Disneyland auto – Parcul Ferrari

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.02.2007
Au aparut primele detalii despre Parcul tematic Ferrari care se construieste in Abu Dhabi.

Stim de ceva timp ca in capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, se va construi un parc tematic Ferrari.

Se pare ca viitorul complex Ferrari va fi un adevarat Disneyland al automobilismului, un loc inchinat marcii italiene, iar constructia lui in Emirate se datoreaza unui simplu fapt - „petrodolarii”.

Schitele arhitectilor arata ca suprafata parcului va fi de 250.000 metri patrati si va cuprinde 24 de atractii pentru cei care isi vor permite sa plateasca o astfel de distractie.

Printre principalele atractii se numara un turn G-Force de 70 de metri sau un montaigne-rousse dublu in care, pentru prima data, pasagerii pot concura intre ei. In plus, se pot face karting, curse de raliu sau rally-raiduri prin dune de nisip. Parcul Ferrari va fi deschis publicului in 2009.

Comentarii (3)

  • parc logan
    poate se deschide si la noi un parc tematic Logan ...
    0 0
  • autospot
    nici un parc temaric Lastun n-ar fi rau :D
    0 0
  • NU ESTE REA IDEEEEEEEEEEAAAAAAA
    Cred ca cine a avut aceasta idee a avut si o gasca de bani in spate, din poze arata minunat. ce bine daca TZiriac ar avea si el o viziune ca asta pe care sa o puna in practica pe la Mamaia, sa vezi turistii cu masini fitzoase cum invadeaza Romania si ne umplu de banii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru