DaimlerChrysler la Paris

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 06.09.2006
DaimlerChrysler si-a anuntat agenda de participare la Salonul Auto de la Paris. Va prezentam noutatile cu care concernul va incanta la acest salon auto.
DaimlerChrysler si-a anuntat planurile pentru Salonul Auto de la Paris, care va debuta la sfarsitul acestei luni. Compania va participa cu brandurile sale, Mercedes-Benz, Mercedes-McLaren, Dodge, Jeep si Chrysler.

Mercedes-Benz va prezenta S 63 AMG si CL 63 AMG Coupe si ultimele realizari din cadrul gamei CL-Klasse. De asemenea, va fi expusa editia limitata a supercarului SLR McLaren 722 Edition. Pe langa modelele expuse, cei de la Mercedes vor prezenta un film cu istoria lui SLK.

DaimlerChrysler va organiza o expozitie in care vor prezenta cele mai importante realizari ale companiei de-a lungul timpului, cum ar fi primul sistem ABS (1978), primul airbag (1980) sau ineditul sistem de frane dezvoltat de Chrysler in 1932. In plus, pe langa Chrysler Sebring, standul Daimler Chrysler va fi gazda unei premiere pe piata europeana: noul Jeep Wrangler.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru