Doua noi motoare pentru Outlander

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.06.2007
Mitsubishi Outlander va trece printr-o cura de putere la Frankfurt. In program, un diesel de 2.0 litri si o benzina de 2.4 litri.

Noul Mitsubishi Outlander va primi doua motoare noi la Salonul de la Frankfurt. SUV-ul japonez, frate de sange cu peugeot 4007 si Citroen C-Crosser, va inaugura un motor diesel si unul pe benzina in septembrie.

In ceea ce priveste unitatea diesel, vorbim de un 2.2 Di-D common-rail care dezvolta 156 CP/4000 rpm si 380 Nm/2000 rpm. Tractiunea integrala permenenta este dublata de prezenta unei transmisii manuale cu sase rapoarte Aceasta versiune se va pozitiona pe piata in fata celei deja existente Di-D de 2.0 litri si va intra intre optiunile disponibile incepand cu finalul acestui an.

Motorul pe benzina este un 2.4 litri MIVEC de 170 CP/600 rpm si 232 Nm/4100 rpm. Acesta poate fi cumplat atat la o cutie manuala cu cinci rapoarte cat si la un CVT automat/secvential cu sase rapoarte.

Pe langa cele doua motorizari, Mitsubishi va inaugura pe gama 2008 a lui Outlander, ca optiuni, noi jante de 18 inch, un camera posterioara pentru parcare, un sistem multimedia si un pachet de navigatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru