Editie speciala Cayenne S Transsyberia

Publicat Duminica, 15.04.2007
Porsche Cayenne va participa in Raliul Transsiberian 2007, prilej de lansare a unei editii foarte speciale.

Pentru a celebra cum se cuvine participarea in Raliul Transsiberian la categoria Motoare mai mari de 4 litri (2-17 august 2007, 6200 de kilometri prin tinuturile grele ale Siberiei intre Moscova si Ulan Bator, capitala Mongoliei), Porsche a decis sa creeze o editie limitata a lui Cayenne S. Aceasta se numeste chiar Cayenne S Transsyberia 2007 si va fi produs in doar 26 de exemplare.

Fiecare dintre acestea se deosebesc evident de versiunea de serie. Printre modificarile exterioare enumeram insertiile portocalii care individualizeaza seria speciala, panouri si scuturi de protectie bine dezvoltate ca volum sub masina, un carlig de ancorare si un sistem de troliu in fata si patru lampi suplimentare montate pe plafon.

Interiorul este si el deosebit, venind cu un roll-cage omologat FIA, care din cauza masei sale mari a determinat eliminarea scaunelor posterioare si inlocuirea celor din fata cu unele ultrausoare. Insertiile portocalii apar si in habitaclu.

In ceea ce priveste partea mecanica, motorul si diferentialul electronic sunt aceleasi ca pe versiunea de serie, suspensiile cu brate ranforsate pot fi ridicate cu nu mai putin de 75 de milimetri fata de varianta normala iar reglajele mecanice au fost si ele reevaluate. Evident, din arsenalul lui Cayenne S Transsyberia nu lipseste un supersistem de navigatie, asa cum ii sta bine unui campion de raliu de anduranta.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial Cayenne Transsyberia.

Comentarii (6)

  • Melniciuc Sebastian
    cayenne
    si dupa aceea le i-au bulgariica masini de pompieri nu?
    0 0
  • mircea
    raliultransiberian
    marfa
    0 0
  • florin_cars
    Greseala text
    un cuvanta mancat >>>
    "care din masei sale mari a determinat eliminarea "
    lipseste CAUZA dupa "din" :)
    0 0
  • Mircea
    aham
    Merci de observatie, s-a rezolvat.
    0 0
  • misto...
    masina de raliu cu cutie automata...merge :P
    0 0
  • chiroaia daniel
    raliul transsyberia
    mi ar face o deosebita placere sa fiu pilotul unui astfel de model,deoarece nu vorbesc in ncunostinta de cauza si anume:la sutele de mii de kilometrii parcursi pe toate tipurile de vreme,locul 11 la raliul:dunlop drivers cup 2004-circuitul las vegas-arad.Contactati-ma la tel:0723036542 DAN BUCURESTI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru