Editie speciala Clio Renault F1

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.01.2007
Constructorul francez a vrut sa marcheze lansarea noului monopost Renault printr-o editie speciala a modelului Clio.

Pentru a marca lansarea internationala a monopostului R27, divizia Renault Sport Tehnologies va lansa astazi la Amsterdam o editie speciala a modelului Clio, intitulata Clio Renault F1 Team. Masina este o oportunitate pentru pasionatii F1 de a sarbatori cele doua titluri mondiale intr-un mod unic.

Noul look ale lui Clio Renault Sport este mult mai dinamic, datorita echiparii cu un pachet sport de competitie. Pentru a-l deosebi de unul obisnuit tehnicienii de la Renault Sport i-au dat hatchback-ului o culoare galbena "Sirius" si i-au aplicat stickere cu "Renault F1 Team" si "World Champion". La interior scaunele Recaro si bordul personalizat F1 fac diferenta. Pachetul sport include suspensii coborate, jante "BeBop" din aliaj de 17 inch de culoare neagra si placute de frana rosii.

Clio-ul cu veleitati sportive va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva care va avea loc in martie, urmand ca la scurt timp sa fie pus si in vanzare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru