Editie speciala Clio: RS World Series by Renault

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.09.2007
Renault completeaza imaginea Clio Renault Sport printr-o noua editie speciala dedicata competitiei sale de casa.

Renault si-a facut o obisnuinta din a prezenta vresiuni speciale ale modelelor sale (Clio fiind clientul preferat de francezi in acest sens) dedicate competitiilor motorsport in care acestia activeaza. Si pentru ca Formula 1 a ramas doar o amintire, Renault F1 Team fiind pe locul al treilea in clasamentul constructorilor dupa excluderea McLaren, casa franceza si-a indreptat atentia spre competitia proprie, Renault World Series. Iar rezultatul direct al acestei combinatii masina-eveniment se numeste Clio World Series by Renault si este un derivat al versiunii Clio RS.

Pentru 21.900 de euro (pret disponibil deocamdata in Franta), Clio RS World Series vine cu trei nuante opace si cu alte 12 metalizate pentru exterior. Acestea sunt completate de jantele Cup de culoare neagra satinata si de autocolantele "World Series by Renault" de pe flancuri.

Din punct de vedere tehnic, marea modificare vizeaza cutia de viteze cu sase trepte, ale carei ultime doua rapoarte sunt lungite pentru ameliorarea nivelului acustic la utilizarea pe autostrada.

In rest, vorbim de acelasi 2.0 16v de 200 CP si 215 Nm cunoscut de pe RS.

Comentarii (3)

  • 2007-2008 white style
    Frumos tare bondarul...
    Si f f f puternik...
    marfa...merita totzi banutzii..
    1 0
  • bogdan
    clio rs
    eu tocmai am comandat un clio rs si avand in vedere cate autostrazi avem nu ma oftic prea tare ca nu il iau pe asta.
    1 0
  • super
    e super tare!!!!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru