Daewoo romanesc

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.08.2006
Fabrica Daewoo de ala Craiova va intra de saptamana viitoare in propietatea companiei Automobile Craiova, a carui pachet majoritar este detinut de statul roman.
Actionarul minoritar de la Daewoo Romania, Automobile Craiova, va prelua saptamana viitoare pachetul majoritar de la compania sud-coreeana Daewoo Motor.

Prin aceasta tranzactie compania Daewoo Craiova va fi detinuta in proportie de sutat la suta de catre partea romaneasca.

Reprezentantii firmei sud-coreene ar urma sa vina saptamana viitoare la Bucuresti, pentru semnarea contractului de preluare a pachetului majoritar de actiuni de catre partea romana.

Automobile Craiova a convocat pe 19 septembrie Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor pentru ratificarea hotararii de preluare a actiunilor detinute de Daewoo Motor la DWAR.

Daewoo Motor controleaza 51% din actiunile Daewoo Automobile Romania, iar diferenta de 49% din capitalul social apartine firmei Automobile Craiova, la care statul detine 72,4% din actiuni.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru