De Tomasso şi-a prezentat noul logo

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.08.2010
Constructorul de nişă De Tomasso va reveni pe piaţa auto în primăvara anului viitor cu un SUV de lux. Italienii au publicat deja logo-ul care va sta pe capota viitoarelor modele.

Revenirea brandului De Tomasso este tot mai aproape, vechiul constructor de automobile de lux urmând să îşi facă apariţia pe piaţă chiar de anul viitor. În tot acest timp însă, echipa din spatele De Tomasso munceşte de zor la reclădirea imaginii. O dovadă clară este finalizarea logo-ului care se va regăsi pe capota viitoarelor modele.

Vechea literă "T" a fost restilizată, pentru a oferi un aer modern şi contemporan brandului. "Vinovat" pentru noua emblemă este Peter Arnell, cunoscut designer, proaspăt instalat la conducerea departamentului de creaţie din cadrul De Tomasso.

Primul produs cu sigla De Tomasso va fi un SUV de lux, aşteptat în primăvara anului viitor, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Treptat, constructorul de nişă va introduce pe piaţă o berlină sportivă şi un coupe, gata să se lupte cu nume mult mia populare din segmentul premium.

Cele trei produse îi vor ajuta pe italieni să atingă o producţie de 8000 de unităţi pe an, în cadrul fostei uzine Pininfarina din Grugliasco.

Surse neoficiale vorbesc şi despre un posibil model de clasă mică premium, gata să pună în dificultate Mini.

Producţia acestuia ar urma să se desfăşoare la fosta uzina Fiat de la Termini Imerese.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • ...hai ca-i faina stirea...mamaaaaaaaaaa!!!!!nu am mai auzit de marca asta...demuuuuuult...oricum ar fi fain sa sa se materializeze stirea...si de ce nu si pe alte segmente...sincer nu ma asteptam...mai ales SUV,luand in considerare ca in trecut produceau numai sportive...
    6 0
  • :)
    interesant!! e bine sa fie concurenta si sa le mai dea cate cineva peste nas marilor companii care fac mult si prost!!! ff bine!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru