E oficial: Audi R8 va fi si cabrio!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.06.2007
In 2009, vom admira versiunea Targa a lui R8. Pana atunci, Audi scoate alte doua decapotabile: A3 Cabrio si A5 Cabrio.

Daca modelele dezvoltate de Audi va dau impulsuri de adrenalina si avati regrete legate de faptul ca acestea nu ies in versiune cabrio, mai ganditi-va o data. Constructorul german a anuntat ca trei dintre cele mai iubite modele ale sale vor iesi pe piata si in versiuni decapotabile. Este vorba de A3 si de recent-lansatele A5 si R8.

In ceea ce-l priveste pe A3 Cabrio, acesta va fi ultima versiune in gama A3 actuala inaintea lansarii urmatoarei generatii, in 2009. Va fi produs in 23.000 de unitati pe an la Gyor, in Ungaria si va imprumuta foarte multe solutii tehnice de la TT Roadster.

Daca despre A5 Cabrio se stie doar ca va fi asamblat la Neckarsulm in Germania si ca volumul de productie va fi de 28.000 de unitati anual, informatiile legate de unul dintre cele mai asteptate modele ale urmatorilor ani, R8 Cabrio, sunt ceva mai multe.

Astfel, Auto Motor und Sport ne anunta ca versiunea descoperita a lui R8 se va numi oficial R8 Targa si ca aceasta va fi produsa in aceeasi uzina de la Neckarsulm.

daca o doriti, puteti incepe sa va strangeti bani, pentru ca aceasta va intra pe pietele europene in 2009. Lansarea lui R8 Targa va coincide cu premiera unei alte versiuni interesante, RS8, care va beneficia sub capota de aportul unui V10 TSI

Comentarii (26)

  • flaviu
    bmw
    in sf or scos shi ametzitzii ajtia de la audi un coupe...:))
    0 0
  • magellan
    sportive
    audi ataca puternic concurenta sportiva si sigur va avea acelasi succes cu care a declasat limuzinele sportive de la mercedes si bmw. bravo lor. audi a inceput o noua perioada de glorie la clasa premium.
    0 0
  • audi mai are mult de mancat pana sa ajung mercedes-benz-ul din spate... nu au istorie, traditie, nu au nik doar un amarat de sistem 4x4 si atat.
    0 0
  • AUDI!
    Pentru cei care habar nu au ce vorbesc... AUDI A8 domina de ani de zile cursele de anduranta! cele de tip Le Mans de 24 de ore!... de citiva ani nu au adversari! nu le sat nimeni in fata ajungindu-se la trei echipe AUDI pe primele trei locuri!... mai lasati partizanatele de gen Mercedes sau BMW... mai sunt si alte masini exceptionale!...
    0 0
  • german
    service
    extraordinar...versiunea asta o sa mearga tot asa des la service ca un a6 sau a8 obisnuit? sau q7 de 90k euro cu 4 stele euroncap pe cand un renault are 5 stele...
    0 0
  • tare rau superstardriver
    foarte tare comentariul.Nici BMW nici Mercedes nu au istoria lu AUDI.
    0 0
  • nyivus
    Fara traditie ? Bruhaha...
    Tocmai ma pregateam sa ma iau de merc ala care zice ca Audi n-are istorie si traditie, apoi am observat comentariul lui SuperstarDriver, si mi-am dat seama ca nu mai e nimic de spus !
    0 0
  • Oligarh
    Pt Danut :)
    Puiule daca tu ai vazut vreun Audi A8 la Le Mans iti sugerez sa schimbi medicatia, ca asta actuala nu te ajuta. Insa asta nu inseamna ca Audi e mai prejos de BMW sau Merc.
    0 0
  • granturismo
    cat de tari sunt merc si bmw?
    pentru cei care inca sunt convinsi ca merc si bmw sunt cei mai tari: cati dintre voi au idee ce inseamna V10 TSI? Pe scurt: va manca 65 AMG-urile...
    0 0
  • AUTO UNION... AUDI!!!
    Audi se reinventeaza. Modelele actuale sunt tot mai competitive, iar rezultatele financiare sunt de exceptie. Se pare ca Audi va redeveni ce era odata Auto Union.

    CAt despre cei care habar nu au ce vb: "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu"
    0 0
  • ala_micu
    pt DAN
    "Pentru cei care habar nu au ce vorbesc.." ... R8 (cu "R" de la RETARDAT), nu A8. Va pun o sg intrebare: daca QUATTRO e chiar atat de shmecher, de ce nu vedem M-uri si AMG-uri, X respectiv 4matic? drive safe :)
    0 0
  • ce oameni
    bah fratilor,unii nici nu stiu ce inseamna versiunea "R" de la Audi dak pe noi ne ia k cik A8 e la Le Mans...pai asta inseamana k Loganu e la DTM...foarte tare,tineo tot asa pustiule,poate maine vedem Audi M8
    0 0
  • PT: MERC
    in anii 80,cand audi era campioana mondiala la raliuri cu celebrele S1 si S2,inginerii de la mercedes se chinuiau sa schimbe cobra aia invechita de 20 de ani.Apoi,de masinile noi,nici nu mai incape discutie.Este inadmisibil ca o masina care costa peste 100.000 de euro dupa 3-4 ani sa rugineasca precum un Audi din 80.E pe bune....locuiesc intr-o tara nordica unde salinitatea e crescuta si mercedesul se bate cot la cot cu fordul...care sa rugineasca mai tare.
    0 0
  • Danutzky
    vai de voi
    dk audi na facut coupeuri... TT ce a fost? wagon?
    0 0
  • Un cetatean
    Lupta inutila
    Chiar vad ca nu se mai poate acum pe automarket domnilor!

    Pana acum era vorba oriunde de LOGAN acum de aceasta lupta absurda intre Audi si BMW (mai nou si Mercedes). Lasati odata macar subiectivismul si nu acuzati.

    Gusturile se discuta, oricum, oricine ar zice ce o marca sau alta r fi mai tare, intotdeauna mai exista si alte companii care produc la aceasi categorie un model mult mai bun/performant/economic etc
    0 0
  • dandinbn
    AUDI R8
    Cand a aparut TT-ul pt prima data se facea mare valva!!! apoi, s-a rasturnat in curbe ca nu avea 'eleron' ca Porsche. Aici a pierdut faima! Nu s-a mai vandut timp de un an pana i-au pus eleron, gratis! R8 e o masina draguta insa dat fiind trecutul fratelui TT, inca nu am curajul sa o cumpar pana nu aud ceva cuvinte, teste facute de TOP GEAR! sa vedem ce zic aia fratilor! Nu va dati voi mari cunoscatori de masini: ba 65 AMG, ba M5, etc...trebuie sa recunoasteti ca sunt altii mai pregatiti pt a face un comentariu, NU voi!!!!!!!!!!! daca le-ati fi condus si voi pe toate, mai acceptam spusele voastre! vorbesc ca un cunoscator pt ca am avut cumparate multe masini supersport: Porsche GT3, Ginetta G 32, M8, Spider Renault Williams, SL 55 AMG...etc...bye
    0 0
  • laurentiu
    ....
    Ce sa facem si noi ! Ne uitam la acesta masina-ozn, oftam si spunem ca nu e buna de nimic sau ca sunt altele mai bune....!! Hai ca am inceput sa atingem penibilul !!
    0 0
  • me me me
    pt flaviu
    da tt cei? berlina???nu prea cred
    0 0
  • robinson crusoe
    simpatica...
    de unde se deschide? usa ... ma poate ajuta cineva, nimeni ... multumesc :)
    0 0
  • magellan
    BMW "M" vs. RS4
    nu stiu cum e un mercedes dar bmw-ul "M" este clar declasat de Audi RS. Asta in opinia mea de pilot amator de sportive. Este f important sa conduci modelele respective sa poti face o comparatie. Asa daca il vezi doar la spalatorii si incepi sa afirmi una alta.... e ca o poezie spusa de un oarecare
    0 0
  • be gone devil
    bai fratilor lasati fanii astia de ziua a7a ca habar nu au ce reprezinta cercurile alea din care este alcatuita sigla de la audi.mai uitati-va si voi la cei care au bmw-uri ca toti sunt manelisti iar mercedesul e de fitze.audi e pt cunoscatori de istorie auto!!!!!!!!!!!
    0 0
  • cumnatul meu are un bmw 545 e fsn bmw si s-a declarat nemultumit al vinde si asi ia q7
    0 0
  • cumnatul meu are un bmw 545 e fsn bmw si s-a declarat nemultumit al vinde si asi ia q7
    0 0
  • cati dintre voi fani bmw si mercedes aveti macar o rabla personla a brandului pe care al simpatizati si de cand???????????eu allroad qattro si anainte am avut a8 S line.si cumnatului meu se cam caieste ca nu m-a ascultat!!!!!!!de ce fanilor?????????
    0 0
  • ce neam mai ai si tu coxty?
    Nu se reduce lumea la Romania si nici Romania la neamul tau, coxty! Pana la urma, cei mai tari sunt cei care vand cel mai mult. Si oricum ai lua-o, BMW si Mercedez sunt dintr-o lume care nu se vede din groapa lui Audi. Tu, cearta-te cu aia cu Loganu'. BMW si Mercedez sunt pentru connaisseuri...
    0 0
  • pt gelu
    sal gelu am si eu o intrebare cate masini ai schimbat tu pana acum?.........
    daca tot vorbim hai sa nu o facem an din plictiseala sau auzite ca eu unu sunt satul
    hai sa vorbim din experientza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru