Deseneaza-ti Mini-ul!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.06.2007
Vi se pare ca Mini-ul din garaj e slab ornamentat? Ei bine, acum va puteti desena orice pe plafon. Personalizare 100%!

Desi nu este inca disponibil in Romania, ultimul serviciu lansat de Mini pe site-ul sau oficial a starnit destule pasiuni, cel putin prin redactia Automarket. Astfel, daca pana acum clientii modelelor Mini aveau la dispozitie cateva modele presetate pentru designul acoperisului masinii pe care urmau sa o cumpere, constructorul britanic a decis sa le ofere acestora o multime de posibilitati de personalizare a masinii lor.

Cei interesati pot sa isi impodobeasca plafonul masinii cu orice text vor si cu orice desen din gama de cateva sute disponibile pe site-ul Mini. Trebuia doar sa intrati pe site, sa alegeti una dintre versiunile de plafon Mini (panoramic sau normal) si sa incepeti sa va exersati aptitudinile de artist.

Insa, daca va place ce ati ales sau pur si simplu daca doriti unul dintre zecile de modele deja create care stau in galeria Mini, trebuie sa mai asteptati cateva luni pana cand serviciul va fi disponibil si la noi. Asta pentru ca deocamdata masinile personalizate pot fi comandate doar in Italia.

Comentarii (2)

  • Picasso
    Interesanta ideea....o sa prinda...mai ales ca in Italia se "face" designul...
    0 0
  • :))
    asta da exemplu de feed-back
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru