine, de regula, aduc profit MULT, iar cele de lux sunt vectorii de imagine..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru