Din filmul lui Spielberg direct pe eBay

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.02.2007
Daca doriti sa va cumparati acest concept dezvoltat de Lexus pentru filmul "Minority Report", intrati pe eBay si licitati. Pretul sau: 88.000 $.

Daca va doreati de mult timp sa va cumparati o masina demna de aparitia intr-un film de actiune de la Hollywood, aveti acum ocazia de a face acest pas. Masina pe care o aveti in imagine nu e alta decat cea utilizata de Tom Cruise in filmul Minority Report, regizat de Steven Spielberg si aparut in 2002. Numele oficial al acesteia este Lexus Concept 2054.

Conceptul a fost proiectat de Lexus in doar trei exemplare (celelalte doua au revenit constructorului nipon si casei de productie cinematografica) iar acest exemplar a fost scos la vanzare pe celebrul site de licitatii eBay, la un pret de 88.000 de dolari. Ideea care a stat la baza acestui model futuristic a fost aceea de producere a masinii anului 2054.

Evident, motorul de care dispune este un "banal" V6 derivat de la Chevrolet care este cuplat la o transmisie cu sase rapoarte, insa formele exterioare ale modelului si faptul ca mai exista doar doua in lume fac toti banii.

Comentarii (5)

  • wooow
    mi se pare fff ieftin pt o masina asa unicata.cred ca o sa ajunga pe undeva pe la 250.000 de $$
    0 0
  • Dj Nuca
    Din filmul lui Spielberg direct pe eBay
    Este extraordinar de ieftin dupa parerea mea... da sa tzinem cont ca asta este pretzul de pornire al licitatziei si cine stie in ce "juma de milion de coco" se opreste
    0 0
  • ace of spades
    site de mancatori
    mah gunoaielor, libertatea exprimarii exista la voi in vocabular ?
    de ce stergeti mesajele care nu au nimic ofensator ?
    0 0
  • AndreiRN
    Cenzura?
    Se face cenzura aici?
    La prima dovada de cenzura cu siguranta ma retrag. Eu nu contribui cu nimica comunistilor.
    0 0
  • www.pharmaceptica.com
    what is hydroxychloroquine 200 mg used for https://pharmaceptica.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru