Designerul sef de la Volvo a demisionat

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 30.03.2009
Steve Mattin, directorul de design al companiei Volvo, a demisionat dupa o colaborare de patru ani.

Dupa plecarea lui Chris Bangle si a lui Karim Habib de la BMW, designer-ul sef de la Volvo s-a hotarat sa parareasca compania suedeza. Steve Mattin a lucrat patru ani pentru Volvo, timp in care a creat modele cum ar fi XC60 si S60 Concept.

Plecarea lui Steve Mattin ar putea fi semnalul care prevesteste o serie lunga de schimbari din cadrul companiei Volvo. In anul 2005, la scurt timp dupa ce a fost angajat la Volvo, Mattin a declarat ca ar dori sa ramana in cadrul companiei pana la sfarsitul vietii sale. Inainte de a lucra la Volvo, Steve Mattin a avut o cariera de 18 ani in cadrul companiei Mercedes-Benz. Planurile sale de pensionare au fost afectate, cel mai probabil, de planurile Ford de a vinde compania Volvo cat mai repede.

Via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • cineva
    pacat
    mi-a placut foarte mult s60
    0 0
  • LauCalin
    Pacat
    sper sa nu ajunga vreun chinezoi sa deseneze viitoarele modele. imi pare rau pentru ca se pare ca a facut o treaba buna la Volvo.
    0 0
  • Flaviu C
    hehe
    chiar aduce a mercedes mashinutza...;))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru