Dealerul ATS, deţinut de Tăriceanu, va vinde şi modele Ford

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.08.2010
După ce a vândut modele Citroen şi motociclete Harley Davidson, ATS, compania deţinută de fostul premier Tăriceanu, va distribui şi automobile Ford.

Esential

53.000 de euro este profitul brut al ATS în 2009.

Luna august a adus cu sine modificări importante pentru Ford pe piaţa din România. Începând cu 1 august, activitatea de import a "Ovalului Albastru" a fost preluată de Compania Naţională de Vânzări Ford România de la Romcar, membru al Ţiriac Holdings.

Odată cu această modificare, numărul centrelor Ford de pe piaţa naţională va creşte considerabil, atingând 42 de unităţi, după ce Automotive Trading Services va deveni cel de-al cincilea dealer Ford din România. Compania este deţinută în proporţie de 85% de fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, şi a distribuit până în prezent produse ale mărcilor Citroen şi Harley Davidson.

Astfel, ATS se alătură celor patru mari dealeri Ford din Bucureşti, Romcar, BDT, Colina Motors şi Neste Automotive. Autmotive Trading Services a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 15.7 milioane de euro şi un profit brut de 53.000 de euro, după ce în 2008 datele publicate în Registrul Comerţului indicau un profit brut de un milion de euro.

via | ZF

Comentarii (4)

  • ...
    Fordisti, vai de voi :( eu am C4 si am fost pe la ATS Baneasa si idiotii de acolo (ma refer la tot pachetul, primire, mecanica, tinichigerie)... PRASTIE.
    3 1
  • Prastie sunt putin spus.
    Feritiva de ei ca dra........ de tamaie.
    Pe Citroen sunt Varza.
    2 0
  • rusine
    Nu stiu cine a scris articolul asta, dar e jale mare. In primul rand, in Romania sunt in prezent in jur de 30 de dealeri Ford, deci nu are cum sa devina ATS, al 5 lea. In al doilea rand, din cei 30 dealeri Ford prezenti acum in tara, mai mult de jumatate au probleme grave financiare si au recurs la restructurari sau chiar inchiderea showroom-urilor......deci este practic inutil si imposibil sa se deschida inca 42 de unitati. In ultimul rand, Romcar(fost importator), Neste, Colina si BDT, nu sunt importatori auto, ci sunt dealeri. Rusinos articol!
    5 0
  • @bobi
    ASA se naste MANIPULAREA din lipsa de informatii sau din dezinformare intentionata sau nu!

    PS:E bine totusi ca cei de la FORD au inceput sa se miste, zilele trecute am vazut un trailer cu Ford Connect pe ele , ceva ceva lucreaza si Ford.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru