EDAG si Brabus semneaza LUV

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.03.2007
Firma EDAG impreuna cu tunerii de la Brabus vor prezenta la Geneva conceptul LUV.

V-am prezentat in urma cu ceva timp iahtul pe roti EDAG , care acum poate fi vazut in carne si oase. Firma germana EDAG va prezenta la Geneva noul concept LUV, un vehicul care combina luxul iahturilor private cu imaginea SUV-ului de dimensiuni mari.

Conceptul camioneta foloseste lemnul ca material pentru podeaua benei. De asemenea, capota prezinta in cea mai mare parte a suprafetei sale lambriuri din lemn. Tunerii germani de la Brabus s-au ocupat de finisarea interiorului, tot ei semnand realizarea propulsorului de 6.1 litri si 462 CP. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h iar accelerarea de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 6 secunde.

Brabus a oferit un set unic de jante cu dimensiunile de 22 inch. Pentru rotile din fata s-au implementat discuri de frana de 380 mm, iar pentru spate, discuri de frana de 355 mm. Interiorul ofera un spatiu luxos si generos pentru cinci pasageri. Cate un PC este montat pe spatele scaunelor din fata, alaturi de trapa etansabila pe care se afla tastatura.

Nu exista inca nici un plan pentru constructia in serie a conceptului LUV.

Comentarii (6)

  • oribil.
    .
    0 0
  • Logan ?!?
    Mi se pare mie sau chiar aduce cu Logan ? :D
    Oricum...jalnic...sau oribil ca sa citez din reply-ul anterior.
    0 0
  • frank sf
    pointless
    nu prea vad sensul unui astfel de vehicul, nici ca si concept nici in realitate. Totusi probabil ca daca s-ar produce in serie, s-ar gasi niste unii sa il cumpere, inclusiv in Ro.
    mi se pare mie sau partea din fata e de la GL-Class ? E un fel de GL pick-up mai putin practic si cu podeaua de lemn....
    0 0
  • misto de tot
    MASINA ASTA ARATA CHIAR FOARTE FRUMOS, SI CUM SP CEILALTI SEAMANA CU CRYSLER LA BOTIC,ESTE ATAT DE FRUMOS CONCEPUTA INCAT DACA AS FII UN ZNOB CU BANII MULTI PE ASTA AS CUMPARAO. SINGURA MASINA CARE II FACE FATA CRED CA ESTE.......... SURPRIZA.............DACIA 1300......... .
    0 0
  • Razvan
    Oferta
    Se vinde impreuna cu barcutza din spate cred ca asta e si ideea
    0 0
  • alexuss
    Logan in toata regula!!! :-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru