Editie speciala R.I.A.R. pentru Alfa Romeo Mi.To

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.01.2009
15 cai putere aditionali pentru 1.4 benzina si nuante exclusive la exterior. Acestea sunt avantajele ultimei editii speciale Mi.To create de Alfa Romeo.

Esential

20.000 de euro costa versiunea R.I.A.R. a lui Alfa Mi.To
170 de cai putere scoate motorul turbo pe benzina de 1.4 litri al editie speciale.

Cu ocazia implinirii a 46 de ani de la nasterea Registro Italiano Alfa Romeo, constructorul italian a dezvelit astazi o versiune speciala a lui Mi.To. Numele oficial al acesteia, Mi.To. R.I.A.R., tradeaza de altfel scopul pentru care a fost creata versiunea speciala a modelului italian.

Prima schimbare fata de exemplarele Mi.To de serie iese in evidenta inca de la prima vedere: nuanta exterioara. Vorbim de doua optiuni de "colorare" a caroseriei, ambele pe baza de negru: Nero Cattivo si Nero Etna. Ultima nuanta este una mata, prezentata de altfel in cele doua fotografii alaturate.

Principala modificare facuta de Alfa Romeo la nivel tehnic se refera la imbunatatirea puterii motorului turbo de 1.4 litri pe benzina, cresterea de 15 cai aducand in total 170 CP pentru Mi.To. Propulsorul se mentine la nivelul de emisii Euro 5.

Pretul versiunii Mi.To R.I.A.R. este de exact 20.000 de euro in Italia, conditia principala pentru a putea achizitiona un astfel de exemplar fiind inscrierea prealabila in Registro Italiano Alfa Romeo, unul dintre cele patru cluburi auto de legenda din Cizma.

via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru