Designerul-sef de la Alfa Romeo a demisionat

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 02.04.2008
Frank Stephenson, creatorul 8C Competizione si Mi.To, a demisionat de la Alfa Romeo.

Alfa Romeo sunt recunoscuti pentru designul modelelor din gama lor. Omul aflat in spatele acestui succes este designerul american Frank Stephenson, care a demisionat din functia detinuta la constructorul iatlian.

Printre cele mai semnificative creatii ale lui Stephenson (foto) la Alfa Romeo se numara 8C Competiozione si hatchback-ul Mi.To. De asemenea, in vitrina de realizari a designerului american se mai numara modele ca BMW X5, noul Mini Cooper, Maserati MC12 sau Maserati Quattroporte.

Frank Stephenson a fost inlocuit oficial in functia de designer sef la Alfa Romeo de austriacul Christopher Reitz.

Cele mai multe voci sustin ca plecarea designerului american este cauzata de aducerea lui Lorenzo Ramaciottim in cadrul grupului Fiat. Ramaciottim este fostul sef al departamentului de design de la Pininfarina si a fost cooptat in cadrul grupului Fiat de Sergio Marchionne.

Via | MotorAuthority  

Comentarii (3)

  • Maka...
    business as usual.
    Statuse prea mult.Surprinzator ca un om in pozitie asa inalta a stat asa mult la italieni.Incontinenta e a doua natura a italienilor.Pe de alta parte, daca nici design nu vor mai avea, cu ce mai ramane Alfa in afara de istorie?
    0 0
  • ...design
    Cine e asta?... dupa ce modele scrie ca ar fi facut, nu e de prea mult timp la Alfa. Lasa sa vina un italian, ca e mai bine.@Maka: vezi ca "incontinenta" inseamna cu totul altceva decit crezi tu... Verifica un dictionar. In rest, Alfa ramine un mit.
    0 0
  • 10 lei
    cat de tare!!! un american le-a desenat italienilor 8C si MITO si acum vine un austriac!!!(ma intreb ce probleme a avut asta cu venirea lui Lorenzo Ramaciottim in cadrul grupului Fiat ???)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru