Editie aniversara SLK: Edition 10

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.05.2007
Pentru ca SLK, primul CC din lume cu plafon dur, a implinit 10 ani, Mercedes a pregatit un pachet special de echipare.

La exact zece ani de la lansarea primului Mercedes SLK, un model care a facut istorie revolutionand piata auto prin introducerea conceptului de Coupe-Cabriolet, constructorul german celebreaza cele 465.000 de exemplare vandute pana acum printr-o editie speciala a modelului sau. Evident, asa cum ii sta bine unei editii speciale, este vorba de o serie limitata SLK Edition 10.

Printre elementele exterioare care caracterizeaza creatia Mercedes se numara nuanta unica vernil metalizat opac pentru caroserie, jantele de 17 inch cu zece spite si logo-ul "EDIT10N" pe flancuri.

Asa cum este normal, interiorul nu a scapat nici el de modificari, fiind prezente in serie tapiteria din piele neagra alaturi de cusaturi albe contrastante, sistem de navigatie prin satelit, pachet hi-fi Harmann/Kardon, faruri bixenon si senzori de parcare.

Pachetul Edition 10 este disponibil pentru versiunile SLK 200 Kompressor (163 CP), SLK 280 (231 CP) si SLK 350 (272 CP).

Comentarii (2)

  • hahaha
    Sistemul hi-fi nu este harmann/pardon, mai bine nici ca se putea potrivi, ci este harmann/kardon.........asta da :))=))) tare
    0 0
  • Mircea
    :)
    Da, eroare de tastare. A dat un rezultat amuzant, oricum. Multumesc de sesizare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru