Despartire Skoda - Le Tour?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.08.2006
Ultimele evenimente negative din jurul Turul Frantei ar putea avea repercusiuni si in privinta sposorilor. Skoda ia in calcul o despartire de competitia franceza.

Scandalurile de dopaj care inconjoara Turul Frantei la ciclism si lovitura de gratie reprezentata de acuzatiile fondate de dopaj care il discrediteaza pe insusi castigatorul din acest an, Floyd Landis, ar putea anula contractul de parteneriat intre Le Tour si Skoda.

Purtatorul de cuvant al constructorului ceh a afirmat ca aceste evenimente extrasportive vor fi luate in calcul atunci cand Skoda va decide daca isi va reinnoi sau nu colaborarea cu organizatorii turului.

Skoda a devenit masina oficiala a Turului Frantei in 2004, succedandu-i pe cei de la Fiat. Marca ceha a incercat astfel sa isi asocieze brandul cu un mare eveniment sportiv cu scopul de a-si impune numele pe pietele europene de maxima importanta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru